Добро утро мишлета!
Сетихте ли се вече?
Сетихте ли се вече?
Като ги няма котките, мишките - какво?:blum:
Добро утро мишлета!
Добро утро мишлета!
Re: Сетихте ли се вече?
Аз съм котарак.esti написа:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ей сега ще ви пусна една, за да си я обсъждате на спокойствие. В неделя ще чета какви сте ги сътвориили. Много ще ми е интересно.vyara написа:Точно обратното. Като има навалица, се накъсват от спам. Ей ся е времето за някоя сериозна, задълбочена и проникновена темаinj написа:Как какво, викат кучетата и си правят двудневен купон като спамят всичко що може:rotfl24:
Аз като се замисля моите такива все в почивните дни ги пускам

Малко раздели са ни отпуснали тия админи.... Тц, тц, тц....esti написа:Раздел сигурност вече го нацапах.....но винаги може и още.inj написа:Пърлим по другите раздели и да действаме. Например раздел сигупност - със тема - колко е сигурно, че днеска ша си взема 4 гумоджанти?:lol:

То аз малко като мъж съм. Трябва всичко да ми се дефинира, преди да се вържа.esti написа:vyara написа: Дубрутро, Ести, слънце!
![]()
Добре, че си жена!
Ако беше мъж, кой знае колко трябваше да те ухажвам и да ти свалям звезди, заради едното дубрутро.
Бъзикам се бе! (да не земе някой пък на мен да ми се върже, еле па ти.
Е, добре де. За буквалността говорех. Че възприемат нещата по-буквално, без да се затормозяват с търсене на излишни подтекстове.esti написа:Мъжете се пазят от недоразумения?vyara написа: То аз малко като мъж съм. Трябва всичко да ми се дефинира, преди да се вържа.Иначе да не стане недоразумение някакво
Бъзикам се бе! (да не земе някой пък на мен да ми се върже, еле па ти.)
Знаех си, че не познавам мъжете...
Да бе.esti написа:Като децата.vyara написа: Е, добре де. За буквалността говорех. Че възприемат нещата по-буквално, без да се затормозяват с търсене на излишни подтекстове.
То затова аз, като видя мъж и веднага ми се разпалват майчинските инстинкти.
Виж от това ще излезе чудесна неделна тема... женска: "За раздвояването между майчинските инстинкти и нагона при жените"
Жалко, че само ние сме тук да си я обсъждаме.
Ето ти една да си имаш:vyara написа:Тюх, имаше една иконка за целта, ама не я виждам. Тази става ли?[unknown] написа:Чакам си погалването по главата.vyara написа: Грижиш се да не скучаем ли?
Добър Ънноун, добър... (туй малко като "добро куче" прозвуча:blum::winkw:)

Добро утро на всички!
Празник ще си честитим ли?
Panta rhei...
Да, за същата говорех.Мнемозина написа:Ето ти една да си имаш:vyara написа:Тюх, имаше една иконка за целта, ама не я виждам. Тази става ли?[unknown] написа:Чакам си погалването по главата.vyara написа: Грижиш се да не скучаем ли?
Добър Ънноун, добър... (туй малко като "добро куче" прозвуча:blum::winkw:)
Добро утро на всички!
Празник ще си честитим ли?
Мерси
- Nejimaki-dori
- Nejimaki-dori
И Русе, то и то по към нашия крайМнемозина написа:Хм, А Русе?imaranta написа:Добрутро и от мен. Или добър ден вече. Котките вече на 100% ги няма
Май трябваше да заформим и един Бургаско-Варненски купон.
Да не говорим, че има и нещастни софиянци...
е за висша форма на приятелство.