Задоволявате ли се
... яснопатка или телевидка...esti написа:Нищо странно няма.Semiramis написа: Я, колко странно ...на купона в "нашия" ъгъл се обсъждаше точно това.
Напоследък съм ясновидка или телепатка или....
Много тежка стана тая тема, болезнено чак.
Исках да пиша нещо на Незнайния, но се отказах.
Останах с усещане, че тук могат да се изказват категорично или хора с много трудно детство, или такива с извънредно щастливи ранни години.
Странно. Не че нямам какво да кажа, но се зачудих имам ли право...
Panta rhei...
Що, ти в коя посока на везната си??? Мойто детство беше щастливо, но това не ми пречи да си мълча като пукъл (тва пък от къде ли иде???) по тематаМнемозина написа: Останах с усещане, че тук могат да се изказват категорично или хора с много трудно детство, или такива с извънредно щастливи ранни години.
Правата ти си ги определяш.Мнемозина написа: ... яснопатка или телевидка...
Много тежка стана тая тема, болезнено чак.
Исках да пиша нещо на Незнайния, но се отказах.
Останах с усещане, че тук могат да се изказват категорично или хора с много трудно детство, или такива с извънредно щастливи ранни години.
Странно. Не че нямам какво да кажа, но се зачудих имам ли право...
На мен винаги ми е интересно твоето мнение, така че...
Яснопатка звучи добре....да не кажа вярно.
- Green Light
И аз така, като Сноупринцес. Имал съм и имам важното, главното, всичко откоето имам нужда и не знам дали бих могъл да се задоволя с трохите от това което имам в момента или съм имал като дете. Ако това е сребърната лъжичка, значи смятайте, че ми е била хакната в устата при раждането. Имам пари, без да съм богат, имам здраве, но сега от болница идвам понеже не съм без болежки, имам обичта на семейството си и тук условности няма да слагам, имам приятели...
От друга страна това, което имам определено е трохи за други хора. Халал да им е, което имат не завиждам никому.
Що се отнася до това да спра и да се огледам, да го давам по- бавно, да не натискам толкова педалите в работата, дет вика Мъжж- ми не ми е приятно. Имам чувството, че изпускам нещата от контрол, а от моята точност завися не само аз и не само моето семейство. Как да се отдам на съзерцание? Искам да работя, а успеха се мери по един начин - печалба. Това го пиша за да обясня за ТЕЗИ трохи. Тук малките фирми получават трохи по дифолт. Да гледам печалбите на мобилтел и да се сравнявам с тях не е донкихотовщина ами чист и откровен тъпизъм. Така че аз няма да се оплаквам, че получавам малко и от несправедливия живот, и как би трябвало да съм много богат, ама на- в България всичко е наопаки, но и няма да си затворя очите и да обяснявам, че съм велик. Получавам квот си взема. Ако си взема трохи, мои са си и им се радвам.
От друга страна това, което имам определено е трохи за други хора. Халал да им е, което имат не завиждам никому.
Що се отнася до това да спра и да се огледам, да го давам по- бавно, да не натискам толкова педалите в работата, дет вика Мъжж- ми не ми е приятно. Имам чувството, че изпускам нещата от контрол, а от моята точност завися не само аз и не само моето семейство. Как да се отдам на съзерцание? Искам да работя, а успеха се мери по един начин - печалба. Това го пиша за да обясня за ТЕЗИ трохи. Тук малките фирми получават трохи по дифолт. Да гледам печалбите на мобилтел и да се сравнявам с тях не е донкихотовщина ами чист и откровен тъпизъм. Така че аз няма да се оплаквам, че получавам малко и от несправедливия живот, и как би трябвало да съм много богат, ама на- в България всичко е наопаки, но и няма да си затворя очите и да обяснявам, че съм велик. Получавам квот си взема. Ако си взема трохи, мои са си и им се радвам.
Последно промяна от Green Light на 24.09.07, 14:03, променено общо 1 път.
Вие двете сте като: " Во. Пришел Ржевский и все опошлил!"4avdar4e написа:Що, ти в коя посока на везната си??? Мойто детство беше щастливо, но това не ми пречи да си мълча като пукъл (тва пък от къде ли иде???) по тематаМнемозина написа: Останах с усещане, че тук могат да се изказват категорично или хора с много трудно детство, или такива с извънредно щастливи ранни години.
Ми то и аз съм от тая посока на везната повече, макар че съм имала и моменти, в които съм се чувствала дълбоко онеправдана и нещастна.4avdar4e написа:Що, ти в коя посока на везната си??? Мойто детство беше щастливо, но това не ми пречи да си мълча като пукъл (тва пък от къде ли иде???) по тематаМнемозина написа: Останах с усещане, че тук могат да се изказват категорично или хора с много трудно детство, или такива с извънредно щастливи ранни години.
Човек трябва да се връща към миналото или за да намери опора, или за да намери обяснение. За това, което е самият той сега.
Иначе тъпче на едно място.
Мога да го обясня и по-подробно, но едва ли има смисъл.
Panta rhei...
Един завой ще направя сега.Мнемозина написа:...но едва ли има смисъл.
Преди време на едно подобно мое изказване ми отвърнаха: "абе ти винаги ли търсиш смисъл във всичко?":lol:
Леко се втрещих тогава, защото не си бях задавала въпроса, дали има смисъл, винаги да се търси смисъла.
Това си е направо нова тема.
Ще я пускаш ли или тук да отговаряме?esti написа:Един завой ще направя сега.Мнемозина написа:...но едва ли има смисъл.
Преди време на едно подобно мое изказване ми отвърнаха: "абе ти винаги ли търсиш смисъл във всичко?":lol:
Леко се втрещих тогава, защото не си бях задавала въпроса, дали има смисъл, винаги да се търси смисъла.
Panta rhei...
А дали има смисъл.....Мнемозина написа:Ще я пускаш ли или тук да отговаряме?esti написа:Един завой ще направя сега.Мнемозина написа:...но едва ли има смисъл.
А има ли значение?esti написа:
А дали има смисъл.....
Това е, като ми припомняш стари теми, все някоя глупост ще напиша.
Последно промяна от Мнемозина на 24.09.07, 14:37, променено общо 1 път.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз затова в по-горния пост на мнемо дали има право да коментира щях да кажа-дали има смисъл от коментар:-)esti написа:А дали има смисъл.....Мнемозина написа:Ще я пускаш ли или тук да отговаряме?esti написа:Един завой ще направя сега.Мнемозина написа:...но едва ли има смисъл.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Фриски, абе пие ми се кафе с теб.frisky lioness написа:
Аз затова в по-горния пост на мнемо дали има право да коментира щях да кажа-дали има смисъл от коментар:-)
Точно сега, в тоз момент.
Понякога ми иде да се зачукам в някой бургаски форум, че поне, когато ми се прииска спешно пиене на кафе с някой и да мога да го направя.
Тук аман от километри.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Права си, че зависи.frisky lioness написа:Не съм сигурна:blum::winkw: Много зависиМнемозина написа:Винаги има.frisky lioness написа: Аз затова в по-горния пост на мнемо дали има право да коментира щях да кажа-дали има смисъл от коментар:-)
Но от друга страна винаги, когато някой е останал с горчив вкус от нещо казано, коментарът не е без значение.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На мене много често ми се пие кафе с теб (тва щот друго не съм пила с теб, ама ти май не беше много по алкохола:winkw:)....Наистина си далеч, м@мка му:mad: Кат се насочиш за софето, можеш да се отбиеш и към наше село...Ние тук сме добре-четирима, все някаква комбинация може да се получи:-):winkw:esti написа:Фриски, абе пие ми се кафе с теб.frisky lioness написа:
Аз затова в по-горния пост на мнемо дали има право да коментира щях да кажа-дали има смисъл от коментар:-)
Точно сега, в тоз момент.
Понякога ми иде да се зачукам в някой бургаски форум, че поне, когато ми се прииска спешно пиене на кафе с някой и да мога да го направя.
Тук аман от километри.
Дай сега да му ударим по едно виртуално
и
като споменах въображение, та се сетих какво видях преди малко в дирника

Пита се в задачката в каква посока се върти гърлата/
Ако ви се струва, че момичето се върти по посока на часовниковата стрелка, значи имате по-развито дясно полукълбо.
Ако е обратно на часовниковата стрелка - по развито е лявото.
А ако можете с усилие на волята да го накарате да се върти накъдето пожелаете, значи имате висок IQ
Последно промяна от frisky lioness на 24.09.07, 15:15, променено общо 2 пъти.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да, което доказва единствено и само това, че липсата на коментар понякога може да спести този горчив вкус:-)Мнемозина написа:Права си, че зависи.
Но от друга страна винаги, когато някой е останал с горчив вкус от нещо казано, коментарът не е без значение.

Спорили сме вече за това.frisky lioness написа:Да, което доказва единствено и само това, че липсата на коментар понякога може да спести този горчив вкус:-)Мнемозина написа:Права си, че зависи.
Говоря за ситуациите, в които горчивият вкус вече е налице - а това се случва и неволно понякога.
Освен това не забравяй, че това, което правим тук, е във всички случаи някакъв вид коментар.
Така че...
Panta rhei...
Така че....Мнемозина написа:Спорили сме вече за това.frisky lioness написа:Да, което доказва единствено и само това, че липсата на коментар понякога може да спести този горчив вкус:-)Мнемозина написа:Права си, че зависи.
Говоря за ситуациите, в които горчивият вкус вече е налице - а това се случва и неволно понякога.
Освен това не забравяй, че това, което правим тук, е във всички случаи някакъв вид коментар.
Така че...
Прави сте, но нека да имаме предвид и това, че тук все пак е някакъв форум, който едва ли трябва да се взима толкова навътре.
Пък и не сме чак толкова крехки, ае ся...
Re: Задоволявате ли се
ДА.
Знам си те 

Тц. Не си помислих другоesti написа:![]()
Пфу, знаех си, че това ще си помислите.
Всичко, разбира се. Ала на порцииesti написа:Заглавието можеше и да е друго - "всичко или нищо"; "Без едно мога, но с едно не мога"
или към "задоволявате ли се" да напиша направо и насочващата към въпроса ми дума, а именно: трохите.
esti написа:Задоволявате ли се с трохите, м?
Зависи от трохите. За някои неща и моменти са ти достатъчни трохички (някое филмче, 3 часа свободно време и пуканки, червено вино и синьо сирене, такива ми ти работи). За други работи - не - там трябва да е всичко, или поне някоя близка производна. Щото "всичко" в смисъла на "най-мечтано, най-желано, най-сънувано"... го няма.
Може и в отпуснато състояние... притворени очи, нежелание и липса на сили да се изправиш...esti написа:И ако да - кога, в какво състояние на духа или квото там...
Псохоалибали в понеделник не правяОсвен срещу добро заплащане, че да изкарам за поправката на хладилника ми. Одраха ме гадовете след като 3 месеца им чаках частите и идеите какво точно не работи. Бавно, но за сметка на това скъпо ми излезе поправката...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Какво знаеш?ELBI написа:ДА.
Пфу, знаех си, че това ще си помислите.Знам си те
Казвай вед-на-га!:lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е ли бърборенето коментиране? Ако да, значи си коментирамеМнемозина написа:
Така че...
Ахъм:lol: Бъбрим си, чешИм си клавиатурите

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ето, всичко опира до аршина с който всеки мериELBI написа:За някои неща и моменти са ти достатъчни трохички (някое филмче, 3 часа свободно време и пуканки, червено вино и синьо сирене, такива ми ти работи). ...
Б@си и трохите....синьо сирене:blink::shocked:
и аз така
задоволявам се с трохите от синьото сирене и червеното винце, кат нямам под ръка ягоди и шаМпанско (и сълзи е животът ми....

Само да внеса едно пояснение ако разрешите.frisky lioness написа:Ето, всичко опира до аршина с който всеки мериELBI написа:За някои неща и моменти са ти достатъчни трохички (някое филмче, 3 часа свободно време и пуканки, червено вино и синьо сирене, такива ми ти работи). ...
Б@си и трохите....синьо сирене:blink::shocked:
и аз така
задоволявам се с трохите от синьото сирене и червеното винце, кат нямам под ръка ягоди и шаМпанско (и сълзи е животът ми....:lol::lol::rotfl24:) и ми е свършил черният хайвер
:winkw:
Нямах предвид точно трохите от нещо материално.
Когато нямаме това, което искаме, взимаме ли това, което има в момента.
Нещо такова...
Ма да, бе, ма да. Взимаме квот дадат.esti написа: Само да внеса едно пояснение ако разрешите.
Нямах предвид точно трохите от нещо материално.
Когато нямаме това, което искаме, взимаме ли това, което има в момента.
Нещо такова...
Пак зависи, понякога взимам, друг път не успявам, но не всеки път "и ракът е риба"esti написа: Когато нямаме това, което искаме, взимаме ли това, което има в момента.
Нещо такова...
- Dark Angel
Какво ли не. Не винаги е от полза/файда.esti написа:Какво знаеш?ELBI написа:ДА.
Що да казвам? Или има оферта от 200 (след 1 октомври - 500) евро ?
Калиостро веднага ще скастри, че давам без пари...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Да бе, закачих се за теб, защото твоето мнение обобщаваше предишните. С всичко съм съгласна.Dark написа:аз не съм за зачеркване на миналото
ето какво съм написала по-горе
не съветвам миналото да бъде загърбено, човек не може да избяга от него, не можем да избираме роднини и съседи, нали така бешелошите неща в миналото е добре да бъдат обмислени, да се поучим доколкото е възможно от тях и да ги приберем на едно по-задно рафтче в гардероба на съзнанието си. така де, човек трябва да успее да изплува от черната вода с идеята, че там напред тече златната река
Често се случва "жертва" да се чувства с особено право да съди околните или да налага мнение.
Аз какво съм преживял, ти нищо не знаеш, няма да ми говориш....да-да....
В съда се събират доказателства и тогава започва установяването на вината. А дотогава "Невинен до доказване на противното"
Само исках да добавя, че насила няма как да стане. И че си трябва време.
видях числа в тематаELBI написа:Какво ли не. Не винаги е от полза/файда.esti написа:Какво знаеш?ELBI написа:ДА.
Що да казвам? Или има оферта от 200 (след 1 октомври - 500) евро ?
Калиостро веднага ще скастри, че давам без пари...
така нещата са по ясни
Айде да конкретизираме въпроса, а? Не знам Ести какво точно е мислила, а и смея ли да предполагам? 
Затова ще го преформулирам аз, защото на общ въпрос - общи и мъгляви отговори само може да има:
Та: "Ако можете да откраднете мигове с някой, когото обичате и който ви обича, но не можете да сте заедно, ще ги откраднете ли? Ще приемете ли тези мигове като подарък, пък макар и да са трохи или ще се откажете?"
С "да" и "не", моля. Да не пускам анкета щото
... или отделна тема 
И ша ва замола най-достопочтено да не си правите изводи за авторката на гореизтипосаната формулировка.
Все едно не съм аз. Айде. 
Затова ще го преформулирам аз, защото на общ въпрос - общи и мъгляви отговори само може да има:
Та: "Ако можете да откраднете мигове с някой, когото обичате и който ви обича, но не можете да сте заедно, ще ги откраднете ли? Ще приемете ли тези мигове като подарък, пък макар и да са трохи или ще се откажете?"
С "да" и "не", моля. Да не пускам анкета щото
И ша ва замола най-достопочтено да не си правите изводи за авторката на гореизтипосаната формулировка.