Образованието ще бъде приоритет, но без това да е за сметка на останалите отрасли.
Как ли ще стане този номер?
Кат си намалят админ.щата и заплатите. Вссичките държавници и издържаници покрай тях.Мнемозина написа:да разбера следното.
Образованието ще бъде приоритет, но без това да е за сметка на останалите отрасли.
Приоритет на кого??? Мей би на държавата? Че тя няма интерес от образовани хора, както се видя последните години... Или на самото съсловие? Сутринта слушах една баба, която се оплакваше на Коритаров, че началната учителка на внучето й пишела "дамажана".. За какво говорим изобщо?:evil:Мнемозина написа:да разбера следното.
Тъй каза др. Станишев по новЕните, бе, Чаве!4avdar4e написа:Приоритет на кого??? Мей би на държавата? Че тя няма интерес от образовани хора, както се видя последните години... Или на самото съсловие? Сутринта слушах една баба, която се оплакваше на Коритаров, че началната учителка на внучето й пишела "дамажана".. За какво говорим изобщо?:evil:Мнемозина написа:да разбера следното.
Ааааа, това е партийната линия, ясно. Тя винаги е праваМнемозина написа: Тъй каза др. Станишев по новЕните, бе, Чаве!
Мога ли да не вярвам? Ако и да не разбирам...
Всички номера ги прилагат на думи и фрази. Само собствените им вили и коли (и фабрики, вестници, хотели...) са в реала.Мнемозина написа:да разбера следното.
Аз противоречиви мисли нямам. Достойно заплащане, но срещу достоен труд. Онази устатата русата водеща на де жа вю правилно каза в събота в сблъсък, половината и повече дори от учителите трябва да бъдат уволнени, защото просто не са за тази работа. Не можеш да имаш претенции и да не си в състояние да ги покриваш...Няма да споменавам момента с това, че дори да са прави (а те така или иначе са, защото кой ли не е прав в тази държава, като стане дума за повече пари) нещата трябва да се правят по начин незасягащ интересите на децата (айде нас родителите- кучета ни яли). Сега стачка-утре липса на ваканция или уроците по 2 по 3 наведнъж ще им се преподават, ако изобщо бъдат преподадени:mad::evil:4avdar4e написа:
П.П. Аз от сутринта се чудя, дъл да пусна тема за стачкатаЩото едни противоречиви мисли са ме обхванали...

Ми, да де, и аз нещо такова имах предвид. Мисля, че има нещо сбъркано изконно в системата на образованието..frisky lioness написа:
Ай - недей да спираш - тъкмо набра сила.frisky lioness написа:Ай, спирам да говоря, че се ядосах
направо не виждам как се случваМнемозина написа:да разбера следното.

То обърканото ако беше само в образованието с мед да го намажеш:mad:4avdar4e написа:Ми, да де, и аз нещо такова имах предвид. Мисля, че има нещо сбъркано изконно в системата на образованието..frisky lioness написа:
А иначе и детските градини са в стачка

сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...4avdar4e написа: А иначе и детските градини са в стачка

Има сбъркано и в учителските синдикати и в не малко от самите учители.4avdar4e написа:Ми, да де, и аз нещо такова имах предвид. Мисля, че има нещо сбъркано изконно в системата на образованието..frisky lioness написа:
Фил днес си беше на у-ще, щото не са към МОНfrisky lioness написа: Има и стачкоизменници:lol::lol: Нашият още не се е обадил. Значи учи, предполага се
:winkw:
Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
Леле дано ДГ където посещава малкия да не е в стачка
4avdar4e написа: Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на уво

стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
ELBI написа:Има сбъркано и в учителските синдикати и в не малко от самите учители.4avdar4e написа:Ми, да де, и аз нещо такова имах предвид. Мисля, че има нещо сбъркано изконно в системата на образованието..frisky lioness написа:
Бас държа, че ако ги пуснеш учителите на тестове и изпити - масовото ще бъде под 4.00
И много ще бъдат скъсани.
При учителите няма даже 1 критерий или показател как и дали изобщо са си свършили работата, за която им се плаща.
Е, и??? Нали не са шофьорите на таксита и градски транспорт??? Изобщо не виждам да имат шанс всичките, които си изброил..caliostro написа:
стачка?
днес са учителите
утре соц работници
после на 1.10 са пенсиоенерите
след това лесничеите в сряда
след това някои здравни каси
...........
Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е да. Напук обаче, няма да издигна искания и ултиматуми. Така да му се пада на форума...caliostro написа:стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
днес са учителите
утре соц работници
...........
това тридневното предизвестие ли бешеELBI написа:Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е да. Напук обаче, няма да издигна искания и ултиматуми. Така да му се пада на форума...caliostro написа:стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
днес са учителите
утре соц работници
...........
Да не се губи темпо и приказка.
не знам кой какъв шанс има4avdar4e написа:Е, и??? Нали не са шофьорите на таксита и градски транспорт??? Изобщо не виждам да имат шанс всичките, които си изброил..caliostro написа:
стачка?
днес са учителите
утре соц работници
...........
Ми да. После да не ми натъртвате, че е била незаконна...ppi написа:това тридневното предизвестие ли бешеELBI написа:Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е да. Напук обаче, няма да издигна искания и ултиматуми. Така да му се пада на форума...caliostro написа:стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
днес са учителите
утре соц работници
...........
това е добра идеяELBI написа:Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е да. Напук обаче, няма да издигна искания и ултиматуми. Така да му се пада на форума...caliostro написа:стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
днес са учителите
утре соц работници
...........
А като как ще стачкуваш? Гладно, жадно или и трите?ELBI написа:Ми да. После да не ми натъртвате, че е била незаконна...ppi написа:това тридневното предизвестие ли бешеELBI написа:Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е да. Напук обаче, няма да издигна искания и ултиматуми. Така да му се пада на форума...caliostro написа:стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
днес са учителите
утре соц работници
...........
кавото и да обмисляш, поне при теб числата са ясни...caliostro написа:това е добра идеяELBI написа:Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е да. Напук обаче, няма да издигна искания и ултиматуми. Така да му се пада на форума...caliostro написа:стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
днес са учителите
утре соц работници
...........
трябва да обмисля исканията си
Тц. На конференциите ще ни хранят и поят...ppi написа:А като как ще стачкуваш? Гладно, жадно или и трите?ELBI написа:Ми да. После да не ми натъртвате, че е била незаконна...ppi написа:това тридневното предизвестие ли бешеELBI написа:Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е да. Напук обаче, няма да издигна искания и ултиматуми. Така да му се пада на форума...caliostro написа:стачка?4avdar4e написа:Само за днес имат разрешение, утре вече е незаконно и подлежат на увоDark написа: сакън, моля ти се.... като те прочетох и ме изби студена пот...
днес са учителите
утре соц работници
...........
Да не си случайно на корелейшъна дето почва в четвъртък?ELBI написа:
Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е Тц. На конференциите ще ни хранят и поят...
нарочно съм...ppi написа:Да не си случайно на корелейшъна дето почва в четвъртък?ELBI написа:
Аз ще стачкувам във форума четв. и петък. Но не обещавам съвсем. Но по-вероятно е Тц. На конференциите ще ни хранят и поят...
стига бе, аз пък няма да съм там щото ме пращат в обзор:crying:ELBI написа:нарочно съм...ppi написа:Да не си случайно на корелейшъна дето почва в четвъртък?ELBI написа:
и какви обзор-и ще ги правиш ти?ppi написа:стига бе, аз пък няма да съм там щото ме пращат в обзор:crying:ELBI написа:нарочно съм...ppi написа:Да не си случайно на корелейшъна дето почва в четвъртък?ELBI написа:
Лекторски, ще пообучавам малко хораELBI написа:и какви обзор-и ще ги правиш ти?ppi написа:стига бе, аз пък няма да съм там щото ме пращат в обзор:crying:ELBI написа:нарочно съм...ppi написа:Да не си случайно на корелейшъна дето почва в четвъртък?ELBI написа:
кат са ти малко-вземи няколко и от форумаppi написа:Лекторски, ще пообучавам малко хораELBI написа:и какви обзор-и ще ги правиш ти?ppi написа:стига бе, аз пък няма да съм там щото ме пращат в обзор:crying:ELBI написа:нарочно съм...ppi написа:Да не си случайно на корелейшъна дето почва в четвъртък?ELBI написа:
ELBI написа:кат са ти малко-вземи няколко и от форумаppi написа:Лекторски, ще пообучавам малко хораELBI написа:и какви обзор-и ще ги правиш ти?ppi написа:стига бе, аз пък няма да съм там щото ме пращат в обзор:crying:ELBI написа:нарочно съм...ppi написа:Да не си случайно на корелейшъна дето почва в четвъртък?ELBI написа: