... партизани?
Всички ли видяха снимките?
Всички ли видяха снимките?
А що не качвате и Вие, бе,..
... партизани?
... партизани?
Re: Всички ли видяха снимките?
Питам си (не е анкета)Звеневия написа:А що не качвате и Вие, бе,..
А това е ли естЕтичко, или аз съм придирчив?

Не си придирчив, ама какво ли разбирам аз.Звеневия написа:Питам си (не е анкета)Звеневия написа:А що не качвате и Вие, бе,..
![]()
А това е ли естЕтичко, или аз съм придирчив?
- snowprincess
Аре, гледай...snowprincess написа:аз не съм ги видялаЗвеневия написа:А що не качвате и Вие, бе,..
... партизани?
snowprincess@abv.bg
- majemela4ka
- Обратна връзка:
искааааааам и аз да гледам
предпочитам на живо, ама следващия път
живот и здраве:-)
- snowprincess
мерсажЗвеневия написа:Аре, гледай...snowprincess написа:аз не съм ги видялаЗвеневия написа:А що не качвате и Вие, бе,..
... партизани?
snowprincess@abv.bg

- Dark Angel
как пък ги видя, без да се регваш, аз цяла сутрин регистрации правих, покани чаках, това са най-изстраданите снимки в живота ми:-)Dark написа:ми аз погледнах набързо без да се регвам
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Привет посестриме! И мен така! Изчаках си чакалото да ме присъединят към пустата му група!latrevw написа:
как пък ги видя, без да се регваш, аз цяла сутрин регистрации правих, покани чаках, това са най-изстраданите снимки в живота ми:-)
А виж, то си имало и преки пътечки... Явно за някой!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Житената Питка
- BOFH
А аз като не съм бил мое ли да гледам пикчърз?
Между другото линка по-горе не ми се отваря поради следното:

Между другото линка по-горе не ми се отваря поради следното:
You cannot view the group's content or participate in the group because you are not currently a member. Membership is invite only.
Description: Келеши
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Dark Angel
Бе...имам една идея за розички на банския!Dark написа:бтв, чии са татуираните розички?
щото мен сега малко не ми пасва с тоз бански
начи тез рози на моя черен бански направо ще заспят (Фриски, още го мисля оня черен лъсакв бански за които писа)
само дето не бих си турнала рози.
www.youtube.com/watch?v=lnU2DY9TRDs
Ма е некъде навътре из клипа..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Недей, че и аз често се сещам за него и ме хваща яд:(:mad:Dark написа: (Фриски, още го мисля оня черен лъсакв бански за които писа)
само дето не бих си турнала рози.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз пък се размечтах за нещо на ягодки. Кво ми става!frisky lioness написа:Недей, че и аз често се сещам за него и ме хваща яд:(:mad:Dark написа: (Фриски, още го мисля оня черен лъсакв бански за които писа)
само дето не бих си турнала рози.Да бях си го купила, а беше и намален...Ако не можех да го нося догодина, можеше и да го харижа на някой (на теб например:winkw:) РОзи може, но само черни и с бодли
. Предпочитам ги на д***то
Ягодите съдържали някакъв афридизиак за жените.Звеневия написа:"Кво ми става?"vyara написа:Аз пък се размечтах за нещо на ягодки. Кво ми става!
А може ли сладко от диви ягоди?
Размазани по дъто...
Мнооооо интригуващо.
Нещо натам ме избива явно
Пък за сладкото, по-добре намазано върху палачинка
Щот нашите са потънали в дълбоката октомврийско-ноемврийска мъгла.Звеневия написа:А що не качвате и Вие, бе,..
... партизани?
давай сичките беNiya написа:Щот нашите са потънали в дълбоката октомврийско-ноемврийска мъгла.Звеневия написа:А що не качвате и Вие, бе,..
... партизани?Срам.
Само няколко са за пред 3o4oландия.
щом е снимано от душа
то и през снайперски окуляр личи:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Кент написа:Чета аз - душа/ударение на първа сричка/. Все такива неща ми се привиждат/ни се привиждат.Niya написа:
давай сичките бе
щом е снимано от душа
Ето пресен пример - рекламата на маргарин Томи. Навява ми разни неприлични мисли - НА МЕН. Пък децата и се хилят. А, сега, де.:blum:
Кенте, друже, много са лоши снимките.
Че тя нарочно е направена така рекламата. Мен много ми харесва това, че може да се гледа под различни ъгли.Niya написа: Ето пресен пример - рекламата на маргарин Томи. Навява ми разни неприлични мисли - НА МЕН. Пък децата и се хилят. А, сега, де.:blum:
Niya написа:както решитеКент написа:Чета аз - душа/ударение на първа сричка/. Все такива неща ми се привиждат/ни се привиждат.Niya написа:
давай сичките бе
щом е снимано от душа
Ето пресен пример - рекламата на маргарин Томи. Навява ми разни неприлични мисли - НА МЕН. Пък децата и се хилят. А, сега, де.:blum:
а колкото за душа
и душАта
ми нали съм си русняче малко
та позабравям да ги уточня нещата
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Niya написа:Що бе, и аз обичам едрозърнести...филийки.Кент написа:Чета аз - душа/ударение на първа сричка/. Все такива неща ми се привиждат/ни се привиждат.Niya написа:
давай сичките бе
щом е снимано от душа
А на снимките им се радвайте...че ги имате. При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.
Eй, тва много гадно, бе, БоевБоЕВ написа: А на снимките им се радвайте...че ги имате. При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.
П.П. Пък ние миналата седмица взехме на дЕтето апарат с лента, че така им искат от у-ще, така според даскала им по фотография се полагала основата на истинското снимане
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ауууу:blink::shocked: Това е ужасно...Чак мен ме хвана ядБоЕВ написа: При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.
Ама жив и здрав да си, нови ще си направиш, още по-хубави:-)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ГАДНО.БоЕВ написа: А на снимките им се радвайте...че ги имате. При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.
При нас на дискове се свалят често, че и по два броя.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Густо4avdar4e написа:
П.П. Пък ние миналата седмица взехме на дЕтето апарат с лента, че така им искат от у-ще, така според даскала им по фотография се полагала основата на истинското снимане
Къде учи тва дяте, бе...
Много готино

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Боев, сетих се нещо...Мисля, че съм чувала за програми, които могат да спасят информация след формат на диска, ама спецовете требе да се изкжат по въпроса:shy:БоЕВ написа:При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.

Че как, бе, не знаеш ли, толкоз го фалих, ти мъ убиfrisky lioness написа:
Густо
Къде учи тва дяте, бе...
Много готино
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чудесно. Не си ми казала, ма:mad: пък аз забравих да тъ питам кат та видях:-)4avdar4e написа:Че как, бе, не знаеш ли, толкоз го фалих, ти мъ убиfrisky lioness написа:
Густо
Къде учи тва дяте, бе...
Много готиноВ професионално у-ще по полиграфия, фотография и графичен дизайн. Той е в паралелката по дизайн, с немски и английски. Фук-фук
Браво на детето:-)

- Глас в пустиня
Като механизъм, като устройство - да. Лентата вече издиша, само най-върлите талибани все още я предпочитат. Непознаването на фотошоп води до какви ли не парадоксални изявления.4avdar4e написа:Eй, тва много гадно, бе, БоевБоЕВ написа: А на снимките им се радвайте...че ги имате. При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.Съчувствам!
Успех на най-големия малък!
- Глас в пустиня
Така мисля и аз, даже започвам да работя по въпроса.frisky lioness написа:
... нови ще си направиш, още по-хубави:-)