Предложениееееееее....
Предложениееееееее....
Предлагам клубчето да го прекръстим на "КлубЪТ на психоаналитикЪТ" или "Безплатна психоанализа" или "Психиатри онлайн" или "Философи-бол.бг."
Кво шъ кажете, а? 
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Re: Предложениееееееее....
Супер, а какво ще кажеш да се включат и "Психопати онлайн" и "Безплатна психоза"[unknown] написа:Предлагам клубчето да го прекръстим на "КлубЪТ на психоаналитикЪТ" или "Безплатна психоанализа" или "Психиатри онлайн" или "Философи-бол.бг."Кво шъ кажете, а?
и "Пишман психололози"
Не.ppi написа:Супер, а какво ще кажеш да се включат и "Психопати онлайн" и "Безплатна психоза"[unknown] написа:Предлагам клубчето да го прекръстим на "КлубЪТ на психоаналитикЪТ" или "Безплатна психоанализа" или "Психиатри онлайн" или "Философи-бол.бг."Кво шъ кажете, а?
и "Пишман психололози"
Дружество на спонтанните психоаналитици.
Като циганета сме - а е засвилиро някое кларне, а сме почнали да фърляме неволни гюбеци.
Panta rhei...
Знаех си, че ще ме кастрираш фино:-)Мнемозина написа:Не.ppi написа:Супер, а какво ще кажеш да се включат и "Психопати онлайн" и "Безплатна психоза"[unknown] написа:Предлагам клубчето да го прекръстим на "КлубЪТ на психоаналитикЪТ" или "Безплатна психоанализа" или "Психиатри онлайн" или "Философи-бол.бг."Кво шъ кажете, а?
и "Пишман психололози"
Дружество на спонтанните психоаналитици.
Като циганета сме - а е засвилиро някое кларне, а сме почнали да фърляме неволни гюбеци.
ppi написа:
Знаех си, че ще ме кастрираш фино:-)
Мислех, че те подкрепям!
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз като един отявлен ЛЮБИТЕЛ-психоаналитик
запазвам тази си "краста" само за лично забавление. Дори тържествено съм обещала на мойто мъж повече да не го анализирам
гласно:winkw::winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мнемозина написа:ppi написа:
Знаех си, че ще ме кастрираш фино:-)
Мислех, че те подкрепям!
Уважавайте Админа!
психозус спонтанеум перманентикус дисмодератос ..примерно..

ех, ако можех и да го изпиша ...
ПП
И да се съобрази датата на пререгистрация с оглед на предстоящи РД
ПП
И да се съобрази датата на пререгистрация с оглед на предстоящи РД
psihoza permanenta dismoderatusSemiramis написа:Уважавайте Админа!
А мойта е ясна- psihoza maniacodepresiva

Естествено!ppi написа:Супер, а какво ще кажеш да се включат и "Психопати онлайн" и "Безплатна психоза"[unknown] написа:Предлагам клубчето да го прекръстим на "КлубЪТ на психоаналитикЪТ" или "Безплатна психоанализа" или "Психиатри онлайн" или "Философи-бол.бг."Кво шъ кажете, а?
и "Пишман психололози"