не остана много до първото място:-):winkw:
Браво
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Браво

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Браво
Ама верно ли са толкова разкрепостени?:blink:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сигурно са гльодали пешеходките само:lol::lol:caliostro написа:е как са различили кои са варненките и кои софианките след като регистрационните номера на всички коли във варна са софииски

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Де да знам. Явно не, щом все още си мълчат...Уишес да каже по въпроса или някой друг с преки наблюденияesti написа:Ама верно ли са толкова разкрепостени?:blink:

И после пак да спи на дивана?frisky lioness написа:Уишес да каже по въпроса
платени репортажиesti написа:Ама верно ли са толкова разкрепостени?:blink:
щото надушиха че се мести софия към гърция и турция
по търпение ме бие
късметлия си ти
то ако беше само до женене..ами и търпение се иска
и огромна дружелюбност
определено
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
щото ония шемети са имали само чартър до Варна, а не са посетили нито веднъж Пловдив...
Аз познавам страната ни...
Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Опппааа!ELBI написа:Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
некви камичета летят днес насам натамЗвеневия написа:Опппааа!ELBI написа:Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
просто щото мина сезонът на дините...caliostro написа:некви камичета летят днес насам натамЗвеневия написа:Опппааа!ELBI написа:Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Прав си, имам прясно наблюдение от там!ELBI написа: Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
сезона не свършваELBI написа:просто щото мина сезонът на дините...caliostro написа:некви камичета летят днес насам натамЗвеневия написа:Опппааа!ELBI написа:Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
м/у другото още се продават дини по пазарите
моите наблюдения са от едно ... има-няма... вероятно 30 години..сър Айвънхоу написа:Прав си, имам прясно наблюдение от там!ELBI написа: Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
- сър Айвънхоу
caliostro написа:Пък, като свърши сезона на дините идва тоя на тиквите!!!ELBI написа: сезона не свършва
П.П. Между другото, по какво се познавало, че идвала есента?
Отговор: Когато на сергиите по улиците вместо дини и пъпеши започнели да продават тикви...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Е, да знсеш, че от преди трийсет години не се е променило много положението!ELBI написа: моите наблюдения са от едно ... има-няма... вероятно 30 години..
Bella Ciao
Bella Ciao
сър Айвънхоу написа:нищо подобно!caliostro написа:Пък, като свърши сезона на дините идва тоя на тиквите!!!ELBI написа: сезона не свършва
П.П. Между другото, по какво се познавало, че идвала есента?
Отговор: Когато на сергиите по улиците вместо дини и пъпеши започнели да продават тикви...
Когато дойда на работа и не мога да споделя във форума за страотни деколтета и полички...
Ти пък откъде знаеш. Не си ли падаше по мацки? Остави на разбиращите да преценяватcaliostro написа: то няма мъже ти питаш за секси мъже
къде отиваш ти може би едва ли не
моля моля.vyara написа:Ти пък откъде знаеш. Не си ли падаше по мацки? Остави на разбиращите да преценяватcaliostro написа: то няма мъже ти питаш за секси мъже
не смесвай мойте научни разработки с някакви елементарни човешки слабости
A така, феминист:blum:caliostro написа:
то няма мъже ти питаш за секси мъже
Е, все 2-3ма би трябвало да се намират.caliostro написа:
то няма мъже ти питаш за секси мъже
Аз съм скромна.
нескромните по дузина-две ли ги търсят?Mila написа:...
Е, все 2-3ма би трябвало да се намират.
Аз съм скромна.
Аааа, аз за скромните знам, за скромните говоря.ELBI написа:
нескромните по дузина-две ли ги търсят?
Пропуснах да уточня, че не държа и да са наведнъж.
caliostro написа:некви камичета летят днес насам натамЗвеневия написа:Опппааа!ELBI написа:Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
абе много сте зле в тая София
- сър Айвънхоу
Ами, от толкова строителни обекти, постоянно я чакъл, я баластра... фъркат какво да ги правиш...Semiramis написа:caliostro написа:некви камичета летят днес насам натамЗвеневия написа:Опппааа!ELBI написа:Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
Bella Ciao
Bella Ciao
като в бейрут е положениетоSemiramis написа:caliostro написа:некви камичета летят днес насам натамЗвеневия написа:Опппааа!ELBI написа:Варна си е връх - не оспорвам, но ... Пловдив от към жени е...
но е ясно, че ако ти паднат - няма да ги върнеш...Mila написа:Аааа, аз за скромните знам, за скромните говоря.ELBI написа:
нескромните по дузина-две ли ги търсят?
Пропуснах да уточня, че не държа и да са наведнъж.