Някой да знае каква е тарифата?
Някой да знае каква е тарифата?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Re: Някой да знае каква е тарифата?
Е, те това е супер обява!!!!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
и "Правим дупки всякакви" (това от един култов бг филм)suaganyogo написа:циклим де що имаppi написа:циклиш ламиниран паркет
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
веднъж рязко ракритикувах подобна теза.kapincho написа:То си зависи от тапата, де, щото съм чувал, че черните тапи си запълват празнината отвсякъде и хартисват:(ELBI написа:това не е запълване на празнина, а е намаляване на празнината...ppi написа:циклиш ламиниран паркет
и като скочи една госпожаааааааааааа
баси и скандала стана
откъде да знам че бившия и мъж е печка а и сегашното и гадже също.
и расист ме изкара и фашист и кво ли не
не-мъже:lol:Semiramis написа:подозирам, че се плаща той да се научиvyara написа:Бе нали му плащаш да знае.ppi написа:vyara написа:То на това не му ли се викаше китване?ppi написа:циклиш ламиниран паркет
малко съм в ..
а кита какъв да е? син, кашалот или
то па като кажеш какво искаш та става
българи..както каза Докторката
тези услуги понякога излизат повечеsuaganyogo написа:започват поне от 222 евро
някои подбиват пазара с 200
един братчед реши да си прави кухнята в новия апартамент
и викна майстор
и тоя забърса жена му
и му излезе към 20000 долара кухнята
да 20000 долара, колата и жена му заминаха с майстора
аз това му и казах
баси и кухнята братчед си направииииии
Че и сам трябва да си готви в нея на сичкото отгоре.caliostro написа:
тези услуги понякога излизат повече
и викна майстор
и тоя забърса жена му
и му излезе към 20000 долара кухнята![]()
аз това му и казах
като гледам, некои стени у некои къщи са сигурно като Цариградско шосе...caliostro написа:неvyara написа:То на това не му ли се викаше китване?ppi написа:циклиш ламиниран паркет
китва се с латекс
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
това си е направо далавера - много жени, изнасяйки се вътрят бившите си с далеч по-големи суми... 20000 за едно спокойствие не е малко, но си струва за здравето и нервите в дългосрочен план. Пък и съм сигурен, че брадчеда си е намерил нещо по-младо и готино!caliostro написа:тези услуги понякога излизат повечеsuaganyogo написа:започват поне от 222 евро
и викна майстор
и тоя забърса жена му
аз това му и казах
caliostro написа:тези услуги понякога излизат повечеsuaganyogo написа:започват поне от 222 евро
и викна майстор
и тоя забърса жена му
аз това му и казах
ми да!
братчеда по начало само с парите е участвал в ремонта, нали?
ма никой не ви е виновен..му е виновен
даже му е малко
за следващата как е бил ремонта, м?
една история с добър край...caliostro написа:е за да сме обективниELBI написа:виж какви уроци е научил само за 20000...caliostro написа:при следващите две нямаше ремонт
човека си направи кухнята също така
изводът е ясен - и 20000 да ви струва едно напускане, най-вероятно си заслужава...
а да знаеш какво стана с майстора и бившата?
ELBI написа:една история с добър край...caliostro написа:е за да сме обективниELBI написа:виж какви уроци е научил само за 20000...caliostro написа:при следващите две нямаше ремонт
изводът е ясен - и 20000 да ви струва едно напускане, най-вероятно си заслужава...
развалила и се колата един ден... отишла на сревиз...
Semiramis написа:ELBI написа:една история с добър край...caliostro написа:е за да сме обективниELBI написа:виж какви уроци е научил само за 20000...caliostro написа:при следващите две нямаше ремонт
развалила и се колата един ден... отишла на сревиз...
е то това е по подразбиранеELBI написа:една история с добър край...caliostro написа:е за да сме обективниELBI написа:виж какви уроци е научил само за 20000...caliostro написа:при следващите две нямаше ремонт
свършиха кинтите и жена му искаше да се повърне
кво нещо е любофта значи
подразбиране, неподразбиране, ама си е гот да го чуе човек...caliostro написа:е то това е по подразбиранеELBI написа:една история с добър край...caliostro написа:е за да сме обективниELBI написа:виж какви уроци е научил само за 20000...caliostro написа:при следващите две нямаше ремонт
кво нещо е любофта значи
щях да кажа, че освен, че се е отървал и е намазал малко мангизи...vyara написа:Ако мъжа беше забегнал, щеше ли да питаш. Ама ся от злоба, ей тъй да се изкефиш...ELBI написа: подразбиране, неподразбиране, ама си е гот да го чуе човек...
ама ако е тръгнал след време да се връща - не е мъж...
нищо не казаcaliostro написа:е то това е по подразбиранеELBI написа:една история с добър край...caliostro написа:е за да сме обективниELBI написа:виж какви уроци е научил само за 20000...caliostro написа:при следващите две нямаше ремонт
кво нещо е любофта значи
свободен ли е още тоя човек
от кобрата се отървал. Вероятно е попадна на по-хубава...Mila написа:Как ще се е оттървал, като (подразбира се) е забягнал с друга жена/мъж.ELBI написа:
щях да кажа, че освен, че се е отървал и е намазал малко мангизи...
...