Да, да и пак да.vyara написа: Та: "Ако можете да откраднете мигове с някой, когото обичате и който ви обича, но не можете да сте заедно, ще ги откраднете ли? Ще приемете ли тези мигове като подарък, пък макар и да са трохи или ще се откажете?"
С "да" и "не", моля. Да не пускам анкета щото... или отделна тема
![]()
Задоволявате ли се
Ама Верче, къде пак на любовни мигове го удари:lol:vyara написа:Айде да конкретизираме въпроса, а? Не знам Ести какво точно е мислила, а и смея ли да предполагам?
Затова ще го преформулирам аз, защото на общ въпрос - общи и мъгляви отговори само може да има:
Та: "Ако можете да откраднете мигове с някой, когото обичате и който ви обича, но не можете да сте заедно, ще ги откраднете ли? Ще приемете ли тези мигове като подарък, пък макар и да са трохи или ще се откажете?"
И ша ва замола най-достопочтено да не си правите изводи за авторката на гореизтипосаната формулировка.Все едно не съм аз. Айде.
Пък и това да си откраднеш мигове с любим човек съвсем не са трохи.
Ако се хвана за твоя пример, бих казала по-скоро, да се задоволиш само с миговете, които ти е подхвърлил някой, който ти искаш, но не и той теб. И да си кажеш "и това е нещо..."
Но темата не е за любов!
Стига с тая любов.
Тя е необяснима.
Няма кво да я нищим.
Освен това отговорите съвсем не са мъгляви.
Изчетох ги с интерес.
А това, че вероятно темата не е съвсем конкретизирана е в + за отговорите.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
На въпрос с "или" няма как да се отговори с "да" и "не". Отговарям: Ще се откажа.vyara написа:Айде да конкретизираме въпроса, а? Не знам Ести какво точно е мислила, а и смея ли да предполагам?
Затова ще го преформулирам аз, защото на общ въпрос - общи и мъгляви отговори само може да има:
Та: "Ако можете да откраднете мигове с някой, когото обичате и който ви обича, но не можете да сте заедно, ще ги откраднете ли? Ще приемете ли тези мигове като подарък, пък макар и да са трохи или ще се откажете?"
И ша ва замола най-достопочтено да не си правите изводи за авторката на гореизтипосаната формулировка.Все едно не съм аз. Айде.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
я по-кротко, при мен е 1:30 и като легна пред очите ми са осови линииsuaganyogo написа:майната ви с тези коктейли
тук е 8.30 сутринта
вярвам, че след още едно Куба Либре с тройна доза ром, като легна пред очите ми ще са по-приятни за приспиване неща
баси, 8:30....това ми звучи страшно като си мисля в момента, щото пак ще съм нанякъде.....

идеално..още преди да каже "не ,не може!'Dark написа:начи 16 часа....в бавно мърдащия ми мозък се заформя идея за пътешествие...обаче освен по коледа....и като си представя шефа как ще мълчи 5 минути като попитам.....
ти вече си ми се хвърлила на врата да му благодариш и да му обещаеш да му изпратиш картичка...
- Dark Angel
нема да има отърване...suaganyogo написа:интересно как ли ще ме изгледат колежките (за колегите не ми пука) ако се появя с коктейл, с чадърче,маслинки, захаросан руб и широка и блага усмивка в 8.30 сутринта.
трябва да го пробвам някой ден
вервай ми...
ще си кажат..:"б@@@@@си тоз пич къфф е -купонджия" и после нема да те оставят на мира!...
лошо момче такова...!:blum::blum::blum:
- Dark Angel
- Dark Angel
- Dark Angel
шефа е майстор, всъщност с него съм си намерила майстораdoktorka написа: е как!
така се действа...
хихихихихихихи:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
ся и аз се разхилих
аха да помисля как съм напред и в следващия миг осъзнавм, че той е малко по-напред....баси
това дето Рем го пишеше, че учителя идва като ученика е готов е съвсем, ама съвсем вярно

- Dark Angel
така е...Dark написа:шефа е майстор, всъщност с него съм си намерила майстораdoktorka написа: е как!
така се действа...
хихихихихихихи:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
ся и аз се разхилих
аха да помисля как съм напред и в следващия миг осъзнавм, че той е малко по-напред....баси
това дето Рем го пишеше, че учителя идва като ученика е готов е съвсем, ама съвсем вярно
ама ти си жена...
изкл непредвидима...
така се постави...
че да не може да предвиди следващата ти мислА,за да не е една крачка пред теб...просто щото няма да знае накъде по дяволите да тръгне за да е напред:shy:
( ма много съм умна!)
- Dark Angel
о, за ума и ученото - на моменти си мисля каква съм овцаdoktorka написа: така е...
ама ти си жена...
изкл непредвидима...
така се постави...
че да не може да предвиди следващата ти мислА,за да не е една крачка пред теб...просто щото няма да знае накъде по дяволите да тръгне за да е напред:shy:
( ма много съм умна!)
непридвидима, нда...идейно, утре мисля да отпочна
ма да не земе човека да го отмине като ПМС, МС или нещо друго дето аз не следя из медиите

- Dark Angel
о, за ума и ученото - на моменти си мисля каква съм овца 
ма да не земе човека да го отмине като ПМС, МС или нещо друго дето аз не следя из медиите
[/quote]
ма дарки!
доакто се сетя кво е ПМС и МС...
викам си Моторно превозно средство..( ма тва беше МПС) ..МС..министерски съвет...!
б@си доакто се сетя!
ма дарки!
викам си Моторно превозно средство..( ма тва беше МПС) ..МС..министерски съвет...!
б@си доакто се сетя!
- Dark Angel
- Dark Angel
ма виждаш ли, ние може да не ги знаем, но има хора са информирани ...начи прочита какво съм писала тая вечер и отсича "ПМС" или "Депресия" или нам си кво....doktorka написа: ма дарки!
б@си доакто се сетя!

- Dark Angel