Ми...esti написа:Има само такива, които не са за мен и такива, които са.
Аре дрЪпни една вертикална черта...
Отгоре + / -
И почвай да изброяваш!
Така ли? Това ме връща към споменатото от ести. Дайте определение моля за такъв:-):winkw:сър Айвънхоу написа:Явно не ти раздвижват често кръвта, затова ти е студено!frisky lioness написа: Много смешно, много смешно....Щот не снаеш кво е да ти е студено. Питай Чавето!
П.П. Извод: намери си див мъж, за да те "сгрява" по-често!

И мегафонМнемозина написа:За да се строят в две редици, защо.esti написа:И защо да го правя?:lol:Звеневия написа:Ми...esti написа:Има само такива, които не са за мен и такива, които са.
Аре дрЪпни една вертикална черта...
Отгоре + / -
И почвай да изброяваш!
Откога пледирам за повече ред и дисциплина тук!
Като оня в "Диво сърце"frisky lioness написа:
Така ли? Това ме връща към споменатото от ести. Дайте определение моля за такъв:-):winkw:
Двама луди и диви ще сме в повече. Казвам го от опит:-):winkw:
Така си приказват и на яве. Ма ефекта /поразителния/ е, че "лошите момчета" продължават да водят класацията въпреки изприказваните щуретии и наяве и на виртоале.snowprincess написа: не каза какви са ти наблюденията - обичат ли или не обичат
във форума явно не обичат лоши момчета, или са спряли да обичат, или ги харесват само на филм
Виж сега, лично аз имам предвид, че не искам лошо момче в къщата си.МЪЖжжж написа:Така си приказват и на яве. Ма ефекта /поразителния/ е, че "лошите момчета" продължават да водят класацията въпреки изприказваните щуретии и наяве и на виртоале.snowprincess написа: не каза какви са ти наблюденията - обичат ли или не обичат
във форума явно не обичат лоши момчета, или са спряли да обичат, или ги харесват само на филм
Повода да питам...се появи докат обсъждахме с една дама на сърцето ми каква да бъде застройката на една чорбица.И и викам "те ся некой да ни види разговора...
и уйде с неземна сила образа ми на мачомен
". Тя: "неее...обратнотооо... " А па живта си потвърждава. Затова казах и в началото, че "лошите" имат превес
Стига бееее, ние не си говорихме дни наред заради една супа-топчета.. Щото щеше да ме учи, пък почна да ми се кара, че морковите не се режат, а се стържат... И станааааа, леле-мале, въргалМЪЖжжж написа: Повода да питам...се появи докат обсъждахме с една дама на сърцето ми каква да бъде застройката на една чорбица.И и викам "те ся некой да ни види разговора...
". Тя: "неее...обратнотооо... " А па живта си потвърждава. Затова казах и в началото, че "лошите" имат превес
ма аз си признах бе Мъжжж, съвсем честно си го написахМЪЖжжж написа: Така си приказват и на яве. Ма ефекта /поразителния/ е, че "лошите момчета" продължават да водят класацията въпреки изприказваните щуретии и наяве и на виртоале.
Повода да питам...се появи докат обсъждахме с една дама на сърцето ми каква да бъде застройката на една чорбица.И и викам "те ся некой да ни види разговора...

ма моля ти се, с радост ти отстъпвам мятанетоdoktorka написа: хихихихихи
адски ми е гот...
ако ти не кажеш на шефа-аз ще му се хвърля на врата!даваш ли?

А аз си виках Любв нещо...Dark написа:същия , готин е нали?
мен ме кефи колата, лисиците и как се черви на огледалцето...а пропуснах...и как той и пуска ръка