Бонсай

Все същите
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Бонсай

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа: Капинчо ти дава ценен съвет, изрежеш ли розата(основното растение, издънките се махат по всяко време) сега, задължително трябва да я покриеш с пръст, за да не измръзне.
О, както казах тя вече е изкарала няколко зими под мойто крило. Саксията и не е малка, но все пак е саксия. Когато пада големия студ я завивам с един найлон с балончета, а ако стане още по студено я прибирам вътре в една стая, която не се отоплява:-) Обичам си я аз розичката:-)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

frisky lioness написа:
БоЕВ написа: Капинчо ти дава ценен съвет, изрежеш ли розата(основното растение, издънките се махат по всяко време) сега, задължително трябва да я покриеш с пръст, за да не измръзне.
О, както казах тя вече е изкарала няколко зими под мойто крило. Саксията и не е малка, но все пак е саксия. Когато пада големия студ я завивам с един найлон с балончета, а ако стане още по студено я прибирам вътре в една стая, която не се отоплява:-) Обичам си я аз розичката:-)
Абе, знам си аз, че в тебе дреме селянче-градинарче!:lol::blum:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

БоЕВ написа:
Абе, знам си аз, че в тебе дреме селянче-градинарче!:lol::blum:
Дълбоко във всеки от нас дреме по едно такова, силно свързано със земята:-) :good:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Публикувай отговор