За Дарки!

Все същите
Аватар
графинята

За Дарки!

Мнение от графинята »

Ако не бъркам ,нали ти ме питаше за интернета?

Скоростта на най-предпочитания сред домашните потребители ADSL пакет “512 Безкрай” се повишава от 512 на 1024 kbit/s като цената остава непроменена – 30,99 лв. за двугодишен договор. За още седем лева абонатите ще могат да сърфират в Интернет със скорост от 2 мегабита. При трите БТК ADSL BIZ пакета за бизнес потребители увеличението е съответно от 512 на 1024 kbit/s, от 1024 на 2048 kbit/s и от 2048 на 4096 kbit/s.

Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услуга на БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост. При някои от тях е възможно увеличението на скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечния им абонамент. Досега например БТК ADSL „512 Безкрай” с 12-месечен договор струваше 39.60 лева. Ако клиентът увеличи скоростта на ползвания от него пакет на 2 мегабита при двугодишен договор, месечната му такса ще падне на 37.99 лв.

Всички нови БТК ADSL пакети са с неограничени параметри, независимо от интернет трафика и времето, прекарано в мрежата. И при двойно увеличените скорости ще се запази типичната за ADSL надеждност и еднаквата скорост на достъп, както към международни, така и към български интернет страници.

Припомняме, че крайното потребителско оборудване е напълно безплатно за всички клиенти. Те могат да изберат дали да инсталират модема си сами или да получат техническо обслужване от екип на БТК. Всички бизнес пакети предлагат статичен IP-адрес, до 100 електронни пощенски кутии, безплатен домейн и др. БТК ADSL може да се заяви на телефон 0800 100 или във всеки един от 127-те центъра на БТК в страната. Поддръжката на услугата на телефон 0700 17 111 е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което е изключително важно за хората, чиято работа зависи от Интернет.

За допълнителна информация:
Телефон за заявки: 0800 100
ADSL Help Desk: 0700 17 111
www.btc.bg
Нищо лично, само изказах мнение!
Звенения

Re: За Дарки!

Мнение от Звенения »

графинята написа:Ако не бъркам ,нали ти ме питаше за интернета?

Скоростта на най-предпочитания сред домашните потребители ADSL пакет “512 Безкрай” се повишава от 512 на 1024 kbit/s като цената остава непроменена – 30,99 лв. за двугодишен договор. За още седем лева абонатите ще могат да сърфират в Интернет със скорост от 2 мегабита. При трите БТК ADSL BIZ пакета за бизнес потребители увеличението е съответно от 512 на 1024 kbit/s, от 1024 на 2048 kbit/s и от 2048 на 4096 kbit/s.

Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услуга на БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост. При някои от тях е възможно увеличението на скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечния им абонамент. Досега например БТК ADSL „512 Безкрай” с 12-месечен договор струваше 39.60 лева. Ако клиентът увеличи скоростта на ползвания от него пакет на 2 мегабита при двугодишен договор, месечната му такса ще падне на 37.99 лв.

Всички нови БТК ADSL пакети са с неограничени параметри, независимо от интернет трафика и времето, прекарано в мрежата. И при двойно увеличените скорости ще се запази типичната за ADSL надеждност и еднаквата скорост на достъп, както към международни, така и към български интернет страници.

Припомняме, че крайното потребителско оборудване е напълно безплатно за всички клиенти. Те могат да изберат дали да инсталират модема си сами или да получат техническо обслужване от екип на БТК. Всички бизнес пакети предлагат статичен IP-адрес, до 100 електронни пощенски кутии, безплатен домейн и др. БТК ADSL може да се заяви на телефон 0800 100 или във всеки един от 127-те центъра на БТК в страната. Поддръжката на услугата на телефон 0700 17 111 е 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, което е изключително важно за хората, чиято работа зависи от Интернет.

За допълнителна информация:
Телефон за заявки: 0800 100
ADSL Help Desk: 0700 17 111
www.btc.bg
:pray:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

А що не сте симетрични? М? :D
Звенения

Мнение от Звенения »

Remmivs написа:А що не сте симетрични? М? :D
Мноо си гаден!
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

И никога няма да станат :lol:
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

wishes написа:
а какво значи "симетрични"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Звенения

Мнение от Звенения »

latrevw написа:
wishes написа:
а какво значи "симетрични"
Га ние искаме да одимо улЭво, - они дръпат удесно! (майтап, бЭ!)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Симетрична връзка - еднаква и независима Download/Upload скорост.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Remmivs написа:Симетрична връзка - еднаква и независима Download/Upload скорост.
аха, мерси.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Звенения

Мнение от Звенения »

Remmivs написа:Симетрична връзка - еднаква и независима Download/Upload скорост.
:cry: О-П-Т-И-К-А...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

wishes написа:
Не и с това А отпред. :D
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Звеневия написа: :cry: О-П-Т-И-К-А...
Мда. И аз искам оптика. Наред с другото нема и индукции га се разсърди татко Зевс. :D
Аватар
Wishes

Мнение от Wishes »

Remmivs написа:
wishes написа:
Не и с това А отпред. :D
И да го прекръстят, все тая :D
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

wishes написа:И да го прекръстят, все тая :D
Ако само го прекръстят - да. Ама ако спретнат SDSL (което ме съмнява) нема да е баш така. 8)
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

графинята написа:Ако не бъркам ,нали ти ме питаше за интернета?....
Очарована съм от теб 8)

ама наистина

ето едно цветенце :flower:

вързах офиса на 1024. много съм доволна от БТК обслужване, просто съм възхитена :)

ПРиятно
Звенения

Мнение от Звенения »

Dark написа: просто съм възхитена :)
ПРиятно
Хубаво е, че има положителни отзиви! Дано нещата за всички монополисти да тръгнат в правилната посока! Разказвай, когато имаш настроение, че малките рибоци, ЯВНО, ще бъдат изядени!

ПП И сЯ, с новите висоскоростни тУнели кви постове чакаме от ВАША милост...(примерно: Бързи и Цветни!) :lol: :lol:
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Е кой от доставчиците е, питам аз и отговор не искам.
Пък и има време за всичко.Вервайте ми.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

графинята написа:Е кой от доставчиците е, питам аз и отговор не искам.
Има доста. Не, че отговарям де. :D
Вярно, че почти всички през вас минават така или иначе. Ама почти. 8)
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Dark написа:
графинята написа:Ако не бъркам ,нали ти ме питаше за интернета?....
Очарована съм от теб 8)

ама наистина

ето едно цветенце :flower:

вързах офиса на 1024. много съм доволна от БТК обслужване, просто съм възхитена :)

ПРиятно
Дано да си доволна.И аз обичам като плащам за нещо да съм доволна от услугите,ама напоследък от Енергото много ми вдигат нервите с постоянните си токови удари.Не знам що така става,ама най-накрая току-виж ми изгърмяло нещо из къщи.
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Remmivs написа:
графинята написа:Е кой от доставчиците е, питам аз и отговор не искам.
Има доста. Не, че отговарям де. :D
Вярно, че почти всички през вас минават така или иначе. Ама почти. 8)
Не че аз не знам де.Е,монополиста си е монополист и така ще бъде още няколко и други години.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

много ви крадат кабелите(на бтк, де, твойте кабели не знам кой и дали ги краде) и ми късате нервите с оправдания от сорта -кабелна повреда, господине, работи се по трасето, не можем да ви помогнем. - мога да си помогна аз, сам -викам- като се вържа с накой ЛАН. И това ще стане 100%, само да вържа да седи някой в тоя офис, че шматкосвам наляво надясно и тука нема кой не лан да включи, ми телефоните няма кой да вдига, да се види има ли я тая фирма или цъ.
Ама иде интервюдов ден, идее
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Green Light написа:много ви крадат кабелите(на бтк, де, твойте кабели не знам кой и дали ги краде) и ми късате нервите с оправдания от сорта -кабелна повреда, господине, работи се по трасето, не можем да ви помогнем. - мога да си помогна аз, сам -викам- като се вържа с накой ЛАН. И това ще стане 100%, само да вържа да седи някой в тоя офис, че шматкосвам наляво надясно и тука нема кой не лан да включи, ми телефоните няма кой да вдига, да се види има ли я тая фирма или цъ.
Ами хайде де.Казвай си изискванията ,може да вдигам телефоните ако ме искаш.Поне в това съм ненадмината.Само друго да вдигам да не искаш. :oops:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

графинята написа:
Green Light написа:много ви крадат кабелите(на бтк, де, твойте кабели не знам кой и дали ги краде) и ми късате нервите с оправдания от сорта -кабелна повреда, господине, работи се по трасето, не можем да ви помогнем. - мога да си помогна аз, сам -викам- като се вържа с накой ЛАН. И това ще стане 100%, само да вържа да седи някой в тоя офис, че шматкосвам наляво надясно и тука нема кой не лан да включи, ми телефоните няма кой да вдига, да се види има ли я тая фирма или цъ.
Ами хайде де.Казвай си изискванията ,може да вдигам телефоните ако ме искаш.Поне в това съм ненадмината.Само друго да вдигам да не искаш. :oops:
Изискванията ми са просташки:
- Да бачкаш
Тва е
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Изискванията ми са просташки:
- Да бачкаш
Тва е
да да, много просто, пък толкова трудно да намериш хора за това просто действие :evil:
Аватар
графинята

Мнение от графинята »

Green Light написа:
графинята написа:
Изискванията ми са просташки:
- Да бачкаш
Тва е
Само това ли?!Ти си златен и изчезващ вид,да знаеш.Винаги съм работила както трябва,а последните 5-6 години изпълнявам и държавен и личен план,сиреч работя на две места.Та от работа не се плаша.

Само че вече трябва да изчезвам,затова лека вечер.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark написа:
Green Light написа: Изискванията ми са просташки:
- Да бачкаш
Тва е
да да, много просто, пък толкова трудно да намериш хора за това просто действие :evil:
Стискай ми палци, утре жертвам половин ден да изпитвам хора. Почти цял ден, всъщност. А съм в ъъъ бе не ми се разправя надълго и нашироко, ама съм в много напрегнат период, та тоя половин ден ми е ценен. Дано да си намеря читав човек! Та той да бачка, да ми печели парички да си харчаа, а аз да си пиша тука.

И да си харча, да си харча, парички, парички, ех
Аватар
Set
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Set »

50 стинки за рекламата! :lol:
Memento mori.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Стискай ми палци, утре жертвам половин ден да изпитвам хора. Почти цял ден, всъщност. А съм в ъъъ бе не ми се разправя надълго и нашироко, ама съм в много напрегнат период, та тоя половин ден ми е ценен. Дано да си намеря читав човек! Та той да бачка, да ми печели парички да си харчаа, а аз да си пиша тука.

защо не възложиш на друг да ти свърши работа и ти направи поне предварителен подбор? /включително 1-вото интервю/

стискам палци :)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Green Light написа: само да вържа да седи някой в тоя офис, че шматкосвам наляво надясно и тука нема кой не лан да включи, ми телефоните няма кой да вдига, да се види има ли я тая фирма или цъ.
Кът ни щя д'мъ земиш за секретарица...а сега....Ташкън ли ти идва, а?! Пак си помисли, ама ми е много скъп трудът:D8)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Dark написа:
Green Light написа: Стискай ми палци, утре жертвам половин ден да изпитвам хора. Почти цял ден, всъщност. А съм в ъъъ бе не ми се разправя надълго и нашироко, ама съм в много напрегнат период, та тоя половин ден ми е ценен. Дано да си намеря читав човек! Та той да бачка, да ми печели парички да си харчаа, а аз да си пиша тука.

защо не възложиш на друг да ти свърши работа и ти направи поне предварителен подбор? /включително 1-вото интервю/

какво стана с интервютата?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Dark написа:
Dark написа:

какво стана с интервютата?
Текат в момента ама е трагедия. Точно лафа- ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно. Поредната измъчва един от комповете а аз си ям нервите. Защо съм тука, според тебе?
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа: Текат в момента ама е трагедия. Точно лафа- ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно. Поредната измъчва един от комповете а аз си ям нервите. Защо съм тука, според тебе?
изхвърли я

искаш да те мъчи после и теб ли
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Green Light написа:Точно лафа- ако не беше толкова тъжно щеше да е смешно. Поредната измъчва един от комповете а аз си ям нервите. Защо съм тука, според тебе?
Опитах се да те предупредя преди време :cry: Изживяла съм я тая "веселба", бременна в средата на 9 месец...:mad:
Публикувай отговор