Добре дошло!
Весел престой у дебрите на удоволствието и безкрайните полета на нестихващ интелект:-)
Дано да се обадиш:-):winkw:

Чудесно, че се престраши:-):winkw:Shine написа:Здравейте другарчета!
Колко чудесно, че някой ме е забелязал :)
Простете, но съм малко неориентирана в тази джунгла от теми....
Честно казано поздравите ви щяха да останат напразни ако не беше Гаспод да ми покаже пътечката към тях....
И да ви успокоя - обичам да пиша, да си казвам мнението за всичко, винаги имам разбира се най-надеждната информация
и знания по всички теми......

Добре дошла!Shine написа:Здравейте другарчета!
Честно казано поздравите ви щяха да останат напразни ако не беше Гаспод да ми покаже пътечката към тях....
И да ви успокоя - обичам да пиша, да си казвам мнението за всичко, винаги имам разбира се най-надеждната информация
Малко си по-бърза4avdar4e написа:Апа ние с тебе двете сме си плюли в устите, дет се викаfrisky lioness написа: Последното ти изречение подсказва, че си попаднала на точното място![]()
Аз написах същото, по същото време

Само да ти разкажа: вървя си днес към аптеката и около мен се завърта с колелото едно момченце, приятелче и връстниче на дъщеря ми. Но отдавна не са се виждали - ваканция, в различни училища са и т.н.4avdar4e написа:Мнемозина написа: А за детските градини нещо да знаеш, че се развълнувах и аз...![]()
Хи-хи, преплитаме темите, споко. На мойто дете градината щото стачкува, а по ТВ и вестници само за учителите в у-ще говорят, та аз постоянно подпитвам дали някой не е чул нещо. Щото той е един такъв кротичъъъъкShine написа:какви детски градини.....какви побоища...ама ще взема да мисля, че мястото е точно ама аз не съм на мястото си.....
4avdar4e написа:Абей, къде ги издебвате тез новите???

Б@си щастливците... вашта кожаShine написа:благодаря 4авдар4е за упътването :)
за детските градини незнам, ама яслите например нестачкуват...ако някой го интересува това, де...
До 1 януари-200 евра следcaliostro написа:аз ще те упътя и ще ти светнеShine написа:нищо неразбирам тук.....пък съм толкоз умна иначе...............вие ме засенчихте тотално......![]()
участваме в благотворителни мероприятия
ако искаш може да се включиш
сега ще подпомагаме учителите
при желание - правиш вноска /тва ще го уточниме/

Добре дошла!:-)Shine написа:Здравейте другарчета!
frisky lioness написа:До 1 януари-200 евра следcaliostro написа:аз ще те упътя и ще ти светнеShine написа:нищо неразбирам тук.....пък съм толкоз умна иначе...............вие ме засенчихте тотално......![]()
участваме в благотворителни мероприятия
ако искаш може да се включиш
сега ще подпомагаме учителите
при желание - правиш вноска /тва ще го уточниме/
500
frisky lioness написа:Добре дошла:-) в едно от най-уютните нет места:-)Shine написа:Здравейте другарчета!
Споко, ще свикнеш! Просто темата мина средния брой мнения, след което започва стандартния спам...Shine написа:нищо неразбирам тук.....пък съм толкоз умна иначе...............вие ме засенчихте тотално......