Абе и аз уж свалям, ама тоя път много гадно ме дялна някакъв скайп вирус.Niya написа: При нас на дискове се свалят често, че и по два броя.
Всички ли видяха снимките?
- Глас в пустиня
Re: Всички ли видяха снимките?
- Глас в пустиня
Дали ще стане?:roll:frisky lioness написа:Боев, сетих се нещо...Мисля, че съм чувала за програми, които могат да спасят информация след формат на диска, ама спецовете требе да се изкжат по въпроса:shy:БоЕВ написа:При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.
- сър Айвънхоу
Аха ще стане то! Като в он виц:БоЕВ написа:Дали ще стане?:roll:frisky lioness написа:Боев, сетих се нещо...Мисля, че съм чувала за програми, които могат да спасят информация след формат на диска, ама спецовете требе да се изкжат по въпроса:shy:БоЕВ написа:При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.
Една мутра влиза в бръснарницата и иска да го подстрижат.
- Гола глава или канадска ливада да бъде? - пита го бръснарят.
- Гола глава -казва мутрата.
След като му лъснала главата, мутрата се огледал критично и рекъл:
- Тц! Не ми харесва така. Дай канадска ливада!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Пробавай с ТОВА?БоЕВ написа:Дали ще стане?:roll:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Зависи от много зависитаБоЕВ написа: Дали ще стане?:roll:
Ако си го форматирал прясно просто не го ползвай а направо смъкни някоя от програмките за възстановяване... ще намеря линкове като ми остане малко повече време. Само недей да пишеш върху диска, щото не се знае какво къде ще запишеш. По принцип при формат не се затриват данните а само описанието къде на диска се намират... та има шанс... обаче зависи...
Пак да кажа - НЕ ПИШИ НА ТОЗИ ДИСКА. НЕ ГО ПОЛЗВАЙ. Докато си сигурен, че нищо не може да се възстанови от него...
- сър Айвънхоу
Боев, не ги слушай! Направи за по-сигурно физически формат на ниско ниво! Така ти гарантирам пълна и безвъзвратна загуба на информацията!!Gaspode написа:Зависи от много зависитаБоЕВ написа: Дали ще стане?:roll:
Ако си го форматирал прясно просто не го ползвай а направо смъкни някоя от програмките за възстановяване... ще намеря линкове като ми остане малко повече време. Само недей да пишеш върху диска, щото не се знае какво къде ще запишеш. По принцип при формат не се затриват данните а само описанието къде на диска се намират... та има шанс... обаче зависи...
Пак да кажа - НЕ ПИШИ НА ТОЗИ ДИСКА. НЕ ГО ПОЛЗВАЙ. Докато си сигурен, че нищо не може да се възстанови от него...
П.П. Не ми забелязвай... Пълнолунието скоро ще отмине!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ама спомена за пълзенето/катеренетоА на снимките им се радвайте...че ги имате. При мен след формат диск, изчезнаха над 3ГБ снимки, отиде си безвъзвратно едно лято и часове пълзене из тревите.
не може да се делне нали
...някой ден ще си сканирам сичките стари филми
да ма видите къв дългорусокос елф бях
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
кат стана дума къв си бил - знайш от кога са зверя на тоз твой аватар и се чудя туй ти ли си?Кент написа: ама спомена за пълзенето/катеренето
не може да се делне нали
...някой ден ще си сканирам сичките стари филми
да ма видите къв дългорусокос елф бях
bibilyana написа: кат стана дума къв си бил - знайш от кога са зверя на тоз твой аватар и се чудя туй ти ли си?
Не моа ви разбера вас, мъжете, толкова страдания за тая пуста коса.. Пък ние с гайдите кво да кажем??Кент написа: да ма видите къв дългорусокос елф бях
аз не страдам за косата си4avdar4e написа:Не моа ви разбера вас, мъжете, толкова страдания за тая пуста коса.. Пък ние с гайдите кво да кажем??Кент написа: да ма видите къв дългорусокос елф бях
като бях дневален в армията
и по цели нощИ се киризех в едно огледало дето беше насреща ми
реших че мъжката коса
е грешка на природата:?
трябваше три пъти по дебела черепна кутия
и естетичтно
и спестяваш от шампо-
и сигурност по-голяма
от тогаз се стрижа
и се чеша често замислено по тиквата
белким надабалей поне от мазолите
ми кой да екат стана дума къв си бил - знайш от кога са зверя на тоз твой аватар и се чудя туй ти ли си?
ма след казармата и още пушех
пунтирах и латиноамерикански революценери:-)
сега няма нито коса, нито брада, нито барета
и не пуши
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Видя ли? Надежда винаги има, така казаха поне спецовете....БоЕВ написа:Дали ще стане?:roll:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Глас в пустиня
Тенкс, ще опитам.maggot написа:Пробавай с ТОВА?БоЕВ написа:Дали ще стане?:roll:
- Глас в пустиня
Няма начинGaspode написа:Зависи от много зависитаБоЕВ написа: Дали ще стане?:roll:
- Глас в пустиня
Точно!:-)Кент написа:
ама спомена за пълзенето/катеренето
не може да се делне нали