Притесних се да не си минал на водка.МЪЖжжж написа:Ми ....естествено!?esti написа:Да се наливаме с троянска ли?:lol:МЪЖжжж написа:Прайлно!esti написа: Кво толкова има да се умува..Да почваме.
Не се сещам...
Re: Не се сещам...
не мой псуеш, братосър Айвънхоу написа: Тетраокулоскопистика
Контрадигитооралистиката
Марефорология
не съм ви разправял, но известно време живях в Дарвин
там бях свикнал никой да не ми рабира, когато говорех на български
беше много готино, защото каквото ми беше на акъла ми беше и на устата
те като не рабират да не е мой проблем
обсъждахме си минавващи мацки и пичове на висок глас
абе кеф
единствените останали балканци бяха гърците, които не отбират грам български
та, отивам да пазарувам в един магазин
след разменените любезни реплики кой как е, всеки започва да се занимава със задълженията си
каката сканира
аз и зяпам деколтето. незабележимо разбира се. да не си помилите, че съм бил с виснало чене и лиги. пък и в интерес на истината, нямаше и какво да породи такова животинско поведение у мен
по едно време тя изпуска една бутилка с безалкохолно, започна едно фучене, съскане и аз целият с мокра фланлека. вместо да е тя, но жЕвота е несправедлив, както вече всички сте убедени.
та започвам, съвсем любезно и с умивка, да псувам спокойно, целенасочено, но за сметка на това продължително на чист български. (обикновено до сега, това се е приемало от отсрещната страна с усмивка и "Тенк ю, тенк ю, ноу уорис").
какта ме изчаква, после каза на чист македонски:
-Не мой псуеш, брато.
Глей начи.esti написа: Притесних се да не си минал на водка.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
МАГИЯesti написа:Има ли тема, която да не сме дъвкали тук?
Брак, деца, политика, секс, любов, изневяра, кулинария, музика, филми, психоанализа, философия, спам, спам, спам....не ми се изброява всичко.
Май само в темите с философски уклон може да изкочи нещо, което не сме предъвкавли по 17583885634274859 пъти.
Имаме ли все още какво да си кажем, да се изненадаме, заинтригуваме...
Дайте някоя свежа, нова и все още девствена и недокосната от зочо идея за тема.
в най-чистата и форма
и да не почне някой сега да ми говори за Хари Смотър, че......

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.