Желаещи за
- snowprincess
Re: Желаещи за
Не ща, много студено тогава беsnowprincess написа:за Париж/Братислава/Виена/Дъблин през януари за -1 евро
http://www2.skyeurope.com/bg/
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
Ако резервираш/платиш за точна дата през януари 2007 от сега, ще ти излезе 1 Евро.latrevw написа:е как за едно евро, като вляза вътре пише, че мога да пътувам за 89,90 евро?
Много компании вече има такива, low-cost се казват
Та, къде ще ходим - Париж или Виена?
- snowprincess
плаща се само летищната таксаwishes написа:Ако резервираш/платиш за точна дата през януари 2007 от сега, ще ти излезе 1 Евро.latrevw написа:е как за едно евро, като вляза вътре пише, че мога да пътувам за 89,90 евро?
Много компании вече има такива, low-cost се казват![]()
аз смятах за Братислава, излиза 60 евро на човек, щото там имаме приятели и поканата за гостуване е винаги отворена,
но ако някой ми плати до Париж + разходите там... няма откажа (Латрево, споко, това не е към мъж ти)

Ми, ша та земем и тебеsnowprincess написа: плаща се само летищната такса
аз смятах за Братислава, излиза 60 евро на човек, щото там имаме приятели и поканата за гостуване е винаги отворена,
но ако някой ми плати до Париж + разходите там... няма откажа (Латрево, споко, това не е към мъж ти)
не е верно, бе аз влязох онлайн да си купя билет за 3-ти януари, поздравиха ме с цена от 89 евро, не че е толкова много, но не е 1 евро. Или искате да ми кажете, че летищните такси са 88 евроwishes написа:Ако резервираш/платиш за точна дата през януари 2007 от сега, ще ти излезе 1 Евро.latrevw написа:е как за едно евро, като вляза вътре пише, че мога да пътувам за 89,90 евро?
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Екзактлиlatrevw написа:не е верно, бе аз влязох онлайн да си купя билет за 3-ти януари, поздравиха ме с цена от 89 евро, не че е толкова много, но не е 1 евро. Или искате да ми кажете, че летищните такси са 88 евроwishes написа:Ако резервираш/платиш за точна дата през януари 2007 от сега, ще ти излезе 1 Евро.latrevw написа:е как за едно евро, като вляза вътре пише, че мога да пътувам за 89,90 евро?
Полета е 1 евро
- snowprincess
там пише: "с изключение 15.12 - 08.01",latrevw написа:не е верно, бе аз влязох онлайн да си купя билет за 3-ти януари, поздравиха ме с цена от 89 евро, не че е толкова много, но не е 1 евро. Или искате да ми кажете, че летищните такси са 88 евроwishes написа:Ако резервираш/платиш за точна дата през януари 2007 от сега, ще ти излезе 1 Евро.latrevw написа:е как за едно евро, като вляза вътре пише, че мога да пътувам за 89,90 евро?
сега видях, че за -1 евро е само в едната посока (някой ако реши да бяга завинаги и да не се връща)

Такива оферти са винаги за едната посока, в другата - оправяй се както можешsnowprincess написа: там пише: "с изключение 15.12 - 08.01",
сега видях, че за -1 евро е само в едната посока (някой ако реши да бяга завинаги и да не се връща)
аа, добре, не съм видяла изключението, ама ако е само за едната посока, а тази за навръщане е 200 евро, какъв е смисъла на такава "промоция"wishes написа:Такива оферти са винаги за едната посока, в другата - оправяй се както можешsnowprincess написа: там пише: "с изключение 15.12 - 08.01",
ако все пак е 1 евро, веднага хукваме към Виена
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Да правя резервации, значиlatrevw написа:аа, добре, не съм видяла изключението, ама ако е само за едната посока, а тази за навръщане е 200 евро, какъв е смисъла на такава "промоция"wishes написа:Такива оферти са винаги за едната посока, в другата - оправяй се както можешsnowprincess написа: там пише: "с изключение 15.12 - 08.01",
ако все пак е 1 евро, веднага хукваме към Виена
-
Ржевски
Аз кат ви викам, че тия ша са изтрепят да емигрираме при тях вие не ми вярвате.snowprincess написа:сега видях, че за -1 евро е само в едната посока (някой ако реши да бяга завинаги и да не се връща)
Работна ръка им трябва ей, щото ги мързи западняците да бачкат повече и от нас! Да не говорим и за това, че искат да бачкат само на бюро у офис, да усвояват парички по фондове и да си клатят краката по цял ден.
Да ама то и на запад има чинии за миене, боклук за изфърляне (дали да не им пратим ББ а?) и ягоди за бране. Но на тях не им се цапа. И то за без пари.
Не ние се натискаме да влизме в ЕС - те се натискат да ни приемат!
Уж беха клаузи, уж не знам какви си глупости, а сега - вилкомен майне дамен унд херен, не ви щем паспортите, става и с лични карти, и изооообщо няма да ви спираме! Дърпаха се просто кат селска мома дето я наобикаля ергенина, та да не му мине мерака и да си мисли, че нещо като е недостъпно е ценно.
Sic!
П.С. Дават билети за самолет на цена минус евро... да се върже някой. Щото преди 60-тина годинки не даваха минус евра, ами напълно безплатно ги превозваха източноевропейците.
В конски вагони със решетки на отдушниците.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Предупреждение - евтиното може да излезе по-скъпо!!!!
Не зная каква е тази компания, но наскоро чух, че Wizzair предлага билети за 0,01 Евро и искам да споделя опита си.
Тая година летях с Wizzair от Германия до България. Защото билетите бяха по-евтини, а аз нали, бедна книжна мишка... Когато си купих билета по Интернет въобще не подозирах какво ме чака.
До Европа се летях с Cathay Pasific - пак сравнително най-евтиния вариант, но удобен. Останах няколко дни при мои приятели-немци недалеч от Франкфурт и бях спокойна, че имам билет за връщане. Деня преди полета обаче показах разпечатката на моите хора и те се зачудиха къде е това Frankfurt-Hahn, откъдето трябваше да излетя
! Не само не беше известното летище във Франкфурт, но в този град такова нещо като Frankfurt-Hahn изобщо нямаше! Дори на картата не можаха да го намерят. Питаха, разпитваха, звъняха по телефоните - накрая се оказа, че все пак такова хвърчище имало - на Майната си, но съвсем не във Франкфурт, а мнооого далеч от цивилизацията сред някакви поля. Географски нямаше общо с Frankfurt... Полетът беше много рано сутринта. Влакове дотам нямаше. Имало е някъв shuttle bus от Франкфуртското летише преди, но по това време не вървеше. Можеше да се стигне само с кола. Таксито до там излизаше повече, отколкото самолетния билет
.
Моите приятели ме закараха с колата - тръгнахме през нощта, губихме пътя... въобще голям стрес. Накрая все пак го намерихме. Ако не бяха те, много солено щеше да ми излезе този евтин билет.
Освен това полетът не беше директен - рано сутрин излиташ и те стоварват на старото летище в Будапеща, където кибичиш цял ден /няма гардероб или локъри, където да си оставиш багажа, за да разгледаш града/, и вечерта летиш за България.
Тъй че преди да решите да купувате евтини билети, проверете дали няма уловка!
Gute Reise!!!
Тая година летях с Wizzair от Германия до България. Защото билетите бяха по-евтини, а аз нали, бедна книжна мишка... Когато си купих билета по Интернет въобще не подозирах какво ме чака.
До Европа се летях с Cathay Pasific - пак сравнително най-евтиния вариант, но удобен. Останах няколко дни при мои приятели-немци недалеч от Франкфурт и бях спокойна, че имам билет за връщане. Деня преди полета обаче показах разпечатката на моите хора и те се зачудиха къде е това Frankfurt-Hahn, откъдето трябваше да излетя
Моите приятели ме закараха с колата - тръгнахме през нощта, губихме пътя... въобще голям стрес. Накрая все пак го намерихме. Ако не бяха те, много солено щеше да ми излезе този евтин билет.
Освен това полетът не беше директен - рано сутрин излиташ и те стоварват на старото летище в Будапеща, където кибичиш цял ден /няма гардероб или локъри, където да си оставиш багажа, за да разгледаш града/, и вечерта летиш за България.
Gute Reise!!!
Re: Предупреждение - евтиното може да излезе по-скъпо!!!!
Винаги има уловка и за това много ме е яд на тези "промоции", вместо да ми предлагат билет за 1 евро да ми преложат вместо 200 евро - 100 и ще съм доволна и ще им вярвам, пък тези простотии са за съд направо!Stranniche написа:
Gute Reise!!!
- Green Light
Много ни се ходи с Бейби на такова нещо. Мотлясване, снимки пред фонтани, капучино, кроасани, морски специалитети, сувенири, интерсни истории из разни замъци, аз- рицар, тя благородна девица, ех. Някой ден, някой ден, не много далеч. Всяка година за свети Валентин имало много готини оферти от авиокомпаниите. От сорта на "първия за 200 евро до където иска в европа, втория пътува безплатно" и т.н. Едни приятели обиколиха света. Почнали с Лисабон, понеже тва била най- далечната точка в Европа, до която летели бритишерките и така..snowprincess написа:за Париж/Братислава/Виена/Дъблин през януари за -1 евро
значи през януари да се оглеждаме за такива оферти, 200 евро вече ми звучи нормално и осъществимоGreen Light написа:Много ни се ходи с Бейби на такова нещо. Мотлясване, снимки пред фонтани, капучино, кроасани, морски специалитети, сувенири, интерсни истории из разни замъци, аз- рицар, тя благородна девица, ех. Някой ден, някой ден, не много далеч. Всяка година за свети Валентин имало много готини оферти от авиокомпаниите. От сорта на "първия за 200 евро до където иска в европа, втория пътува безплатно" и т.н. Едни приятели обиколиха света. Почнали с Лисабон, понеже тва била най- далечната точка в Европа, до която летели бритишерките и така..snowprincess написа:за Париж/Братислава/Виена/Дъблин през януари за -1 евро
Преди време проучих сериозно подобни оферти. Никога не излиза по-малко от 70-100 евро поради летищните такси. А когато се пътува до големи градове - там летищните такси са бая височки и помня, че излизаше даже над 100 евро. Все пак е сравнително евтино. Не бива да се забравя също така, че търсиш пътуване в 2-те посоки, като най-често полета за връщане не е 1, а повече евро (и все пак е в прилични граници - между 20 и 40 евро за връщане).snowprincess написа:за Париж/Братислава/Виена/Дъблин през януари за -1 евро
Основният проблем е ужасно неудобните часове на полетите, както и не рядко случващите се отменени полети - тези авиокомпании доста често зарязват пътници някъде и ... това е. Докато сериозните авиокомпании, ако се наложи плащат хотел и храна... Т.е. с тези компании рискуваш да си провалиш пътуването (ерго - то не трябва да е "важно")
8)
- Piqndurnik
Re: Предупреждение - евтиното може да излезе по-скъпо!!!!
Това е бил един от малкото все пак осъществени полети на Wizzair. Повечето си останаха само с билетите.Stranniche написа:Не зная каква е тази компания, но наскоро чух, че Wizzair предлага билети за 0,01 Евро и искам да споделя опита си.
До Европа се летях с Cathay Pasific - пак сравнително най-евтиния вариант, но удобен. Останах няколко дни при мои приятели-немци недалеч от Франкфурт и бях спокойна, че имам билет за връщане. Деня преди полета обаче показах разпечатката на моите хора и те се зачудиха къде е това Frankfurt-Hahn, откъдето трябваше да излетя! Не само не беше известното летище във Франкфурт, но в този град такова нещо като Frankfurt-Hahn изобщо нямаше! Дори на картата не можаха да го намерят. Питаха, разпитваха, звъняха по телефоните - накрая се оказа, че все пак такова хвърчище имало - на Майната си, но съвсем не във Франкфурт, а мнооого далеч от цивилизацията сред някакви поля. Географски нямаше общо с Frankfurt... Полетът беше много рано сутринта. Влакове дотам нямаше. Имало е някъв shuttle bus от Франкфуртското летише преди, но по това време не вървеше. Можеше да се стигне само с кола. Таксито до там излизаше повече, отколкото самолетния билет
![]()
![]()
.
Gute Reise!!!
Наздраве 
- Green Light
Ами, не съм сигурен обаче си мисля, че януари е късноlatrevw написа:значи през януари да се оглеждаме за такива оферти, 200 евро вече ми звучи нормално и осъществимоGreen Light написа:Много ни се ходи с Бейби на такова нещо. Мотлясване, снимки пред фонтани, капучино, кроасани, морски специалитети, сувенири, интерсни истории из разни замъци, аз- рицар, тя благородна девица, ех. Някой ден, някой ден, не много далеч. Всяка година за свети Валентин имало много готини оферти от авиокомпаниите. От сорта на "първия за 200 евро до където иска в европа, втория пътува безплатно" и т.н. Едни приятели обиколиха света. Почнали с Лисабон, понеже тва била най- далечната точка в Европа, до която летели бритишерките и така..snowprincess написа:за Париж/Братислава/Виена/Дъблин през януари за -1 евро
- Stranniche
- Обратна връзка:
ELBI написа:Преди време проучих сериозно подобни оферти. Никога не излиза по-малко от 70-100 евро поради летищните такси. А когато се пътува до големи градове - там летищните такси са бая височки и помня, че излизаше даже над 100 евро. Все пак е сравнително евтино. Не бива да се забравя също така, че търсиш пътуване в 2-те посоки, като най-често полета за връщане не е 1, а повече евро (и все пак е в прилични граници - между 20 и 40 евро за връщане).snowprincess написа:за Париж/Братислава/Виена/Дъблин през януари за -1 евро
Основният проблем е ужасно неудобните часове на полетите, както и не рядко случващите се отменени полети - тези авиокомпании доста често зарязват пътници някъде и ... това е. Докато сериозните авиокомпании, ако се наложи плащат хотел и храна... Т.е. с тези компании рискуваш да си провалиш пътуването (ерго - то не трябва да е "важно")
8)
И - както писах по-горе, внимавайте къде кацате, откъде точно излитате и проверете как и за колко пари можете да се доберете до съответните ЗАБУТАНИ ЛЕТИЩА!