Вече е член на семейството
Какво мислите за
Какво мислите за
този сладур:

If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
За в къщи само малко куче бих взела. Каква порода е?Wishes написа:Това е кучекоткаvyara написа:Мисля, че и аз искам такъв.
Мнооооооого сладък. Браво!
Т.е. хем куче, хем котка
Последно промяна от vyara на 28.09.07, 10:07, променено общо 1 път.
много джиджан....браво, честито:-)
и по-малко белички да прави
и по-малко белички да прави
Последно промяна от bibilyana на 28.09.07, 10:08, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Re: Какво мислите за
Супер готин е!Wishes написа:този сладур:
Да ви радва!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Йоркширски териер... звучи много ловджийски ако не гледаш снимкатаvyara написа:За в къщи само малко куче бих взела. Каква порода е?Wishes написа:Това е кучекоткаvyara написа:Мисля, че и аз искам такъв.
Мнооооооого сладък. Браво!
Т.е. хем куче, хем котка
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Какво мислите за
Оставя ме безмълвна:blink::shocked:Wishes написа:този сладур:
Нямам думи, наистина!
Прекрасен е!
Жив и здрав да ви е! Да си го мачкате и да му се радвате дълги години

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ДантЪ домързи да вдигнеш всички обувки?Wishes написа:caliostro написа:тази гад е като жива бе пич
с лещи ли е:rotfl24::rotfl24:
не, домързя бе да обработвам снимката
Един съвет (приятелски): взимаш половинка кокали, правиш бульон и топиш вътре едно парче маркуч, докато не просмуче аромат и мазнини... Около 12 часа киснеш са достатъчни. ( дебел, твърд, но маркуч) - това е незаменима играчка за палета, докато не свикнат с мисълта, че има и по-вкусни играчки от стелките за обувки...
И ! Само за ваксини да го водите при доктора!
- Глас в пустиня
уф, ма!4avdar4e написа:Пък наш Киро вадеше от коша за пране мойто бельо и чорапогащници и им ядеше дънатаБоЕВ написа:тва бельо, тва чорапи, тва мобилки, дистанционни...по-нависоко,
нищо не трябва да яде у нас, много ви се моля значи...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
Споменах ли, че вече се обзаведох и с каракачанка!?!Gaspode написа:
Иначе ако ще си говорим за кучета - от каракачанка нагоре
Е, докато ми я смъкнат от балкана, тя взела че станала на девет месеца, ама си свикнахме вече
Трябва да ги снимам и да ви ги пусна.
И всичко да му скриеш, пак ще гризе. Приготви се за дърворезба по крака на столове и маси.latrevw написа:
Но никога не забравяй, когато ти дойдат гости ако се събуват да скриеш обувките им. Голям конфуз става ако се наложи да си ходят боси, от опит ти казвам.
- Глас в пустиня
Обръщайте му повече внимание, някой бели ги вършат от ревност или от инат. Препоръчително е от зоомагазините да му вземате изкуствени кокалчета(правят ги от сварена и пресована свинска/телешка кожа), много са твърди и занимателни, така си израсходва енергията и си начесва венците здраво и почти не му остават сили да гризе нещо друго, хубаво е да си има и собствени играчки, плючета, гумени...latrevw написа:уф, ма!4avdar4e написа:Пък наш Киро вадеше от коша за пране мойто бельо и чорапогащници и им ядеше дънатаБоЕВ написа:тва бельо, тва чорапи, тва мобилки, дистанционни...по-нависоко,
да, мислим днес да вземем от тези кокалчета, но то е само на 53 дни, дали не му е раноБоЕВ написа:
Обръщайте му повече внимание, някой бели ги вършат от ревност или от инат. Препоръчително е от зоомагазините да му вземате изкуствени кокалчета(правят ги от сварена и пресована свинска/телешка кожа), много са твърди и занимателни, така си израсходва енергията и си начесва венците здраво и почти не му остават сили да гризе нещо друго, хубаво е да си има и собствени играчки, плючета, гумени...
и задължително да пуснеш снимки на твоите диваци, каракачанките са много луди, за известно време съм гледала едно такова, но на двор
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
снимки ! снимки!БоЕВ написа:Споменах ли, че вече се обзаведох и с каракачанка!?!Gaspode написа:
Иначе ако ще си говорим за кучета - от каракачанка нагоре
Е, докато ми я смъкнат от балкана, тя взела че станала на девет месеца, ама си свикнахме вечеЛигльо отвратителен е, а като се изправи на задните си крака е почти колкото мен. Циркът е пълен когато ги пусна да се разхождат из двора с оня малкия шебек - мечка и въшка, малкото кутре е голямо точно толкова, колкото е езика на каракачанката.
Трябва да ги снимам и да ви ги пусна.
моля...( виж ква съм възпитана!)
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Shine написа:Точно така съм си мислила, че изглежда Гаспод.......удивителна прилика!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ти пак любезно попита, ама аз направо реших кой е!4avdar4e написа:Кой от двамата??Shine написа:Точно така съм си мислила, че изглежда Гаспод.......удивителна прилика!:rotfl24:
Bella Ciao
Bella Ciao