Ох, аз пък прочетох Господ и ся изумих вътрешно.Shine написа:Точно така съм си мислила, че изглежда Гаспод.......удивителна прилика!
Па то Гаспод да бъде.
Палавница!Shine написа:.... аз само героите на Пратчет имам предвид...защо? вие да не разпознахте някой дриг тук ;)
Още е мъничък, кокалчетата по нататък, сега може да мине и с нещо гумено - мече, пате, пък ако и писука да видиш.latrevw написа:да, мислим днес да вземем от тези кокалчета, но то е само на 53 дни, дали не му е раноБоЕВ написа:
Обръщайте му повече внимание, някой бели ги вършат от ревност или от инат. Препоръчително е от зоомагазините да му вземате изкуствени кокалчета(правят ги от сварена и пресована свинска/телешка кожа), много са твърди и занимателни, така си израсходва енергията и си начесва венците здраво и почти не му остават сили да гризе нещо друго, хубаво е да си има и собствени играчки, плючета, гумени...
и задължително да пуснеш снимки на твоите диваци, каракачанките са много луди, за известно време съм гледала едно такова, но на двор
Айде пък и ти!ppi написа:Само, че сплъстен, бъхлив и говорещ:rotfl24:Shine написа:Точно така съм си мислила, че изглежда Гаспод.......удивителна прилика!
Йоркширите са големи алармаджии, врякат с повод и без повод. Освен това са доста палави и енергични. Малко хулигани си падат.latrevw написа:да млъкнете и двете! нашето не е точно куче - котките пикаят ли по обувките?
Наша Кара (немска овчарка) подвиваше опашка, щом види вестникesti написа:За да има ефект от възпитанието трябва да се прави на момента, когато се е издънило, за да може все пак по някакви неведоми пътища да свърже вашето недоволство с това, което е направило.
Получаваш бойна задача в мирно време: Снимки на сладурите! Срок 48 часа!БоЕВ написа: Тия дни ще има.
да, благодаря ти, горе-долу съм наясно, дано не го разглезим прекалено и да въведем след време като порасне някакъв редesti написа: Йоркширите са големи алармаджии, врякат с повод и без повод. Освен това са доста палави и енергични. Малко хулигани си падат.
А всяка малка (като възраст) гад прави бели. Неизбежно е.
Но ако е направило беля, докато ви няма, никога не му се карайте и наказвайте, когато е минало време, защото то няма да разбере за какво става дума и най-много да започне да ви прави напук. За да има ефект от възпитанието трябва да се прави на момента, когато се е издънило, за да може все пак по някакви неведоми пътища да свърже вашето недоволство с това, което е направило.
И моля ви, не му връзвайте панделки!
А, не! И ти ли, Бруте!4avdar4e написа:Като Гаспод на изпит по... висша математика??:blum:Shine написа:Вижте му очите на сладурчето..сигурна съм че ще проговори всеки момент......
И още нещо много важно - ръката която храни не трябва да бие. Когато го наказвате и се наложи да го шляпнете, правете го с вестник, така когато ви няма най-много да накъса някой вестник, гадинките винаги намират начин да си отмъстят.esti написа:Йоркширите са големи алармаджии, врякат с повод и без повод. Освен това са доста палави и енергични. Малко хулигани си падат.latrevw написа:да млъкнете и двете! нашето не е точно куче - котките пикаят ли по обувките?
А всяка малка (като възраст) гад прави бели. Неизбежно е.
Но ако е направило беля, докато ви няма, никога не му се карайте и наказвайте, когато е минало време, защото то няма да разбере за какво става дума и най-много да започне да ви прави напук. За да има ефект от възпитанието трябва да се прави на момента, когато се е издънило, за да може все пак по някакви неведоми пътища да свърже вашето недоволство с това, което е направило.
И моля ви, не му връзвайте панделки!
Петък е, явно сме на една вълна. Две еднакви мнения, горе-долу по едно и също време от различни точки на страната имат по-голяма тежест.4avdar4e написа:Току-що, малко по-нагоре, написах същотоБоЕВ написа: И още нещо много важно - ръката която храни не трябва да бие. Когато го наказвате и се наложи да го шляпнете, правете го с вестник, така когато ви няма най-много да накъса някой вестник, гадинките винаги намират начин да си отмъстят.
esti написа:И това е много важно!БоЕВ написа:
И още нещо много важно - ръката която храни не трябва да бие. Когато го наказвате и се наложи да го шляпнете, правете го с вестник, така когато ви няма най-много да накъса някой вестник, гадинките винаги намират начин да си отмъстят.
Кучкарите сме единодушни.
Животните винаги са ни превъзхождали.БоЕВ написа:esti написа:И това е много важно!БоЕВ написа:
И още нещо много важно - ръката която храни не трябва да бие. Когато го наказвате и се наложи да го шляпнете, правете го с вестник, така когато ви няма най-много да накъса някой вестник, гадинките винаги намират начин да си отмъстят.
Как беше - колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните?!:roll:
Све що ти дУша сака. Сергии, джунджурии...троши се пара.vyara написа:Семки, чалга, бира-скараБоЕВ написа:Кой, аз! В никакъв случай.vyara написа:Специално ли ги подбра точно тези?БоЕВ написа: Сфирки, близалки, люлки.![]()
Пропуснах захарният памукама нейсе, какво може да има на един панаир освен люлки, свирки, близалки, захарни петлета...
Памука розав, нали?
В много отношения!:-)esti написа:Животните винаги са ни превъзхождали.БоЕВ написа:esti написа:И това е много важно!БоЕВ написа:
Как беше - колкото повече опознавам хората, толкова повече заобичвам животните?!:roll:
БоЕВ написа: Ок!![]()
Ама имай предвид, че днес в Св започва панаирят. Сфирки, близалки, люлки, тва-едно-друго...
Егати и зверилника!kapincho написа: Жена ми
Син на 13-15 години
Дъщеря на 9-11 години
Тъща
Племеница на 0-2 години
Немски овчарки, възрастни - 3 броя
Винаги може да е по-злеkapincho написа:
Мерак да има само. Представи си:
Апартамент 54 кв. м разделена на хол, спалня и кухня
Балкон - 1.5 кв.м
В него:
Аз
Жена ми
Син на 13-15 години
Дъщеря на 9-11 години
Тъща
Шурей
Шуранайка
Племеница на 0-2 години
Немски овчарки, възрастни - 3 броя
и така 2 години:lol:

Тц тц тц... мръсникkapincho написа:Забравих да попитам - с какви батерии работи?Wishes написа:този сладур:
Вече е член на семейството
И моля ви не го изпускайте пак в тоалетната