Аааа, за оня санбернар, дето са си го зели в къщи ли. Докладваха ми вечесър Айвънхоу написа: Жокер втори: темата е от днес и е на Уишеса!
Другия път като те видя, особено ако е пак отцепнически, ще ти изпия бирата. И то пред дамата.
Ейййй, от вас човек едно гадже не може да завърти! Всеот някъде изниква някой като наблюдател от ООН-то!Gaspode написа: Аааа, за оня санбернар, дето са си го зели в къщи ли. Докладваха ми вече
Другия път като те видя, особено ако е пак отцепнически, ще ти изпия бирата. И то пред дамата.
Бе, те и последните две моми уж бяха гърмяни, ама се уплашиха нещо.... Не щат да пишат. Тва щото Айвъна мноу страшен. Ей, мноу страшен тоз чиляк ви казвам. Как само плаши момите....Gaspode написа:Ти пасър Айвънхоу написа:
ДОбро си дОшла, сестро!
Щом издържа това "бойно кръщение", значи си от нашата порода!
Девойката ме познава от срам-ме-е-да-кажа-колко години и е оцеляла, а ти си тръгнал са я плашиш... Споко. От гърмян заек яре е тя

Няма ку щът... Тва да не е концерт по желание.Gaspode написа:Ку щът бе. Те губят повече ако не пишат... Ама ха де[unknown] написа: Бе, те и последните две моми уж бяха гърмяни, ама се уплашиха нещо.... Не щат да пишат. Тва щото Айвъна мноу страшен. Ей, мноу страшен тоз чиляк ви казвам. Как само плаши момите....

Ба! Страшен бил Айвъна! Я си виж узъбената мУцуна! Добре, че те знам, че на човек мязаш инак, че няма да мога да спя спокойно![unknown] написа:Бе, те и последните две моми уж бяха гърмяни, ама се уплашиха нещо.... Не щат да пишат. Тва щото Айвъна мноу страшен. Ей, мноу страшен тоз чиляк ви казвам. Как само плаши момите....
[unknown] написа:Няма ку щът... Тва да не е концерт по желание.Gaspode написа:Ку щът бе. Те губят повече ако не пишат... Ама ха де[unknown] написа: Бе, те и последните две моми уж бяха гърмяни, ама се уплашиха нещо.... Не щат да пишат. Тва щото Айвъна мноу страшен. Ей, мноу страшен тоз чиляк ви казвам. Как само плаши момите....Едната мома носеше яко на майтап, тамън ми харесъ...да съ майтапим....
Ти ся на човек ли ще ме обиждаш, а?сър Айвънхоу написа:Ба! Страшен бил Айвъна! Я си виж узъбената мУцуна! Добре, че те знам, че на човек мязаш инак, че няма да мога да спя спокойно![unknown] написа:Бе, те и последните две моми уж бяха гърмяни, ама се уплашиха нещо.... Не щат да пишат. Тва щото Айвъна мноу страшен. Ей, мноу страшен тоз чиляк ви казвам. Как само плаши момите....

[unknown] написа:Ти ся на човек ли ще ме обиждаш, а?сър Айвънхоу написа:Ба! Страшен бил Айвъна! Я си виж узъбената мУцуна! Добре, че те знам, че на човек мязаш инак, че няма да мога да спя спокойно![unknown] написа:Бе, те и последните две моми уж бяха гърмяни, ама се уплашиха нещо.... Не щат да пишат. Тва щото Айвъна мноу страшен. Ей, мноу страшен тоз чиляк ви казвам. Как само плаши момите....![]()
Наздраве!
Наздраве![unknown] написа: Ти ся на човек ли ще ме обиждаш, а?![]()
Наздраве!
Еййй, не спря са таз жена и това си е! На всяка манджа - мерудия, на всяка торта - бакпулвер!Semiramis написа: на маса обижда май
Всичките в Пловдив са такива, да знаеш...[unknown] написа:
Еййй, не спря са таз жена и това си е! На всяка манджа - мерудия, на всяка торта - бакпулвер!
Е, те това се вижда от самолет дори! Ама я нямаше на тортата:( ...[unknown] написа: Е, мойта не е бакпулвер, а черешка.![]()
сър Айвънхоу написа:Еййй, не спря са таз жена и това си е! На всяка манджа - мерудия, на всяка торта - бакпулвер!Semiramis написа: на маса обижда май
Що да не ми хареса??? нали си се закачаме с тебе???Semiramis написа:
бе аз ще те ограмотя пак, ама няма да ти хареса
"В другите ни дразни това, което искаме да премахнем от самите себе си"
и беше игра на думи, бай дъ уей
Ха- ха...Semiramis написа:сър Айвънхоу написа:Еййй, не спря са таз жена и това си е! На всяка манджа - мерудия, на всяка торта - бакпулвер!Semiramis написа: на маса обижда май
бе аз ще те ограмотя пак, ама няма да ти хареса
"В другите ни дразни това, което искаме да премахнем от самите себе си"
и беше игра на думи, бай дъ уей

Аз маймуни на тортата не ща! Искам си черешката![unknown] написа:Ако искаш аз да седна на тортата следващият път, а...сър Айвънхоу написа: Ама я нямаше на тортата:( ...:blum::blum:
![]()
![]()
[unknown] написа:Аз ям череши.сър Айвънхоу написа:
Аз маймуни на тортата не ща! Искам си черешката!:rotfl24:
Мога както съм седнал да ти...ъъъъъ...сервирам
една върху тортата.