Видях. Ален Делон леко прилича на него.vyara написа:Тамън там бях да мърсувам[unknown] написа: Ся кажи, че се заглеждаш там повече отколкото в 3о4о и ще ядеш бой наистина....
Селянина найш кви голи снимки от младините си е пуснал
Чаве, нали питаше за сливите...
Re: Чаве, нали питаше за сливите...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Аааа, не знам аз. Аз съм скучна.Semiramis написа: верно бе ...
![]()
Верче, къде се местели интересните хора, казваш ...
Стой си тук, там ще ни изгонят.Semiramis написа: Верче, къде се местели интересните хора, казваш ...

кажи за А. Делон де ... няма да мърсуваме на едни и същи места, м!vyara написа:Аааа, не знам аз. Аз съм скучна.Semiramis написа: верно бе ...
![]()
Верче, къде се местели интересните хора, казваш ...
Е кво за него. Той одъртЕ. Секи да мърсува, където го влече. Аз не ревнувам.Semiramis написа: кажи за А. Делон де ... няма да мърсуваме на едни и същи места, м!
А аз- да.vyara написа: Секи да мърсува, където го влече. Аз не ревнувам.

Аз не се обаждам, да не ме натирят. Или пък още по-лошо - земат, че ме харесат. Раздвоена ли да седя.[unknown] написа:Стой си тук, там ще ни изгонят.Semiramis написа: Верче, къде се местели интересните хора, казваш ...
Тя Ния за кво мълчи.[unknown] написа:А аз- да.vyara написа: Секи да мърсува, където го влече. Аз не ревнувам.
Теб те не пускам. Виж по- горе.vyara написа:Аз не се обаждам, да не ме натирят. Или пък още по-лошо - земат, че ме харесат. Раздвоена ли да седя.[unknown] написа:Стой си тук, там ще ни изгонят.Semiramis написа: Верче, къде се местели интересните хора, казваш ...

Ааааа ве, не е за това.... Глей ся къф мъ изкарахте начииии....vyara написа:Тя Ния за кво мълчи.[unknown] написа:А аз- да.vyara написа: Секи да мърсува, където го влече. Аз не ревнувам.

Шшшшт, дан та чуй Мъжжж, че и той голям ревнивец[unknown] написа: Теб те не пускам. Виж по- горе.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 12.12.08, 20:24, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Дай Боже всеки ден да ти е поне толкова успешен!kapincho написа:Днес ми е хубав ден. В работата получих още три "похвали".Semiramis написа: май похвала до три пъти до сега е нямало
Колегата, за когото бях споменал, че е труден в темата за толерантността, ми отказа съдействие, но после го е гризнала съвестта и след час ми се обади, че е намерил начин да ми даде достъп до необходимата ми информация (който преди това уж беше невъзможен).
Една от подчинените ми, която не слиза от метлата, ми си похвали, че днес щяла пак да сядЕ една колежка, но се сетила за моите съвети да брои до десет в такива случаи и после се оказало, че грешката си е била нейна.
Друг колега, на когото почти насила натресох консултант и се беше уплашил, че ще го уволнявам (въпреки моите уверения в противното), днес подскачаше от въодушевление и каза, че идеята била гениална, защото започна да усеща ползата от консултанта за екипа си и за себе си.
Ето и аз се похвалих, ама ако не на вас, на кого? То форума е като влак - на хора които не си виждал преди и вероятно няма да видиш никога можеш да споделиш неща, които с познатите си не можеш.
Приятна вечер на всички!:-)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Да не е на принципа: първо къса, после брои?vyara написа: Мъжжж, че и той голям ревнивец![]()
П.П. Знаеш ли го вица?
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Абе, бяга Зайо из гората, като изоглавен! Спира го Вълчо и го пита защо бяга така? А Зайо отговаря:vyara написа:Не май.сър Айвънхоу написа: П.П. Знаеш ли го вица?
- Вчера някой онодил лъвицата. Тя не го видяла кой е, само разбрала, че е с три топки. Сега Лъвчо ходи из гората и търси тоя с трите топки.
Вълчо казва:
- Ама нали ти си с две топки, защо бягаш?
- Защото той, Лъвчо, първо къса, а после брои - казва Зайо.
Bella Ciao
Bella Ciao
Е, не го знаех.сър Айвънхоу написа:Абе, бяга Зайо из гората, като изоглавен! Спира го Вълчо и го пита защо бяга така? А Зайо отговаря:vyara написа:Не май.сър Айвънхоу написа: П.П. Знаеш ли го вица?
- Вчера някой онодил лъвицата. Тя не го видяла кой е, само разбрала, че е с три топки. Сега Лъвчо ходи из гората и търси тоя с трите топки.
Вълчо казва:
- Ама нали ти си с две топки, защо бягаш?
- Защото той, Лъвчо, първо къса, а после брои - казва Зайо.
Този е от мъжките вицове, дето им казвам аз.
Има вицове, на които мъжете определено повече се смеят.
- сър Айвънхоу
Демек МЪЖжжж първо къса, а после брои, така ли?vyara написа:
Този е от мъжките вицове
Не ми направи такова впечатление на чак толкоз страшен!
Bella Ciao
Bella Ciao
kapincho написа:Днес ми е хубав ден. В работата получих още три "похвали".Semiramis написа: май похвала до три пъти до сега е нямало
Ето и аз се похвалих, ама ако не на вас, на кого? То форума е като влак - на хора които не си виждал преди и вероятно няма да видиш никога можеш да споделиш неща, които с познатите си не можеш.
Приятна вечер на всички!:-)
и четири вкъщи да получиш, пожелавам! утре, че сега - късно вече. Или не, всъщност.
Много мъничко е нужно понякога, колкото да не се усещаш сякаш наливаш от пусто в празно. Придава смисъл, някак. И удовлетворение носи. Радвам ти се!
Наистина е хубаво така - уж сме тук, а ни няма. Уж се познаваме - а не много. Между нас да си остане, обаче понякога така ми се иска да чуя мнение от човек от тук. Не мнение даже, да поговоря/им...
[unknown] написа:Ааааа ве, не е за това.... Глей ся къф мъ изкарахте начииии....vyara написа:Тя Ния за кво мълчи.[unknown] написа:А аз- да.vyara написа: Секи да мърсува, където го влече. Аз не ревнувам.:mad:
ПП
са се чудя тоя хумор носихме ли си го или се придобива
- сър Айвънхоу
Не знам за вас, ама моето си е по наследство! И по бащина, и по майчина линия са все зевзеци!... Затова и тук си ви чувствам като част от МОЕТО семейство!Semiramis написа:
ПП
са се чудя тоя хумор носихме ли си го или се придобива
П.П. Може би, защото и без това ми остана малко от семейството ми...
Bella Ciao
Bella Ciao