Абсолютно, и аз така... Гледала съм чужди издания и е страхотен купон, екшън, движение. А тука едноооо таковааааа, ей ся охлювът отърча в храститееееlatrevw написа: абе и моето дете гледа сървайвър, ама мен нещо не ме кефи достатъчно, очаквах друго, по-различно, според мен не са го направили добре
Рекламен Блок
Ми само я дават да се плацика оная и да си сменя бавно, ама много бавно сутиена с бански и обратно, по няколко пъти на ден.Remmivs написа:Какво, какво?!?vyara написа:Аз пък друго в сървивара още не съм видялаwishes написа:Как не гледат при такава майка...![]()
![]()
Вчера например половин час гледах как правят гимнастика и ядат мекици. Вълнуващо беше
И тя много обича камерата и много се прави, че не я забелязва4avdar4e написа:Ами има едно моме, фолк-певица, манекенка и други такива (обаче доста умно и смислено говори!), която е със силиконови гърди. Едни ееееей такива (показвам с ръце). Та тя се къпе на изгрев слънце гола в морето. Кат една нифма съща. И камерата я обичаRemmivs написа: Какво, какво?!?
- Dark Angel
Re: Хлъц
Ние сме уникатиvyara написа:Бе да не те пращат в другата стая като я даватRemmivs написа:![]()
![]()
![]()
Гледаме NGC и Discovery
Промил съм им мозъците на хлапетиите
АшколсунRemmivs написа:Ние сме уникатиvyara написа:Бе да не те пращат в другата стая като я даватRemmivs написа:![]()
![]()
![]()
Гледаме NGC и Discovery
При мен има голям отпор
Снощи си мислех и си го обсъждахме - за естествения подбор. Уж сички се дразнят от мадамата, а кво направиха??? Изгониха най-възрастната, жена при това, щото не била полезна за отбора. Кат че ли другата мноооо полезна... Тва е положението, одъртяваме и не ни щат вечеvyara написа:
Ми само я дават да се плацика оная и да си сменя бавно, ама много бавно сутиена с бански и обратно, по няколко пъти на ден.
Вчера например половин час гледах как правят гимнастика и ядат мекици. Вълнуващо беше
- Dark Angel
Щот мъжовете не могат да гледат цици и да мислят едновременно4avdar4e написа:Снощи си мислех и си го обсъждахме - за естествения подбор. Уж сички се дразнят от мадамата, а кво направиха??? Изгониха най-възрастната, жена при това, щото не била полезна за отбора. Кат че ли другата мноооо полезна... Тва е положението, одъртяваме и не ни щат вечеvyara написа:
Ми само я дават да се плацика оная и да си сменя бавно, ама много бавно сутиена с бански и обратно, по няколко пъти на ден.
- Dark Angel
щото с цунамитоRemmivs написа: Ние сме уникати
Гледаме NGC и Discovery

- Green Light
Или "Тревожни дни или спокойни нощи" - КРЕДИТ от намкоя си банкаDark написа:крайпътните реклами за кредитиране "Цял живот ремонт или ремонт за цял живот"4avdar4e написа:
П.П. Аз напоследък само реклами, свързани с ремонти виждам![]()
начи ако не земеш кредита, направо ще си прокълната до края на живота си да ремонтираш
очевидно
- Глас в пустиня
Бъркаш Чаве! Изгониха я по стар български обичаи, щото само тя има смелоста да им каже, че са лентяй и нищо не става от тях, щото само чакат някои да им помага, да им направи бунгало, да им даде огън, храна...е, никои не обича камък в обувката си.4avdar4e написа:
Снощи си мислех и си го обсъждахме - за естествения подбор. Уж сички се дразнят от мадамата, а кво направиха??? Изгониха най-възрастната, жена при това, щото не била полезна за отбора. Кат че ли другата мноооо полезна... Тва е положението, одъртяваме и не ни щат вече
Да, това ми беше другото прдположение, никой не обича да му размахват пръст пред носа... А тя си беше съвсем права. И друго си мислех: другото племе победиха, не защото са по-силни физически, а защото имаха план, стратегия, предварително изготвен от оня младеж, който създава първоначално впечатление на глуповат, но физически силен. Но не е така! Абе, любопитни характеристики от народопсихологията изпъкватБоЕВ написа: Бъркаш Чаве! Изгониха я по стар български обичаи, щото само тя има смелоста да им каже, че са лентяй и нищо не става от тях, щото само чакат някои да им помага, да им направи бунгало, да им даде огън, храна...е, никои не обича камък в обувката си.
- Глас в пустиня
Така е!4avdar4e написа:
Да, това ми беше другото прдположение, никой не обича да му размахват пръст пред носа... А тя си беше съвсем права. И друго си мислех: другото племе победиха, не защото са по-силни физически, а защото имаха план, стратегия, предварително изготвен от оня младеж, който създава първоначално впечатление на глуповат, но физически силен. Но не е така! Абе, любопитни характеристики от народопсихологията изпъкват
Ахмет направи добро разпределение на "товара", но все още си мисля че е стероиден лигльо, а Сашо(пилота) направо ме изумява с тоталната си непригодност за оцеляване в екстремни условия. Другият отбор просто не подлежи на обсъждане.