Не, не си.. Баща ми постоянно от 13 г. ме питаше дали не искам противозачатъчни. И постоянно говореше за секс. Пък на мен тогава ми се искаше това да е спонтанноdoktorka написа: малко прекалих..
ти си знаеш колко ти е било тежко
( и аз си знам)
Нямам думи!
е така е то!4avdar4e написа:Не, не си.. Баща ми постоянно от 13 г. ме питаше дали не искам противозачатъчни. И постоянно говореше за секс. Пък на мен тогава ми се искаше това да е спонтанноdoktorka написа: малко прекалих..
ти си знаеш колко ти е било тежко
( и аз си знам)Пък после 5 години чаках Монката, щото бях със спирала, а баща му не искаше ВТОРО дете, представяш ли си:rotfl24::rotfl24: А сега си имам Прокопи пък, без никой да знае
![]()
(опа, тва да не се разбира и за баща му
)
без никой да знае....
добре че ме осведомиха навреме-ПРЕДИ да пристигна!...
ма бива ли?!
бой бой бой...на теб по дупето
Стига па ти, нормално е, в сънищата страховете да са преувеличени. Само дето си мислех, че след първото ще ми минеesti написа: Чаве, ти затова, като мен изпитваш ужас за децата си (това от темата за страховете). Не, че другите майки не се страхуват, но май нашето граничи с някаква патология.![]()
- сър Айвънхоу
Альооо, щеше да изливаш нещо по мен! Айде, ако ще лееш, лей, че ще лягам. Утре работа ме чака!doktorka написа: има си хас!
нали го гледам кви бузи е отпрал!
да го нацелуваш!
аз имам сини очи не урочасвам..
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
doktorka написа:![]()
ма не мога..мина ми...
само за любофф ми се мисли сега...
шъ съ целуваме
И така до утре вечер!
Лека нощ, уважаеми дами!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
ма вярвам ти !4avdar4e написа:Вярваш ли ми, не мога да му се наситя на туй хлапе!!! Ако мога, цял ден ще му говоря, само заради "отговорите" му.doktorka написа: има си хас!
да го нацелуваш!
нали знаеш ,че с всяка бременност мозъкът се смалява ..или по-правилно е да се каже "шринк-ва" ( от shrink)
а и нали знам аз как съм горда леля на 4 отрочета на сестра ми
всички се въртим на пета около най-малката...
която казва "пупАнки" вместо пуканки..например
Не е вярно - сестра ми си осинови дете без никакви проблеми...Трудно става, ако държиш да е русо, синеоко, биологичните му родители да са с по няколко висши образования и т.н. Но ако просто искаш да дадеш дом на едно дете и да го отгледаш - проблемът ти е никакъв.сър Айвънхоу написа:Знаеш ли колко е трудно в момента в България да се осинови дете?! Направиха го невъзможно! Защото някои злоупотребяваха с това!doktorka написа: на малоумните български жени,които вместо да използват противозачатъчни правят аборти на поразия.
поне да ги раждат като тази девойка и да ги оставят в болницата -колко бездетни семейства има,а!?
Там е заровено кучето!
...
Сините очи повече можели да урочасват от останалите.doktorka написа:
има си хас!
да го нацелуваш!
Обаче ще те успокоя: аз повече вярвам на друго - че жена, която има деца, не може да урочасва.
Туй ако ви интересуват поверия де...
Panta rhei...