Ще ви кажа: "Ходете,момчета...
- сър Айвънхоу
Ще ви кажа: "Ходете,момчета...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Ще ви кажа: "Ходете,момчета...
сър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
оправяйте се!
при нас са си ОК... понеже закъснях тази сутрин, та проверих
Ма що се оплаквате, във Варна цените са 0,59; 0,69 и 1 лв първоначална, не помня от кога:(сър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
- сър Айвънхоу
И при нас са "ОК Супертранс", ама вече ще гледам да не ги ползвам...Semiramis написа:
![]()
оправяйте се!
при нас са си ОК... понеже закъснях тази сутрин, та проверих
Bella Ciao
Bella Ciao
написах в другата тема, че една проста сметка показва, че разходите на таксиджиите за 1 км за гориво (знам, че имат и други, но нали се жалват за скъпото гориво!!!) са 5-6 стотинки.сър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
Такива ми ти работи.
Мисли, за да знаеш.
Ако ти трябва изобщо.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
мноооо ги мразим келнерите и таксиметраджиите
и дизела също
всичко тва е едно такова мазно и гнусно
левче да станат такситата и 3 кинта бензина
сутринта мнооо момчета си караха колички малки сладички
и дизела също
всичко тва е едно такова мазно и гнусно
левче да станат такситата и 3 кинта бензина
сутринта мнооо момчета си караха колички малки сладички
Последно промяна от Quid на 01.10.07, 10:16, променено общо 1 път.
А момичетата кво да правим, да тичаме след такситата ли???:winkw:сър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
Ти се радвай, че не въведоха такса за куфар и тъща, както се заканваха
има и градски транспорт бре4avdar4e написа:А момичетата кво да правим, да тичаме след такситата ли???:winkw:сър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
- сър Айвънхоу
Тичайте след момчетата, бре! Нали има еманципация - време е вие да потичате след нас, досега все момчетата търчаха след момичетата!4avdar4e написа:
А момичетата кво да правим, да тичаме след такситата ли???:winkw:
Bella Ciao
Bella Ciao
Благодаря, не употребявамcaliostro написа: има и градски транспорт бре
- frisky lioness
- Обратна връзка:
То, тези на бензим са малкоELBI написа:написах в другата тема, че една проста сметка показва, че разходите на таксиджиите за 1 км за гориво (знам, че имат и други, но нали се жалват за скъпото гориво!!!) са 5-6 стотинки.сър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
Такива ми ти работи.
Мисли, за да знаеш.
Ако ти трябва изобщо.
ако изобщо има

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Като каза градски транспорт... ЗабелезАл съм, че в градския транспорт предобладаващо се возят жени. Абе тия мъже, що не си карат жените на работа, а ги пускат в градския транспорт???caliostro написа: има и градски транспорт бре
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Направо си е ефтениясър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
Гледай тук кво става
http://www.bgfactor.org/news.php?cm=13&nid=34944

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
в книгите за жени пишесър Айвънхоу написа:Като каза градски транспорт... ЗабелезАл съм, че в градския транспорт предобладаващо се возят жени. Абе тия мъже, що не си карат жените на работа, а ги пускат в градския транспорт???caliostro написа: има и градски транспорт бре
са друго си е ученотооооо
Ами възползвай се. Навремето мои приятели ходеха по кафенетата да свалят мацки, по време на мачовете от световното.сър Айвънхоу написа:Като каза градски транспорт... ЗабелезАл съм, че в градския транспорт предобладаващо се возят жени. Абе тия мъже, що не си карат жените на работа, а ги пускат в градския транспорт???caliostro написа: има и градски транспорт бре
frisky lioness написа:Направо си е ефтениясър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
Гледай тук кво става
един колега от по-провинцията миналата седмица - от Панаира до офиса, знаеш го, 10 лв показвал апарта..беше хвърлил 2 и си беше излязъл от таксито ..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А де, за тва говорим Спомних си странничето като разказваше за някакъв бакшиш, дето и поискал 8 лв. и свърнал в някаква странична уличка, искал да я бие:shocked::blink:Semiramis написа:frisky lioness написа:Направо си е ефтениясър Айвънхоу написа:...ежедневно ходете пеша!"
Гледай тук кво става
един колега от по-провинцията миналата седмица - от Панаира до офиса, знаеш го, 10 лв показвал апарта..беше хвърлил 2 и си беше излязъл от таксито ..
ама е здраво момче
После реват някой кат им счупе главата....те се насраха тотално:(:mad::evil::evil:

бе и аз искам световен мир и да спре глобалното затопляне, но явно ще си остана с ШЛ и УЕФА...caliostro написа:мен ме кефят новите цени на жълтурите
искам да ги виждам строени и да не карат по улиците
нека си почиват
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да, но те не спират да щъкат, мамицата им.....caliostro написа:мен ме кефят новите цени на жълтурите
нека си почиват
Кат някакви акули са
Обикалят и само чакат някой да им помаха с ръчичка, за да засекат останалите, нищо не подозиращи участници в движението

сутринта у маалата имаше доста такситаfrisky lioness написа:Да, но те не спират да щъкат, мамицата им.....caliostro написа:мен ме кефят новите цени на жълтурите
нека си почиват
Кат някакви акули са
Обикалят и само чакат някой да им помаха с ръчичка, за да засекат останалите, нищо не подозиращи участници в движението
и си почиваха
иначе около 8.00 преди нямаше и едно такси
иначе са си лешояди и в червата
- сър Айвънхоу
Гледай сега, народа май започва да се понаучава кое как е.caliostro написа:мен ме кефят новите цени на жълтурите
нека си почиват
В последно време наблюдавам, как хората подминават щандовете с млечни продукти, защото са безбожно скъпи...
Май ще започнем да гледаме все по-често скучаещи безработни бакшиши!
Мамицата им бакшишка!
П.П. Преди време щях да бия един бакшиш, защото не искаше, в един здрав дъжд, а и аз бързах, да ме закара от Плиска до Библиотеката... Късо му било разстоянието... Ама не успя да ме свали от колата... Все пак съм си 100 кила...
Bella Ciao
Bella Ciao
Таксиджии ще блокират офисите на фирмите си заради малкото увеличение
http://society.actualno.com/news_125955.html
уаааааааааааааааааааа

уаааааааааааааааааааа
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Верно:lol::lol::lol:caliostro написа:Таксиджии ще блокират офисите на фирмите си заради малкото увеличение
уаааааааааааааааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вече можем само да се смеем:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

ще я стигнат. И половината бакшиши ще фалират. Ще станем като на Запад, дето си е лукс да вземеш такси. Тук си е позволимо за повечето хора. Като вдигнат на левче или повече тарифата, хич няма да искаш да дадеш 10-12 лева, вместо 5-6. Я пеша, я с градския, я с маршрутката... Кат са толкова отворени - да фалират.caliostro написа:гонят левче на километър
аз го знам това
даже искаха да е толкова тарифата преди 9 месеца
няма майтапи
Добре, де, а защо съществува това, дето съм го гледала по филмите - в град като Ню Йорк таксито да е масовият градски транспорт? Съвсем честно се чудя, нямам престава, та да питам не старило, а патило решихELBI написа: ще я стигнат. И половината бакшиши ще фалират. Ще станем като на Запад, дето си е лукс да вземеш такси. Тук си е позволимо за повечето хора. Като вдигнат на левче или повече тарифата, хич няма да искаш да дадеш 10-12 лева, вместо 5-6. Я пеша, я с градския, я с маршрутката... Кат са толкова отворени - да фалират.
- сър Айвънхоу
Най-масовият транспорт е във филмите!!! Инак истинските хора ползват метрото...4avdar4e написа:Добре, де, а защо съществува това, дето съм го гледала по филмите - в град като Ню Йорк таксито да е масовият градски транспорт? Съвсем честно се чудя, нямам престава, та да питам не старило, а патило реших
П.П. Не съм "патило", но са ми разказвали...
Bella Ciao
Bella Ciao
акулите настъпватELBI написа:ще я стигнат. И половината бакшиши ще фалират. Ще станем като на Запад, дето си е лукс да вземеш такси. Тук си е позволимо за повечето хора. Като вдигнат на левче или повече тарифата, хич няма да искаш да дадеш 10-12 лева, вместо 5-6. Я пеша, я с градския, я с маршрутката... Кат са толкова отворени - да фалират.caliostro написа:гонят левче на километър
аз го знам това
няма майтапи
и се иска уедряване на капитала
романтиката свърши още на 1.1.2007
сега леко полека всички ще го хапнеме дръвцето
особеност на юесей. Ала като питаш и старо и патило - най-масовият там е метрото. Друг проблем в голямата ябълка са местата за паркиране + типично по американски липсата на публичен транспорт (метрото е изключение).4avdar4e написа:Добре, де, а защо съществува това, дето съм го гледала по филмите - в град като Ню Йорк таксито да е масовият градски транспорт? Съвсем честно се чудя, нямам престава, та да питам не старило, а патило решихELBI написа: ще я стигнат. И половината бакшиши ще фалират. Ще станем като на Запад, дето си е лукс да вземеш такси. Тук си е позволимо за повечето хора. Като вдигнат на левче или повече тарифата, хич няма да искаш да дадеш 10-12 лева, вместо 5-6. Я пеша, я с градския, я с маршрутката... Кат са толкова отворени - да фалират.
Т.е. там просто няма как другояче!!!
Any more questions?
големи акули не е задължително лошо. Масово производство и ниски цени. Дълго време се чудех как "там" хлябът беше на цени като тук... Май сега тук става по-скъпо. До скоро само хлябът, сиренето и рестораните тук бяха по-евтини. Сега остават само рестораните. Но като изчезнат мутрите, може да паднат цените. Щот сега на изхода на продуктите в БГ са Картофа и Маймуната. Имаше репортаж некъв скоро за изкупуване на гроздето. Знам от селяни в Силистренско (надали на други места е по-различно) за яките момчета, дето определят изкупните цени на мляко, яйца, плодове и зеленчуци...caliostro написа:акулите настъпватELBI написа:ще я стигнат. И половината бакшиши ще фалират. Ще станем като на Запад, дето си е лукс да вземеш такси. Тук си е позволимо за повечето хора. Като вдигнат на левче или повече тарифата, хич няма да искаш да дадеш 10-12 лева, вместо 5-6. Я пеша, я с градския, я с маршрутката... Кат са толкова отворени - да фалират.caliostro написа:гонят левче на километър
аз го знам това
няма майтапи
и се иска уедряване на капитала
романтиката свърши още на 1.1.2007
сега леко полека всички ще го хапнеме дръвцето
интересно е да се разглежда мутренския период като романтичен такъв ...
- сър Айвънхоу
Дай да се кооперираме и да бачкаме на смени! За да повиим производителността на транспортното средство!Звеневия написа:Отивам на тавана да сглобя рикшата - къде искаш да те чакам утре и в колко часа?Мастика ще заредя в минимини бара.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ч'шш, альооо я не пиши мръсотии!ELBI написа:със сиренце...
Bella Ciao
Bella Ciao