...........

Все същите

Ако вашият зъболекар се премести в друг квартал, ще продължите ли да го посещавате макар да ви е далечеи неудобно?

Да
20
91%
Не
2
9%

Общо гласове: 22

Аватар
Arena

Re: Моля кажете

Мнение от Arena »

[unknown] написа::-)
А пък аз, се страхувам от зъболекарските джаджи и разни там манипулации. И щом веднъж съм се престрашила да се доверя някому, то обезателно ще го последвам. Стига да е в радиус до 50 км. Такъва съм си ази. Тъпо и упарито...:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

[unknown] написа:Нема логика и тва е....
Не е луд този, който яде баницата....
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

[unknown] написа:
Green Light написа: Да питам: Да смениш Тракия за Кючук Париж не е ли кон за кокошка? Не познавам Пловдив, де, мож да бъркам. В кой от двата квартала хората са по- платежоспособни?
Така е. Обаче цените на новото строителство са далеч по ниски. В Кючука се строи буквално през двайсет метра, а в Тракия по изключение. От там идва голямата разлика. А тя наистина е голяма- хич не е за пренебрегване. Ако едно помещение от 40кв. м. в Тракия ще ми легне минимум 36 хил. евро, в Кючука ще е 25...
Тогава не сменяй квартала! Така сменяш клиент, който има 360 кинта в джоба, като идва при теб, с такъв, който има 250. Тия пари в джоба им са твои, а не болестите им. Плащай по- голям наем, но си стой там. Извинявам се на парижани!
Публикувай отговор