Аха, по-малъкfrisky lioness написа: Тоя е брат на Ралф, нали?
...........
обаче натам вървим. Карбоновите клетки са все още далеч от масовото производство. Хибридите - също не са на пиедестала на купувачите, макар и в щатите и джапанско да вървят добре...caliostro написа:...
от всчико на света
най мразим дизелите
дизел с ниската му консумация на все по-скъпото гориво ще се очертае любим на хорицата...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
4avdar4e написа:Добре, че не си мъж тогаваSemiramis написа::lol::lol:
да бе, верно ... аз просто ако бях мъж щях да харесвам такива жени като Гуин...
а мъжа - мдам, става.Или щеше да си от тия...абе как е на цицоман обратното?? Цицофоб
П.П. Пусто ще съм събудена рано, иначе как бих си изгледала сега и оная другата, дето всичко й е на място .. Лив Тайлър
е за Лив какъв трябва да си?!
нямате вкус
за жени
на всички останали намираш кусури и те директно отиват в безкрайната таблица "по-грозни" ;)esti написа:Аз имам безупречен вкус за жени, ако искаш да знайш пък!Semiramis написа: нямате вкус
за жени
Харесвам всички, които са по-грозни от мен.
Все още се намират две - три такива....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Не бе, обратно.ELBI написа:на всички останали намираш кусури и те директно отиват в безкрайната таблица "по-грозни" ;)esti написа:Аз имам безупречен вкус за жени, ако искаш да знайш пък!Semiramis написа: нямате вкус
за жени
ни мое да си обратна...esti написа:Не бе, обратно.ELBI написа:на всички останали намираш кусури и те директно отиват в безкрайната таблица "по-грозни" ;)esti написа:Аз имам безупречен вкус за жени, ако искаш да знайш пък!Semiramis написа: нямате вкус
за жени
жена си
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сега кат се замисля и ще ривъ до края на деня:crying::crying::crying::crying:esti написа:Аз имам безупречен вкус за жени, ако искаш да знайш пък!Semiramis написа: нямате вкус
за жени
Или не ме харесваш, което си е повод за риване или съм грозна, което пак:crying::crying::crying:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ми има каката хубаво излъчване някакво. Не че е супре красавица или нещо такова.Semiramis написа:4avdar4e написа:Добре, че не си мъж тогаваSemiramis написа::lol::lol:
да бе, верно ... аз просто ако бях мъж щях да харесвам такива жени като Гуин...
а мъжа - мдам, става.Или щеше да си от тия...абе как е на цицоман обратното?? Цицофоб
П.П. Пусто ще съм събудена рано, иначе как бих си изгледала сега и оная другата, дето всичко й е на място .. Лив Тайлър
е за Лив какъв трябва да си?!ептен-фоб?!
нямате вкус
за жени
Аз не мога да си представя друга в "Открадната красота" например.
За "Властелина" да не казвам направо...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хахаха!:rotfl24:frisky lioness написа:Сега кат се замисля и ще ривъ до края на деня:crying::crying::crying::crying:esti написа:Аз имам безупречен вкус за жени, ако искаш да знайш пък!Semiramis написа: нямате вкус
за жени
Или не ме харесваш, което си е повод за риване или съм грозна, което пак:crying::crying::crying:
Теб та обичам ма!
Туй няма нищо общо с харесването.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
експертно мнениеesti написа:Зависи от кинтите.ELBI написа:необходимо ли е да се прави дисертация и по този въпрос?esti написа:Че има ли нещо по-обратно от жените?:blum:ELBI написа:
ни мое да си обратна...
жена си
ПП. Това е изказване плод на вече облъчен мозък. ТОЙ е виновен.
няма какво да добавя
баси - вече сме радиоактивни май... Той е?esti написа:Зависи от кинтите.ELBI написа:необходимо ли е да се прави дисертация и по този въпрос?esti написа:Че има ли нещо по-обратно от жените?:blum:ELBI написа:
ни мое да си обратна...
жена си
можеше да добавиш едно 300 евро.caliostro написа:експертно мнениеesti написа:Зависи от кинтите.ELBI написа:необходимо ли е да се прави дисертация и по този въпрос?esti написа:Че има ли нещо по-обратно от жените?:blum:ELBI написа:
ни мое да си обратна...
жена си
няма какво да добавя
Днес е 1 октомври...
АЗ съм ТОЙ, когато някой ме гледа и не е на повече от 3 мастики. Иначе ставам ТЕ.esti написа:Тук има само един ТОЙ!:lol:ELBI написа:
баси - вече сме радиоактивни май... Той е?
ПП. Като говориш с мен, пий йод.
Не ща да ти лъхам на йод. Сори. По-добре е ирландско. И в двата случая може и да не говорим - очите ни ще приказват... нежно, до безкрая...
Аз на 3 мастики ще гледам вече светлината в тунела.ELBI написа:
АЗ съм ТОЙ, когато някой ме гледа и не е на повече от 3 мастики. Иначе ставам ТЕ.
Не ща да ти лъхам на йод. Сори. По-добре е ирландско. И в двата случая може и да не говорим - очите ни ще приказват... нежно, до безкрая...
А това с очите как става, откъде тази нежност?
Да не е от ръцете - нищо не казваш, какво правят те през това време....
А, сетих се!
Произвеждат музика от шумолене на банкноти.
Е как да не се разнежи човек.
в някое Бентли в Траянови врата?esti написа:Аз на 3 мастики ще гледам вече светлината в тунела.ELBI написа:
АЗ съм ТОЙ, когато някой ме гледа и не е на повече от 3 мастики. Иначе ставам ТЕ.
нежна топлинка...esti написа:А това с очите как става, откъде тази нежност?
проверяват текстил, материи, порите на кожата ...esti написа:Да не е от ръцете - нищо не казваш, какво правят те през това време....
Любовта и/или нежността на жената наистина минава през банката...esti написа:А, сетих се!
Произвеждат музика от шумолене на банкноти.
Е как да не се разнежи човек.
Любовта на жената съкровище, както и на мъжете минава през сърцето.ELBI написа:
Любовта и/или нежността на жената наистина минава през банката...
А, че богатите мъже имат по-голям успех сред жените говори единствено, за това, че тези мъже имат просто друго излъчване.
Вероятно при мъжете ценностите са такива.
Самочувствието им идва от парите.
А жените (повечето) си падат по мъже със самочувствие.
Това им създава чувство за сигурност.
Край на лекцията.
esti написа:Любовта на жената съкровище, както и на мъжете минава през сърцето.ELBI написа:
А, че богатите мъже имат по-голям успех сред жените говори единствено, за това, че тези мъже имат просто друго излъчване.
Край на лекцията.
в резюмето/абстрактът на лекция 1 се чете:esti написа:Любовта на жената съкровище, както и на мъжете минава през сърцето.ELBI написа:
Край на лекцията.
любов-банка-сърце-успех-излъчване-самочуствие-сигурност
т.е. любов=сигурност
по-голяма сигурност от банката няма
следователно любовта на жената минава през банката
както казваше Пешо от Злокучане - дойде на моя
акъл сигурно - не го питах за подробности...
В случаите, когато на мъжа самочувствието идва от парите - да, идвам на твоя.ELBI написа:
в резюмето/абстрактът на лекция 1 се чете:
т.е. любов=сигурност
И стигаме пак до ценностите на мъжете.
Ако фасона ви идва само от парите, защо са ви криви жените не ми е ясно.
Излъчвайте сигурност и по друг начин бе.
Не сте ми криви. Обичам ви. Повече от дишанетоesti написа:В случаите, когато на мъжа самочувствието идва от парите - да, идвам на твоя.ELBI написа:
т.е. любов=сигурност
А сега отивай на шопинг, да се върнеш усмихната
зимни гуми и яки джантиesti написа:В случаите, когато на мъжа самочувствието идва от парите - да, идвам на твоя.ELBI написа:
т.е. любов=сигурност
е тва са ми ценностите
а па да видиме