Пир по време на чума, или...
- сър Айвънхоу
Пир по време на чума, или...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: Пир по време на чума, или...
Това притеснява ли те?сър Айвънхоу написа:...конференция "Как да живеем луксозно"...
Предпочитам това пред безкрайното мрънкане колко сме зле.
Богатството не е порок Сър.
- сър Айвънхоу
Не! Ама е дразнещо някакси... Поне да не го афишират толкова нагло...pocti_bezobidna написа:Това притеснява ли те?
Bella Ciao
Bella Ciao
всички се стремят да спечелят пари. от богатите е най-лесно. това не е никаква конференция, това е си е най-обикновен пазар. но с платен вход.сър Айвънхоу написа:...конференция "Как да живеем луксозно"...
just perfect
- сър Айвънхоу
Е, тогава, пряитно прекарване на конференцията, може пък да си купиш някое Мезерати, или самолетче...esti написа:Предпочитам това пред безкрайното мрънкане колко сме зле.
Bella Ciao
Bella Ciao
Ами то и затова се изискват знания и умения.сър Айвънхоу написа:...конференция "Как да живеем луксозно"...
Щото к'во - от Илиенци ли да си пазаруват?! - грехота!:-)
- frisky lioness
- Обратна връзка:
сър Айвънхоу написа:...конференция "Как да живеем луксозно"...
Друго не мога да кажа

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Какво му е наглото не разбирам.сър Айвънхоу написа:Не! Ама е дразнещо някакси... Поне да не го афишират толкова нагло...pocti_bezobidna написа:Това притеснява ли те?
Ако сме Бангладеш - да, може да е нагло.
Ама не сме, за щастие.
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
Е, поне се преброиха колко са "богаташите" в България - 144 бандита...pocti_bezobidna написа:Какво му е наглото не разбирам.
Ама не сме, за щастие.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Гледай сега... то и Мазератито е добра инвестиция...caliostro написа:бентли дали ще има сега се чудя
това е дилемата
Ама иди и виж де... предполагам, че ще се намери някоя и друга артисала покана... срещу съответната сума, разбира се...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мисля, че е Майбах, ама не съм сигурен...4avdar4e написа:А какво е това чудовище на снимката? Не различавам марката
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Как няма да се възхищаваш??? Това си е произведение на изкуството!!!caliostro написа:първият път като го видях у маалата и все едно бях под наркоза
всички коли спряха за да му се възхищяват
красота
но не е бентли де
Bella Ciao
Bella Ciao
ежедневно са в двора ми, та... за нещо по-интересно кажи...caliostro написа:майбах сестро4avdar4e написа:А какво е това чудовище на снимката? Не различавам марката
има няколко в бг
първият път като го видях у маалата и все едно бях под наркоза
красота
но не е бентли де
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
таксата е 990 лв. без ддс. все ми се струва, че доста повече от 144 души могат да си я позволят. по-скоро са преброени разни съпруги, гаджета и пр. антуражсър Айвънхоу написа:Е, поне се преброиха колко са "богаташите" в България - 144 бандита...pocti_bezobidna написа:Какво му е наглото не разбирам.
Ама не сме, за щастие.
just perfect
Не само тука е така. Не виждам причина за това непрекъснато опяване колко сме бедни, колко сме нещастни и колко сме зле. Обаче започва да ми лази по нервите...сър Айвънхоу написа:Е, поне се преброиха колко са "богаташите" в България - 144 бандита...pocti_bezobidna написа:Какво му е наглото не разбирам.
Ама не сме, за щастие.
всичко е разбираемо, но защо на панаир/пазар му казват "конференция"?сър Айвънхоу написа:...конференция "Как да живеем луксозно"...
ако участниците почнат да изнасят и доклади, ще искам 1000 кратно увеличение на заплатата...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
А нима не сме??? Оня ден гледах едни тарифи за моя труд, ама у чешко, и ми се доплакаpocti_bezobidna написа: колко сме бедни, колко сме нещастни и колко сме зле.
изнасят http://www.lux-only.com/conference/?go=program:winkw:ELBI написа:всичко е разбираемо, но защо на панаир/пазар му казват "конференция"?сър Айвънхоу написа:...конференция "Как да живеем луксозно"...
ако участниците почнат да изнасят и доклади, ще искам 1000 кратно увеличение на заплатата...
just perfect
Ей ся туй можеш ли да ми го обясниш като на полуидЕотbead_ написа: изнасят http://www.lux-only.com/conference/?go=program:winkw:
Модератор: г-н Николай Кънчев, Нова Телевизия
Ами, аз не се имам за бедна. Де да знам.4avdar4e написа:А нима не сме??? Оня ден гледах едни тарифи за моя труд, ама у чешко, и ми се доплакаpocti_bezobidna написа: колко сме бедни, колко сме нещастни и колко сме зле.Че и правила има там...
Вероятно в румънско или чешко или не знам къде си някой взима повече от мен за същи труд, ама какво от това в крайна сметка?
Има доста неща, които не мога да си позволя, но и не мога да кажа, че се лишавам от нещо...
На мен пък грозноват ми се вижда Майбаха, в дизайна има някаква "препратка" към Варшавата, ако ги помните тези.caliostro написа:майбах сестро4avdar4e написа:А какво е това чудовище на снимката? Не различавам марката
има няколко в бг
първият път като го видях у маалата и все едно бях под наркоза
красота
но не е бентли де
Виж, бентли е друга работа.
можеш и сама да си го обясниш. модерен е ники - канят го. баровците искат най-най-най-модерното, скъпото, качественото, известното... жените им също.4avdar4e написа:Ей ся туй можеш ли да ми го обясниш като на полуидЕотbead_ написа: изнасят http://www.lux-only.com/conference/?go=program:winkw:
Модератор: г-н Николай Кънчев, Нова Телевизия
миналата година мой клиент участваше в изложението, беше в кемпински тогава. модераторите нямат някаква особена работа - представят лектора и след това ако има въпроси...
just perfect
мъничко да дообясня, че за жалост или щастие занимавам (в момента) с наука (демек - не ходим по панаири, а по конференции)... не, не съм сам тук - сетих се за още 1bead_ написа:изнасят http://www.lux-only.com/conference/?go=program:winkw:ELBI написа:всичко е разбираемо, но защо на панаир/пазар му казват "конференция"?сър Айвънхоу написа:...конференция "Как да живеем луксозно"...
участниците в конференциите са обикновено хора, които представят свои трудове/разработки пред други "себеподобни". На панаир има представяния от производители (или пък на осигуряващи услуги) пред хора/клиенти, които ще/може би купуват
Такива ми ти работи.
Просто ми стана смешно, че това е наречено конференция
И мен това ме дразни,pocti_bezobidna написа:Не само тука е така. Не виждам причина за това непрекъснато опяване колко сме бедни, колко сме нещастни и колко сме зле. Обаче започва да ми лази по нервите...сър Айвънхоу написа:Е, поне се преброиха колко са "богаташите" в България - 144 бандита...pocti_bezobidna написа:Какво му е наглото не разбирам.
Ама не сме, за щастие.
всъщност тук никой не е наистина беден, или ако има бедни, що не си размърдат задниците да свършат нЕкоя работа?!
Mila написа:И мен това ме дразни,pocti_bezobidna написа:Не само тука е така. Не виждам причина за това непрекъснато опяване колко сме бедни, колко сме нещастни и колко сме зле. Обаче започва да ми лази по нервите...сър Айвънхоу написа:Е, поне се преброиха колко са "богаташите" в България - 144 бандита...pocti_bezobidna написа:Какво му е наглото не разбирам.
Ама не сме, за щастие.
всъщност тук никой не е наистина беден, или ако има бедни, що не си размърдат задниците да свършат нЕкоя работа?!
къде тук?
за опяването съм съгласна, но
мен пък ме дразни подобен цинизъм
Ми не е баш така, щото си скъзвам г**а от работа, от което не съм забогатяла. Не се оплаквам, просто констатирам.Mila написа: И мен това ме дразни,
Ми ако забогатея, що да не си купя?:lol:сър Айвънхоу написа:Е, тогава, пряитно прекарване на конференцията, може пък да си купиш някое Мезерати, или самолетче...esti написа:Предпочитам това пред безкрайното мрънкане колко сме зле.
- сър Айвънхоу
Спри да работиш и започни да печелиш... това е "рецептата"4avdar4e написа:Ми не е баш така, щото си скъзвам г**а от работа, от което не съм забогатяла. Не се оплаквам, просто констатирам.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ама нали ще ме повозиш малко?esti написа:Ми ако забогатея, що да не си купя?:lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
Ето затова си беден!сър Айвънхоу написа:Ама нали ще ме повозиш малко?esti написа:Ми ако забогатея, що да не си купя?:lol:
Да беше поискал поне за шофьор да те наема - хем щеше да се возиш, хем и да ти плащам за това.
- Dark Angel