pocti_bezobidna написа:БоЕВ написа:
Труповете не плащат, само миришат, някой трябва да плати, та ако трябва това и децата му да са.
Ай, ай, ай!
Да накараме децата най напред да заровят труповете (да не ни тровят носовете на честни трудещи се), пък после да ги разстреляме!
Виж сега, след като не вдяваш от намеци да ти го кажа направо!
Боли ме главата за богатите и богатството им. Това което имам аз, те не могат да купян на никоя цена.

Запазвам си правото да искам възмездие за сторено зло(макар и не директно срещу мене) без срокове и давност.
А, ако трябва да съм гаден до край, ще ти кажа че, разстрелът е най-хуманният начин. Друго си е да го разориш, натикаш в пандела и от там да гледа как отроците му се алкохолизират, дрогират и деградират.
пп Глупости пиша естествено, но направо се издразвам когато някой ми заговори за разстрели, национализации, диктатури...В такива моменти винаги в душата ми припламва искрица на яд и желание за мъст, защото в момента финансова мощ демонстрират отроци на хора които са ме карали да плащам за неща които не съм извършил. Нямам представа кой, кога и как е свитнал дъртия и къде е заровен, но знам, че една хар. от партсека беше достатъчна да затвори доста врати пред мен и да ме пусне с нисък старт в живота, а именно като копач на канали - изкопчия...имаш ли идея колко кубици пръст са минали през ръцете ми докато съм проклинал до девето коляно...