Вижте какво намерих на хотелската тераса. Никво глобално село, хората ползват кестени

Ето го отговора на Зв. за това защо никой не събира кестени:rotfl24::rotfl24::rotfl24:

Ако сподели в кой хотел е, ще я замервам с две торби кестени... Ама бележки няма да пиша!
Звеневия написа:
Че аз не съм ги събувала:lol:
в офиса съм:blum:, и вместо да ме целиш, може да изпратиш кестени, ама от питомнитеЗвеневия написа:[Ако сподели в кой хотел е, ще я замервам с две торби кестени... Ама бележки няма да пиша!То съдържанието ще едно и също де...
оо да от тях и аз много обичам - малее как ме присети сега, отдавна не съм си купувала такоз чудо, трябва да потърся, ти виждала ли си нейде?ppi написа:в офиса съм:blum:, и вместо да ме целиш, може да изпратиш кестени, ама от питомнитеЗвеневия написа:[Ако сподели в кой хотел е, ще я замервам с две торби кестени... Ама бележки няма да пиша!То съдържанието ще едно и също де...
Аууу, може ли и мене заедно с питомните кестени!!! Умрем за тях, изаждам половин кило отма. А пък и Рем миналата година като сподели лесната рецепта за МВ...ppi написа: в офиса съм:blum:, и вместо да ме целиш, може да изпратиш кестени, ама от питомните
искаш Зв. да те изпрати, за да те сготвя с кестени ли:lol:4avdar4e написа:Аууу, може ли и мене заедно с питомните кестени!!! Умрем за тях, изаждам половин кило отма. А пък и Рем миналата година като сподели лесната рецепта за МВ...ppi написа: в офиса съм:blum:, и вместо да ме целиш, може да изпратиш кестени, ама от питомните
Уф, бе, вие днес ме направихте на куче пред месарница
Ти ся пуйка ли ме нарече, а, а???ppi написа: искаш Зв. да те изпрати, за да те сготвя с кестени ли:lol:
Сакън4avdar4e написа:Ти ся пуйка ли ме нарече, а, а???ppi написа: искаш Зв. да те изпрати, за да те сготвя с кестени ли:lol: