С пожелания за успешна и ползотворна седмица!

Пак ни зарадва, напълни отново душите ни с красота...БоЕВ написа:
С пожелания за успешна и ползотворна седмица!

И нов апарат ще има, ама когато му доиде времето, стига че не се набутах с канон 400Д.Звеневия написа:БоЕВ написа:Сега май вече се получи.
Айде сега - марш да се регистрираш и да почваш да събираш за нов фотоапарат... Страхотни кадри. И аз вчера снимах есента, ама в София изглежда много страшно мръсна.
Снаг да има, другото ще го оформим!:lol:сър Айвънхоу написа:Благодаря! Ставаш все по-добър! Сега с нетърпение ще чакам "зимна приказка"!(не се майтапя)...
Каквото трабва да стане, то става!:-)frisky lioness написа:
Гледам, почнал си интензивно да наваксваш:winkw:
Ахъм...Дори има такава песничка:winkw:БоЕВ написа:Каквото трабва да стане, то става!:-)frisky lioness написа:
Гледам, почнал си интензивно да наваксваш:winkw:

[/quote]аве звеневиЗвеневия написа:Малко неделни снимки на София и Симеон
Много са ти свежарски снимките:-)Звеневия написа:Малко неделни снимки на София и Симеон

Ще чакам резултати тук, преди и след салюта. Няма надпревара, за мен е само обогатяване.Кент написа:цели 88 дни:twisted: съм си скатал и сега ще ги изгърмя:twisted:/
Благодаря, Монката доста е пораснал, а Ариана е по-хубава когато е плавателна.Звеневия написа:Малко неделни снимки на София и Симеон
И аз мисля, че е той. Странно, нямам спомен за друга освен съветска техника, а ето ТУК>>> нещо интересно, повечето ни оружие - танкове, фърчоплани, флот са били германско производство. Защо има Миг, а Месершмит-и не!Кент написа: тва да не е военно историческия музей:shocked:
kapincho написа:Красота!БоЕВ написа: С пожелания за успешна и ползотворна седмица!
Благодаря!
де ги намерихте тея танкове, бе Зв.Звеневия написа:Малко неделни снимки на София и Симеон
Ми как да има МеЗащо има Миг, а Месершмит-и не!
Приказни са!!!БоЕВ написа: