БоЕВ написа:pocti_bezobidna написа:БоЕВ написа:
Виж мнението ми към графа!
Изключенията винаги потвърждават правилото. Има и доста свестни дето се замогнаха с много бач на тръстиката, но все още са далеч от предлаганите екстри.
Ми видя го. Една част ще съумеят да си запазят парите и да ги имножат, че и да ги легализират.
То и сега много голяча част от мросните някога кинти вече са си на светло.
И от кого, казваш, да почнем разстрелите? Тия дето не са три поколения богати или да аддем 20 години аванта?
Светло - тъмно.
Тука има - тука нема.
"Разстрел, а след разстрела червей..." - беше казал поета.
Труповете не плащат, само миришат, някой трябва да плати, та ако трябва това и децата му да са.
Ето от тук драга Почти-безобидна тръгна всичко! А мнението ми към графа беше:
Да, бе, да! Баш на тебе ли да обяснявам. Отново каруцата се слага пред коня. Богати казваш - няма лошо! Само че, ако са богати трето поколение, и са показали че могат да коландрат и множат имане. Убеден съм че, точно след 50г от богатството на тия "богаташи" няма да има и следа. А познай що?
Та продължавам да твърдя, че ти започна първа с разстрелите и диктаторските порядки!:blum:
Щом искаш превод на мнението ми добре!
Светло - тъмно
Каза че, много от парите вече са на светло. А според мен няма значение дали са на светло или на тъмно - дължимото се плаща.
Тука има - тука нема
Стига с тая безспирна игра на управниците - има престъпление-няма престъпление...
Следва цитата от Вапцаров - препратка към призивът ти за комунистическа разправа с богатите.
Труповете не плащат, само миришат, някой трябва да плати, та ако трябва това и децата му да са
С това изреченийце искам да кажа, че шанса да си прибереш дължимото е много по-голям ако оставиш длъжника жив и една евентуална саморазправа носи само лош имидж, като смрад от разлагащ се труп, а ако сега не успеем, евентуално наще внуци ще си приберат укритите данъци + лихвите по тях. Амнистия на заграбените капитали не бива да има.
Е и сега ако не си ме разбрала ще си прегризя ръката!:mad::winkw::blum: