Ах, как се скътава Лейди Бийд...
Ах, как се скътава Лейди Бийд...
макар и загадъчно усмихната в страничната лента, поглеждайки гузно към напитките и тортата, която не вади за всички нас...
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, прекрасна наша перличке!
Жива и здрава, много усмихната и винаги на първа линия!
Наздраве!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, прекрасна наша перличке!
Жива и здрава, много усмихната и винаги на първа линия!
Наздраве!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Еййй, не научихте се, че дупе работа не върши, требе си х*й!esti написа:И оня с хубавото дупе от списъка с топ модели:lol:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
В едно хубаво дупе има естетика.сър Айвънхоу написа:Еййй, не научихте се, че дупе работа не върши, требе си х*й!esti написа:И оня с хубавото дупе от списъка с топ модели:lol:
А ти не бъди толкова сигурен, че щом е ..... непременно върши работа.
Ейййй, не научихте се, че жените симулират и вие си мислите, че Той е свършил голяма работа!:blum:
- сър Айвънхоу
А вие не разбрахте, че като симулирате само губите! Защото все си оставате незадоволени!esti написа:В едно хубаво дупе има естетика.
А ти не бъди толкова сигурен, че щом е ..... непременно върши работа.
Ейййй, не научихте се, че жените симулират и вие си мислите, че Той е свършил голяма работа!:blum:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Житената Питка
- BOFH
- сър Айвънхоу
Да ти е жива и здрава! Много да те радва!Житената Питка написа:Днес дъщеря ми също е рожденица. Честито и на теб!
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
ми, като ести ми е пожелала пич с хубаво дупе, а аз нямам нищо против...теб кво ти пречи, вместо да се дърлиш с нея, да ми пожелаеш другото?!?!?!сър Айвънхоу написа:Еййй, не научихте се, че дупе работа не върши, требе си х*й!esti написа:И оня с хубавото дупе от списъка с топ модели:lol:
just perfect
- сър Айвънхоу
Смятай го за пожелано!bead_ написа:ми, като ести ми е пожелала пич с хубаво дупе, а аз нямам нищо против...теб кво ти пречи, вместо да се дърлиш с нея, да ми пожелаеш другото?!?!?!сър Айвънхоу написа:Еййй, не научихте се, че дупе работа не върши, требе си х*й!esti написа:И оня с хубавото дупе от списъка с топ модели:lol:
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Ееейгати! Пак окъснЕх. 
Ама нищо, де - по-добре на патерица, отколкото нивгаш, нали?
Да си жива и здрава! Много усмихната, много щастлива и много късметлийка!

Ама нищо, де - по-добре на патерица, отколкото нивгаш, нали?
Да си жива и здрава! Много усмихната, много щастлива и много късметлийка!

Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...