ps Това, че е изследвана само София не оправдава другите за тяхното бездействие! И си носете новите дрехи!
Ей, пийте, яжте,
Ей, пийте, яжте,
Тия три неща, щото... Ето кво става! 
ps Това, че е изследвана само София не оправдава другите за тяхното бездействие! И си носете новите дрехи!
Re: Ей, пийте, яжте,
Данните са леко посмекчени. Не може само 6000 софиянци да са шизофреници...Звеневия написа:Тия три неща, щото... Ето кво става!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Прав си! Пълно е с ненормалници![unknown] написа:Данните са леко посмекчени. Не може само 6000 софиянци да са шизофреници...Звеневия написа:Тия три неща, щото... Ето кво става!
Снощи се прибрах по-късно и в трамвая беше пълно с хора, които, меко казано, изглеждаха странно...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Щото са видяли теб.сър Айвънхоу написа: Прав си! Пълно е с ненормалници!
Снощи се прибрах по-късно и в трамвая беше пълно с хора, които, меко казано, изглеждаха странно...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
[unknown] написа:Щото са видяли теб.![]()
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Имате още малко...да се напразнувате!сър Айвънхоу написа:[unknown] написа:Щото са видяли теб.![]()
:rotfl24:
![]()
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Додет четях заглавния ти линк и се светнах баш за мъжкия климакс...Не знам защо. Просто така се получи и..........Звеневия написа:Имате още малко...да се напразнувате!сър Айвънхоу написа:[unknown] написа:Щото са видяли теб.![]()
:rotfl24:
![]()
"Мъжкият климакс"
докато го търсех, за да го пусна и да ВИ кажа, че не е само новите дрехи и т.н., и ти пак ми взе мислите от k/b

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не прочетох обаче нищо за 30 дейс мъни бег, сиреч умегна ми моментът с рекламацията

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
моме, въпреки, че сме във валутен борд... хич не се впускай в такива рискови инвестиции. то след 30 дни инфлацията ще е изяла парите и ще се останеш само с едно "усещане за мъж"frisky lioness написа::rotfl24:
Не прочетох обаче нищо за 30 дейс мъни бег, сиреч умегна ми моментът с рекламацията
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
bead_ написа: то след 30 дни инфлацията ще е изяла парите и ще се останеш само с едно "усещане за мъж"

bead_ написа: "усещане за мъж"
Замириса ми на феромони...
Е - за трийсет денЯ ако не мож го издои...frisky lioness написа: Стига да не е по-дълготрайно
[unknown] написа:Щото са видяли теб.сър Айвънхоу написа: Прав си! Пълно е с ненормалници!
Снощи се прибрах по-късно и в трамвая беше пълно с хора, които, меко казано, изглеждаха странно...![]()
а в наше село гледат мен и виж как сме назад..т.е напред с материала
ама прогрес, какво да правиш.
хъм, добавена стойност, викаш... не се бях сетила...frisky lioness написа:bead_ написа: то след 30 дни инфлацията ще е изяла парите и ще се останеш само с едно "усещане за мъж":lol::lol: Стига да не е по-дълготрайно:winkw:
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Daaa, добавените стойности винаги са доста обременяващиbead_ написа:хъм, добавена стойност, викаш... не се бях сетила...frisky lioness написа:bead_ написа: то след 30 дни инфлацията ще е изяла парите и ще се останеш само с едно "усещане за мъж":lol::lol: Стига да не е по-дълготрайно:winkw:

даже забременяващи:winkw:frisky lioness написа:
Daaa, добавените стойности винаги са доста обременяващи
ша-ла-ла-ла-ЛА!
п.п. сега дет има една дума чакам да ми дойде времето да чуя "бабо, мила, бабо, сладка"
just perfect
Мноо бързаш!!!bead_ написа: чакам да ми дойде времето да чуя "бабо, мила, бабо, сладка"
не бързам, чакам.Звеневия написа:Мноо бързаш!!!bead_ написа: чакам да ми дойде времето да чуя "бабо, мила, бабо, сладка"
just perfect
чакаш, но бидейки (хехе...) добре подготвена в четвъртъците (или петъците бяха ...bead_ написа:...
п.п. сега дет има една дума чакам да ми дойде времето да чуя "бабо, мила, бабо, сладка"
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
-
Дядо Капинчо
no comment:shy:ELBI написа:чакаш, но бидейки (хехе...) добре подготвена в четвъртъците (или петъците бяха ...bead_ написа:...
п.п. сега дет има една дума чакам да ми дойде времето да чуя "бабо, мила, бабо, сладка")
just perfect
днес си официална - може да коментирашbead_ написа:no comment:shy:ELBI написа:чакаш, но бидейки (хехе...) добре подготвена в четвъртъците (или петъците бяха ...bead_ написа:...
п.п. сега дет има една дума чакам да ми дойде времето да чуя "бабо, мила, бабо, сладка")
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Имам друго предложение - да си ги делнем ние.caliostro написа:за да има веселба трябват кинти
имало било 3 млрд бюдж излишък![]()
предлагам да си ги разделиме
делиме на 7 мил.
и идват леко над 200 евро на човек
може да обявиме коледа направо и да започват веселбите
други преложения имате ли
Че 200евро за какво по-напред.
аз да ги раздамcaliostro написа:за да има веселба трябват кинти
имало било 3 млрд бюдж излишък![]()
предлагам да си ги разделиме
делиме на 7 мил.
и идват леко над 200 евро на човек
може да обявиме коледа направо и да започват веселбите
други преложения имате ли
фифти-фифти - нали ми е съдружник!Mila написа:Аха, ясно - уредил си се и ти на % при графа...Звеневия написа:Е как за кво по-напред???Mila написа:Че 200евро за какво по-напред.
Всички, които са получили по 200 евро плащат коимисионна на Дядо Калиостро(преоблечен като дядо коледа) И се намества бюджетния излишЪк!
тц. няма такова нещо като "цялата страна"caliostro написа:e за това сме на това положение
един иска да ги раздава
друг не му стигат
трети веднага %
.........
а става дума да се направи един купон и цялата страна да празнува
с бюджетния излишък поне 24 часа
иху аху опа тропа и да има веселба малко
е за 200 евро на човек става думаELBI написа:тц. няма такова нещо като "цялата страна"caliostro написа:e за това сме на това положение
един иска да ги раздава
друг не му стигат
трети веднага %
.........
няма приватизация да правиме
по 200 евро и празник
петък събота и неделя почивка и веселби
ми този народ има нужда от почивка малко
е може да сменят това онова и бул г.м. димитров да стане граф калиостро
невъзможно е някой да дава и да не задели повече за себе си.caliostro написа:е за 200 евро на човек става думаELBI написа:тц. няма такова нещо като "цялата страна"caliostro написа:e за това сме на това положение
един иска да ги раздава
друг не му стигат
трети веднага %
.........
няма приватизация да правиме![]()
по 200 евро и празник
петък събота и неделя почивка и веселби
ми този народ има нужда от почивка малко
е може да сменят това онова и бул г.м. димитров да стане граф калиостро![]()
Освен ако не го правя аз
След Страшимиров и Хаджийски виждам следващата звезда на народопсихологичния хоризонт у нас
Тц. Отново.caliostro написа:веселба за 3 млрд лева влиза в учебниците по история веднагааааELBI написа:веселби има и сега. понякога и по повече. който не си я направи сам, никой не може да му я направиcaliostro написа:...иху аху опа тропа и да има веселба малко
Орешарски си взима 20% ддс без да му мигва окото.
Вълчев заделя 500 милиона за учителите
...
бат Бойко им тегли по един бой и взима всичко.
за историята - о, да - може да се отчете за такава. фактури, фирми, доставчици, келнери...(ей, от къде за бакшиш и кой ще ме кара до къщи?)
накрая ще консумираме за по 50 лв. напитки и солети от борсата...
не че и това не си е аванта
близката аптека не продава ли рициново масло?Мнемозина написа:Онзи ден си глътнах граматиката от Михайловски.ELBI написа: невъзможно е някой да дава и да не задели повече за себе си.
Освен ако не го правя аз
След Страшимиров и Хаджийски виждам следващата звезда на народопсихологичния хоризонт у нас
Ми четох "Как западат и се провалят държавите" и открих, че по неговите категории съм абсолютен фашист!4avdar4e написа:Приготвих си ченгелите, да ти вадя ... граматиката от устатаМнемозина написа: Онзи ден си глътнах граматиката от Михайловски.
Разкажи деееее
Иначе не мога да разкажа, мога само да пусна цитат и то дългичък...
Panta rhei...