след/като чукна първия лазарник
щото клубовете са нетрайни обикновено
почват дрязги и сие...
и интелектуалнини искрят
като фалшиви диаманти
а тук почти ги няма
къде сме?
Тук сме, къде ще ходим.Кент написа:
къде сме?

Точно така. И аз така го възприемам. Самият факт, че се местим и оставаме заедно. Не е мястото, хората са...сър Айвънхоу написа:Обикновено клубовете се създават, за да дойдат потребителите и да чатят.
Този клуб е създаден от съмишленици и приятели, а тези две категории срок нямат!
Ъ-хъ. Ние сме на две, а ти си на три годинки. Дърта си, тва е....frisky lioness написа:И аз кат Ния мисля, че сме на повече
Да не забравяме все пак, че повечето от нас тръгнага от дира, преди доста повече от година:-)
Ще поживеем-ще видим..........

Ако говорим за зочо, като цяло, май единственото, което загуби са няколко клубари.Кент написа:загуби или спечели 3о4о
Не разбира се, не ставай смешен (братовчеде:winkw:[unknown] написа:Ъ-хъ. Ние сме на две, а ти си на три годинки. Дърта си, тва е....frisky lioness написа:И аз кат Ния мисля, че сме на повече
Да не забравяме все пак, че повечето от нас тръгнага от дира, преди доста повече от година:-)
Ще поживеем-ще видим..........
Ти ся дан съ обидиш...

Аз не знам дали защото съм оптимистка, но все си мисля, че ще се върнат някой ден... Както човек се връща по местата, които е обичал, макар и след години...esti написа:[
Ако говорим за зочо, като цяло, май единственото, което загуби са няколко клубари.
Не е задължително човек да се връща по местата, които е обичал.vyara написа:Аз не знам дали защото съм оптимистка, но все си мисля, че ще се върнат някой ден... Както човек се връща по местата, които е обичал, макар и след години...esti написа:[
Ако говорим за зочо, като цяло, май единственото, което загуби са няколко клубари.
Полова ли?esti написа: старите често са с намалена активност,

Това си е в реда на нещата. Твърдото ядро е винаги тук, а идващи и заминаващи винаги ще има, всеки остава докато му е интересно. Даже наскоро някаой попита - имали тема която да не е дискутирана, и дали не е дошъл момента в който намаме какво да си кажем. А, аз си мисля, че всеки ден има събития които могат и биват коментирани, къде по-лежерно, къде по-горещо, не рядко даже прехвърчат и искри, но това е нормално и един голям плюс за самата дискусия. Друг е въпроса, че малко или много повечето се познаваме и играенето на роли, скриването зад маски е елеминирано и всеки е що годе себе си - сиреч, клубът е истински, а обитателите му живи.esti написа:Не е задължително човек да се връща по местата, които е обичал.vyara написа:Аз не знам дали защото съм оптимистка, но все си мисля, че ще се върнат някой ден... Както човек се връща по местата, които е обичал, макар и след години...esti написа:[
А и защо си сигурна, че те са обичали това място?:blum:
Освен това тук, макар и бавно ситуацията се променя - идват нови, старите често са с намалена активност, понякога се забелязва вече друг клубен дух...
Дори и да се върнат, може да не го познаят и пак ще си тръгнат.
Ей в тва е истината, друже, според мен.БоЕВ написа: Друг е въпроса, че малко или много повечето се познаваме и играенето на роли, скриването зад маски е елеминирано и всеки е що годе себе си - сиреч, клубът е истински, а обитателите му живи.

Тайната на успеха и рецепта за дълголетие бих добавил.[unknown] написа:Ей в тва е истината, друже, според мен.БоЕВ написа: Друг е въпроса, че малко или много повечето се познаваме и играенето на роли, скриването зад маски е елеминирано и всеки е що годе себе си - сиреч, клубът е истински, а обитателите му живи.
Да, ама пък се събираме в неделя на обед в трапезариятаNiya написа: Това, че не се събираме всички в дневната, по едно и също време си е нормално за всяко семейство.
аз залагам, че ще се превърне в един добър бракesti написа:Ако говорим за зочо, като цяло, май единственото, което загуби са няколко клубари.Кент написа:загуби или спечели 3о4о
А всеки от нас по отделно, може да е изгубил, може и да не е...Който има желание, ще си каже.
Споко Доки, и зочо ще си изпее песента.
Аз пък все си мисля, че това тук не се е превърнало в брак, ами... Ох, сега ще тръгнат разни ужасни конкретизации, но ще го кажа.Semiramis написа:аз залагам, че ще се превърне в един добър бракesti написа:Ако говорим за зочо, като цяло, май единственото, което загуби са няколко клубари.Кент написа:загуби или спечели 3о4о
А всеки от нас по отделно, може да е изгубил, може и да не е...Който има желание, ще си каже.
ще се поизчерпят темите, ще се търси разнообразие, някои ще отскачат до други клубове, но едно 30-40 години може и да може
Нямаше... ама сега като го каза и се замислихМнемозина написа: Моля, не се бийте сега кой каква част от организЪма е, че ще ви бия. Днес съм войнствена.
и аз нямаше, ама пусто ми идва на ума една притча, за най-важния огран, който решил да стачкува.. и т.н..vyara написа:Нямаше... ама сега като го каза и се замислихМнемозина написа: Моля, не се бийте сега кой каква част от организЪма е, че ще ви бия. Днес съм войнствена.
Мнемозина написа:Аз пък все си мисля, че това тук не се е превърнало в брак, ами... Ох, сега ще тръгнат разни ужасни конкретизации, но ще го кажа.Semiramis написа:аз залагам, че ще се превърне в един добър бракesti написа:Ако говорим за зочо, като цяло, май единственото, което загуби са няколко клубари.Кент написа:загуби или спечели 3о4о
ще се поизчерпят темите, ще се търси разнообразие, някои ще отскачат до други клубове, но едно 30-40 години може и да може
Това е станало един организъм, който си работи някак извън нас. И сам си поддържа някакъв баланс. Понякога въпреки нас.
Моля, не се бийте сега кой каква част от организЪма е, че ще ви бия. Днес съм войнствена.
Кво се хилиш бе, сички натам вървим.[unknown] написа:Полова ли?esti написа: старите често са с намалена активност,
Аз го попитах това.БоЕВ написа:
Това си е в реда на нещата. Твърдото ядро е винаги тук, а идващи и заминаващи винаги ще има, всеки остава докато му е интересно. Даже наскоро някаой попита - имали тема която да не е дискутирана, и дали не е дошъл момента в който намаме какво да си кажем. А, аз си мисля, че всеки ден има събития които могат и биват коментирани, къде по-лежерно, къде по-горещо, не рядко даже прехвърчат и искри, но това е нормално и един голям плюс за самата дискусия. Друг е въпроса, че малко или много повечето се познаваме и играенето на роли, скриването зад маски е елеминирано и всеки е що годе себе си - сиреч, клубът е истински, а обитателите му живи.
Е ти направо прочете смъртната присъда на клуба сега.Semiramis написа:
аз залагам, че ще се превърне в един добър брак
на солидни позиции и основи сме - секс, пари и рокенрол...Кент написа:загуби или спечели 3о4о
след/като чукна първия лазарник
щото клубовете са нетрайни обикновено
почват дрязги и сие...
и интелектуалнини искрят
като фалшиви диаманти
а тук почти ги няма
къде сме?
Абе това малко, като "за пред хората" ми звучи.ELBI написа: - не пожелаваме партньора на ближния,
- не взимаме хонорара на ближния, и
- не пускаме чалга
което ми напомня как една позната застанала пред магазин за бельо, гледайки сутиени да казва:esti написа:Абе това малко, като "за пред хората" ми звучи.ELBI написа: - не пожелаваме партньора на ближния,
- не пускаме чалга
И аз съм така.esti написа:
Мен не ме познавате, затова мога да си слагм маските без да се замислям.
Браво, друже! Не мога да го кажа по-добре от теб!БоЕВ написа:Това си е в реда на нещата. Твърдото ядро е винаги тук, а идващи и заминаващи винаги ще има, всеки остава докато му е интересно. Даже наскоро някаой попита - имали тема която да не е дискутирана, и дали не е дошъл момента в който намаме какво да си кажем. А, аз си мисля, че всеки ден има събития които могат и биват коментирани, къде по-лежерно, къде по-горещо, не рядко даже прехвърчат и искри, но това е нормално и един голям плюс за самата дискусия. Друг е въпроса, че малко или много повечето се познаваме и играенето на роли, скриването зад маски е елеминирано и всеки е що годе себе си - сиреч, клубът е истински, а обитателите му живи.
Ами то това е разпространена практика - официално и ежедневно бельо.ELBI написа:
което ми напомня как една позната застанала пред магазин за бельо, гледайки сутиени да казва:
"Бе тези само за пред хора..."
или те познаваме щото все и всичко си казваш, или си толкова голяма актриса, че самата ти не може да го предположиш...което пък значи, че ти не се познаваш, от което може да заключим, че и в двата случая те познаваме добреesti написа:...
....
ежедневно, ежедневно, ежедневно, официално, червени чорапи, ежедневно, ежедневно, ежедневно....Mila написа:
Ами то това е разпространена практика - официално и ежедневно бельо.
Можеш, но явно си само на 2 мастики до момента...Remmivs написа:Браво, друже! Не мога да го кажа по-добре от теб!БоЕВ написа:Това си е в реда на нещата. Твърдото ядро е винаги тук, а идващи и заминаващи винаги ще има, всеки остава докато му е интересно. Даже наскоро някаой попита - имали тема която да не е дискутирана, и дали не е дошъл момента в който намаме какво да си кажем. А, аз си мисля, че всеки ден има събития които могат и биват коментирани, къде по-лежерно, къде по-горещо, не рядко даже прехвърчат и искри, но това е нормално и един голям плюс за самата дискусия. Друг е въпроса, че малко или много повечето се познаваме и играенето на роли, скриването зад маски е елеминирано и всеки е що годе себе си - сиреч, клубът е истински, а обитателите му живи.
ти изкара седмицата с 8 дни...bead_ написа:ежедневно, ежедневно, ежедневно, официално, червени чорапи, ежедневно, ежедневно, ежедневно....Mila написа:
Неее, просто след официалното белзо през деня, слага червените чорапи нощес!:blum:ELBI написа:ти изкара седмицата с 8 дни...
седем са, чети внимателно.ELBI написа:ти изкара седмицата с 8 дни...bead_ написа:ежедневно, ежедневно, ежедневно, официално, червени чорапи, ежедневно, ежедневно, ежедневно....Mila написа:
Имам мнение по въпроса, но ще го спестя, защото може да подейства взривяващо, а аз не съм настроена за бури.Mila написа:И аз съм така.esti написа:
Само не знам по какво се разбира, че са маски, при това положение.:winkw:
ELBI написа:на солидни позиции и основи сме - секс, пари и рокенрол...![]()
За по-голяма яснота:
- не пожелаваме партньора на ближния,
- не пускаме чалга
четох внимателно. Нямаше нишан, че е по чорапи-ежедневно, или че е официално-червени чорапи (ама пък официалното е четвъртък...)bead_ написа:седем са, чети внимателно.ELBI написа:ти изкара седмицата с 8 дни...bead_ написа:ежедневно, ежедневно, ежедневно, официално, червени чорапи, ежедневно, ежедневно, ежедневно....Mila написа:
или си мислиш, че в петък човек кара само по чорапи?!?!?!?!?
Това, че маските скриват лицето ме устройва - все пак съм на възраст вече...ELBI написа: или те познаваме щото все и всичко си казваш, или си толкова голяма актриса, че самата ти не може да го предположиш...което пък значи, че ти не се познаваш, от което може да заключим, че и в двата случая те познаваме добре
Балът с маски във Венеция е скоро... Но не е целогодишен. Пък и маските скриват лицето, но не и мислите
Логика, сестро, логика...