местните избори може да докарат апокалипсис
местните избори може да докарат апокалипсис
Мобилните телефони изтребват фатално пчелите
Модераторски екип, News.bg
Размер на шрифта: a a a
Загадката на масовата гибел при пчелите миналата есен в САЩ и ЕС е разгадана. Както съобщава британският "Индипендът он Санди", пчелите умират в резултат на широкото разпространение на мобилните телефони.
Изданието цитира данните на изследователите от немския университет Ландау, които са установили, че електромагнитните излъчвания на мобилните апарати и антени, предаващи и приемащи сигнала, разрушават в пчелния организъм естествения механизъм за ориентация.
В резултат на това, излетялата от кошера пчела, не може отново да намери пътя към дома си.
Миналата есен в САЩ и страните от Западна Европа беше регистриран необичаен феномен - масово измиране на пчелни семейства. Процесът даже получи конкретно научно наименование- Неочакван крах на колониите(Си Си ДИ).
Към днешна дата по западното крайбрежие на САЩ вече са унищожени 60% от пчелните популации, а на източното- 70%.
Масова гибел на пчелите е регистрирана и в Европа - Германия, Швейцария, Испания, Португалия, Италия и Гърция.
Специалистите дълго време не успяваха да локализират проблема и да открият причината за тази масова смърт. Едва напоследък най-новите изследвания доказаха, че причината е в мобилните телефони.
Изчезването на пчелите вече се приема в редица райони на САЩ и Европа като аграрна криза, заради липсата на опрашване на растенията.
"Индипендънт он Санди" припомня изказването на Алберт Айнщайн, че без пчели човечеството може да просъществува само 4 години и след това и то ще изчезне.
Източник: Money.bg
единият кандидат кмет иска да пусне безжичен интеренет за всички.
до какво ще доведе това?
пускайки безжичен интеренет ще се унищожат пчелите.
а щом загинат пчелите след 4 години човечеството изчезвааааа.
и настъпва апокалипсис.
пчелата се оказва най важното нещоооо.
баси и шибаната история
Модераторски екип, News.bg
Размер на шрифта: a a a
Загадката на масовата гибел при пчелите миналата есен в САЩ и ЕС е разгадана. Както съобщава британският "Индипендът он Санди", пчелите умират в резултат на широкото разпространение на мобилните телефони.
Изданието цитира данните на изследователите от немския университет Ландау, които са установили, че електромагнитните излъчвания на мобилните апарати и антени, предаващи и приемащи сигнала, разрушават в пчелния организъм естествения механизъм за ориентация.
В резултат на това, излетялата от кошера пчела, не може отново да намери пътя към дома си.
Миналата есен в САЩ и страните от Западна Европа беше регистриран необичаен феномен - масово измиране на пчелни семейства. Процесът даже получи конкретно научно наименование- Неочакван крах на колониите(Си Си ДИ).
Към днешна дата по западното крайбрежие на САЩ вече са унищожени 60% от пчелните популации, а на източното- 70%.
Масова гибел на пчелите е регистрирана и в Европа - Германия, Швейцария, Испания, Португалия, Италия и Гърция.
Специалистите дълго време не успяваха да локализират проблема и да открият причината за тази масова смърт. Едва напоследък най-новите изследвания доказаха, че причината е в мобилните телефони.
Изчезването на пчелите вече се приема в редица райони на САЩ и Европа като аграрна криза, заради липсата на опрашване на растенията.
"Индипендънт он Санди" припомня изказването на Алберт Айнщайн, че без пчели човечеството може да просъществува само 4 години и след това и то ще изчезне.
Източник: Money.bg
единият кандидат кмет иска да пусне безжичен интеренет за всички.
до какво ще доведе това?
пускайки безжичен интеренет ще се унищожат пчелите.
а щом загинат пчелите след 4 години човечеството изчезвааааа.
и настъпва апокалипсис.
пчелата се оказва най важното нещоооо.
баси и шибаната история
Басси!
Басси, това наистина е опасно. Ще се самоубием като лемингите, дейба!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: местните избори може да докарат апокалипсис
ми ади де!
ти изпусна срока да се включиш
ма има ниша
всички цигани на полето да заместват пчелите, ве ..

ти изпусна срока да се включиш
ма има ниша
всички цигани на полето да заместват пчелите, ве ..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
А, вий па са сетихте....vyara написа:Сетих се за едно пророкуване на Ванга. Че като започне да идва края на света, първи ще изчезнат пчелите.
Сори, че ви го казвам, ама няма само на мен да ми е гадно....
Е, крайно време беше

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Piqndurnik
Това не го ли бяхме писали/чели вече. Уф, нямам сили да ровя. Има една много готина книжка ъ-ъ как се казваше, май Прах...
А, ето го:
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=4413
А, ето го:
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=4413
Правят на село избори, Вуте казва на Пена:
- Отивам в кръчмата да избираме кмет с аверите, като се върна ще те бия, после ще вечеряме и след това може и друго.
Пена се зачудила но нищо на казала.
Вуте се върнал, а тя го пита:
- Е, как мина?
- Ами! Изпихме по две ракии, после ги извадихме и на когото беше най-голям, него избрахме.
- И кой е сега кмет?
- Ами, мене ме избраха.
Пена се учудила...
- Ами Геле?
- Е, аз ти казах че първо ще те бия!
- Отивам в кръчмата да избираме кмет с аверите, като се върна ще те бия, после ще вечеряме и след това може и друго.
Пена се зачудила но нищо на казала.
Вуте се върнал, а тя го пита:
- Е, как мина?
- Ами! Изпихме по две ракии, после ги извадихме и на когото беше най-голям, него избрахме.
- И кой е сега кмет?
- Ами, мене ме избраха.
Пена се учудила...
- Ами Геле?
- Е, аз ти казах че първо ще те бия!
Последно промяна от АВе на 03.10.07, 09:31, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Тва ми е то есенната депресия...Semiramis написа:pocti_bezobidna написа:пък в дира пише, чу 25% от софиянци били психари!
падам просто
виж съседната тема
:lol::lol:
баси развитието има в Сф за отрицателно време
И от махморлука, и от това, че никой не ме оценява и отказват да ми признаят правата над френската корона!!!
pocti_bezobidna написа:Тва ми е то есенната депресия...Semiramis написа:pocti_bezobidna написа:пък в дира пише, чу 25% от софиянци били психари!
падам просто
виж съседната тема
:lol::lol:
баси развитието има в Сф за отрицателно време
И от махморлука, и от това, че никой не ме оценява и отказват да ми признаят правата над френската корона!!!
а...ние с махмурлука сме в друга съседна тема..на Звеневия
Хак да ви е на вас с махмурлука и недоспали, нека ви е лошо. Пък който си е легнал в 10, ставал два пъти нощеска, щото едното повръща, и после в 6 сутринта, щото другото не може да си намери любимата фанела, пък после на работа от 8... е свеж като краставичкаpocti_bezobidna написа: Тва ми е то есенната депресия...
ми то добрите момичета си лягат в 8.4avdar4e написа:Хак да ви е на вас с махмурлука и недоспали, нека ви е лошо. Пък който си е легнал в 10, ставал два пъти нощеска, щото едното повръща, и после в 6 сутринта, щото другото не може да си намери любимата фанела, пък после на работа от 8... е свеж като краставичкаpocti_bezobidna написа: Тва ми е то есенната депресия...
За да могат в 10 да са си вкъщи...