Ти нещо съмнително добре знаеш как я кара лейди Бийд в петък. Аз не забелязах от гр. гл. т. заявена подобна комбинациясър Айвънхоу написа:Неее, просто след официалното белзо през деня, слага червените чорапи нощес!:blum:ELBI написа:ти изкара седмицата с 8 дни...
Загадка
Re: Загадка
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
алоооу, тва е клуб 30-40!!! не 18-22:blum:ELBI написа:
апропо, чорапите включват ли жартиери и обувки с високи токчета?
just perfect
- сър Айвънхоу
Логика, братко, логика...ELBI написа: Ти нещо съмнително добре знаеш как я кара лейди Бийд в петък. Аз не забелязах от гр. гл. т. заявена подобна комбинация
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
както е казал поетът (чавето да ме поправи, ако греша)esti написа:...Това, че маските скриват лицето ме устройва - все пак съм на възраст вече...
Любви все возрасти покорны ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
днес е сряда и е необходимо да знаем какво ще ни предложиш утре...bead_ написа:алоооу, тва е клуб 30-40!!! не 18-22:blum:ELBI написа:
апропо, чорапите включват ли жартиери и обувки с високи токчета?
да не идваме неподготвени
Именно. Годините имат едно предимство (и не само). Викат му acquired taste. Като да се научиш да цениш сингъл малц с дъх на торф. И други неща. Като да имаш време да се насладиш на миговете, а не да препускаш като бесен през тях.bead_ написа:алоооу, тва е клуб 30-40!!! не 18-22:blum:
ELBI написа:както е казал поетът (чавето да ме поправи, ако греша)esti написа:...Това, че маските скриват лицето ме устройва - все пак съм на възраст вече...
как само бъркате любов с нещо друго....
идваМЕ? колко сте точно? да не съм неподготвена:winkw:ELBI написа:
just perfect
аз в подобни неща не вярвам изобщоesti написа:Абе това малко, като "за пред хората" ми звучи.ELBI написа: - не пожелаваме партньора на ближния,
- не взимаме хонорара на ближния, и
- не пускаме чалга
а можах а взех!
тва е!
е сигурно па няма да пожелая на ближния джантите барабар с гумите а? може и чистачките даже като бонусче
а забрави направо.
хич не си правете илюзии
esti написа:Е ти направо прочете смъртната присъда на клуба сега.Semiramis написа:
аз залагам, че ще се превърне в един добър брак
Ще си говорим след време пак
Подпис Касандра
я се сабуди бе сестро!Semiramis написа:аз залагам, че ще се превърне в един добър бракesti написа:Ако говорим за зочо, като цяло, май единственото, което загуби са няколко клубари.Кент написа:загуби или спечели 3о4о
А всеки от нас по отделно, може да е изгубил, може и да не е...Който има желание, ще си каже.
Споко Доки, и зочо ще си изпее песента.
ще се поизчерпят темите, ще се търси разнообразие, някои ще отскачат до други клубове, но едно 30-40 години може и да може
обяд е вече
де да знам. Аз от загриженост за колектива... Ако бях питал само за себе си, знам какво щеше да последва...bead_ написа:идваМЕ? колко сте точно? да не съм неподготвена:winkw:ELBI написа:
bead_ написа:идваМЕ? колко сте точно? да не съм неподготвена:winkw:
Тебе те знаем. Споко... Ти си за аромат тукcaliostro написа:аз в подобни неща не вярвам изобщоesti написа:Абе това малко, като "за пред хората" ми звучи.ELBI написа: - не пожелаваме партньора на ближния,
- не пускаме чалга![]()
а можах а взех!
тва е!
е сигурно па няма да пожелая на ближния джантите барабар с гумите а? може и чистачките даже като бонусче![]()
а забрави направо.![]()
хич не си правете илюзии
Желанията са едно, графе, действията друго. Или поне така твърдят някои. Аз лично не съм убеден.caliostro написа:аз в подобни неща не вярвам изобщоesti написа:Абе това малко, като "за пред хората" ми звучи.ELBI написа: - не пожелаваме партньора на ближния,
- не пускаме чалга![]()
а можах а взех!
тва е!
е сигурно па няма да пожелая на ближния джантите барабар с гумите а? може и чистачките даже като бонусче![]()
а забрави направо.![]()
хич не си правете илюзии
кво време, кви 5 лева - виж, че ни остават само 4 години...Semiramis написа:esti написа:Е ти направо прочете смъртната присъда на клуба сега.Semiramis написа:
Подпис Касандра
а съм ти харесал джантите а си останал без тяхКент написа:загуби или спечели 3о4о
след/като чукна първия лазарник
щото клубовете са нетрайни обикновено
почват дрязги и сие...
и интелектуалнини искрят
като фалшиви диаманти
а тук почти ги няма
къде сме?
няма да ти казвам колко интелектуално ще ми дойдат
перефраза на: "меракът умира последен"?Remmivs написа:...Желанията са едно, графе, действията друго. Или поне така твърдят някои. Аз лично не съм убеден.
caliostro написа: я се сабуди бе сестро!
обяд е вече![]()
![]()
усеща се ароматът на хоч-поч, или по нашенски - миш-маш...Semiramis написа:ELBI написа:както е казал поетът (чавето да ме поправи, ако греша)esti написа:...Това, че маските скриват лицето ме устройва - все пак съм на възраст вече...
как само бъркате любов с нещо друго....
кво си мислиш че ми е лесно лиELBI написа:Тебе те знаем. Споко... Ти си за аромат тукcaliostro написа:аз в подобни неща не вярвам изобщоesti написа:Абе това малко, като "за пред хората" ми звучи.ELBI написа: - не пожелаваме партньора на ближния,
- не пускаме чалга![]()
а можах а взех!
тва е!
а забрави направо.![]()
хич не си правете илюзии
не се издържа ти казвам
не вярваш ти на народната мъдрост за врата на вълка.ELBI написа:.. Ако бях питал само за себе си, знам какво щеше да последва...
затова вероятно не ти излизат и дните от седмицата:winkw:
just perfect
Този егрегор малко страшно звучи!Semiramis написа:
изпитвам душевен оргазъм да си говоря с теб /физически - не, да конкретизирам/
Мнемо, пресечната точка на моето и твоето изказване е "егрегор на двойката". На същия принцип работи.
Нали няма елементи на целеположеност в него?
(Това си беше само за да опровергая Кента, че нямало било интелектуалнини
Panta rhei...
Евала Графе!caliostro написа:аз в подобни неща не вярвам изобщоesti написа:Абе това малко, като "за пред хората" ми звучи.ELBI написа: - не пожелаваме партньора на ближния,
- не пускаме чалга![]()
а можах а взех!
тва е!
а забрави направо.![]()
хич не си правете илюзии
Само ти си признаваш.
е после да не кажете - що не ни каза !ELBI написа:перефраза на: "меракът умира последен"?Remmivs написа:...Желанията са едно, графе, действията друго. Или поне така твърдят някои. Аз лично не съм убеден.
е казах ви
в никакъв случай.caliostro написа:...
кво си мислиш че ми е лесно ли
не се издържа ти казвам
Обаче имаш тарифа и титла...
Твърди...няма да продължавам ...
само локуми разтяга. от месеци наред - джанти, гуми и пак отначало. към днешна дата си е в изходна позиция.esti написа: Евала Графе!
Само ти си признаваш.
just perfect
вълкът има проблеми с червените чорапи (щом има със шапчицата...)bead_ написа:не вярваш ти на народната мъдрост за врата на вълка.ELBI написа:.. Ако бях питал само за себе си, знам какво щеше да последва...
затова вероятно не ти излизат и дните от седмицата:winkw:
та ... не обича той небраното лозе, така да се каже
даже и не ни фактурира...caliostro написа:е после да не кажете - що не ни каза !ELBI написа:перефраза на: "меракът умира последен"?Remmivs написа:...Желанията са едно, графе, действията друго. Или поне така твърдят някои. Аз лично не съм убеден.
е казах ви
кво искаш ?!bead_ написа:само локуми разтяга. от месеци наред - джанти, гуми и пак отначало. към днешна дата си е в изходна позиция.esti написа: Евала Графе!
Само ти си признаваш.
ми последователен съм и постоянен.
е като човек е на върха освен да обикаля в кръг кво друго му остава?!
с подобни оценки хората само се оголват...esti написа:...Евала Графе!
Само ти си признаваш.
поне сложи едни червени чорапки...
щти кажа. срещу 200 евро.caliostro написа:
just perfect
bead_ написа:щти кажа. срещу 200 евро.caliostro написа:
както е поговорката - с неговите жезъли по неговата коронка...
като сме го подкарали като по учебни по литература за 4 клас с пословици и поговорки не ми оставаш друг избор освен да ти отвърна: който го е страх от мечки не ходи в гората:winkw:ELBI написа:
вълкът има проблеми с червените чорапи (щом има със шапчицата...)
just perfect
Абе, какви са тези червени чорапи, дето ги развявате непрекъснато?ELBI написа:с подобни оценки хората само се оголват...esti написа:...Евала Графе!
Само ти си признаваш.![]()
ELBI написа:кво време, кви 5 лева - виж, че ни остават само 4 години...Semiramis написа:esti написа:Е ти направо прочете смъртната присъда на клуба сега.Semiramis написа:
Подпис Касандра
а..вие имате толкова
аз лично смятат да се приспособявам
все има начин
- сър Айвънхоу
Нещо, като твоите гащи!esti написа:Абе, какви са тези червени чорапи, дето ги развявате непрекъснато?ELBI написа:с подобни оценки хората само се оголват...esti написа:...Евала Графе!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
КУЛТОВИesti написа: Абе, какви са тези червени чорапи, дето ги развявате непрекъснато?
just perfect
това го знае всяко хлапе...bead_ написа:като сме го подкарали като по учебни по литература за 4 клас с пословици и поговорки не ми оставаш друг избор освен да ти отвърна: който го е страх от мечки не ходи в гората:winkw:ELBI написа:
вълкът има проблеми с червените чорапи (щом има със шапчицата...)
що ми правиш сега мечешки услуги?
не забравяй, обаче че ако видиш мечка в лозето на комшията, чакай я и в твоето
изпрани от лейди бийд в сряда...esti написа:Абе, какви са тези червени чорапи, дето ги развявате непрекъснато?ELBI написа:с подобни оценки хората само се оголват...esti написа:...Евала Графе!