Ти пък! Жена и кола не се преотстъпват. Най-добре ще е да се откара бабето..."приятел" пък на една спирка с жената на мечтите ти...тука работата не е чиста, ама никак не ми харесва такава ситуация...по-добре по-далеч от такива авери .kapincho написа:Ще дам на приятеля колата да закара бабето до болницата, а аз ще остана с гаджето докато той се върнеSemiramis написа:Буря. Студена мразовите и т.н нощ. Минавате с двуместната си кола покрай автобусна спирка и виждате че чакат автобус:
- възрастна жена, която ще умре, ако не отиде в болница веднага;
- стар приятел, който ви е спасявал живота;
- жената/мъжът на мечтите ви.
Ще спасите живот, ще се отплатите на приятел или ще се изкушите, понеже може никога повече да не срещнете мечтаната..
Морална загадка :)
- Глас в пустиня
Re: Морална загадка :)
- Глас в пустиня
Абе честно казано ситуацията е сложна. Като нищо може да се окаже, че жената на мечтитети е жена на аверчето. И кво праим...еми даваш колата на приятелчето и жена му, а ти оставаш да се правиш на парамедик с бабето.Semiramis написа:БоЕВ написа:Значи, слизам и убивам бабето, не за друго, а да не се мъчи, то погледнато реално, рано или късно ще се моли за евтаназия. Вземам аверчето и се чупим, оня ортомотодук да си кесне, аз от мъже не се интересувам и не обитават мечтите ми.Semiramis написа:Буря. Студена мразовите и т.н нощ. Минавате с двуместната си кола покрай автобусна спирка и виждате че чакат автобус:
Ще спасите живот, ще се отплатите на приятел или ще се изкушите, понеже може никога повече да не срещнете мечтаната..
абе Боев... задавих се, бе човек
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
тя беше мадама, можеше първо да опитате как е ...
Абе сложно, направо казус!
електрошокБоЕВ написа:Абе честно казано ситуацията е сложна. Като нищо може да се окаже, че жената на мечтитети е жена на аверчето. И кво праим...еми даваш колата на приятелчето и жена му, а ти оставаш да се правиш на парамедик с бабето.Semiramis написа:БоЕВ написа:Значи, слизам и убивам бабето, не за друго, а да не се мъчи, то погледнато реално, рано или късно ще се моли за евтаназия. Вземам аверчето и се чупим, оня ортомотодук да си кесне, аз от мъже не се интересувам и не обитават мечтите ми.Semiramis написа:Буря. Студена мразовите и т.н нощ. Минавате с двуместната си кола покрай автобусна спирка и виждате че чакат автобус:
абе Боев... задавих се, бе човек
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
тя беше мадама, можеше първо да опитате как е ...
Абе сложно, направо казус!
гледа ли снощи Хаус?
Така реши една морална дилема
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 19:54, променено общо 1 път.
- Piqndurnik
Обикновено в такива ситуации на непоискана помощ, найш ква майна ти теглят спасените.
Ще отида някъде да се стопля и да пийна нещо за тяхно здраве...Semiramis написа:Буря. Студена мразовите и т.н нощ. Минавате с двуместната си кола покрай автобусна спирка и виждате че чакат автобус:
Сега сериозно - за няколкото секунди, през които минавам покрай спирката, дори няма да ги забележа - обикновено гледам осовата линия и другите участници в движението. Мда - дай друга задача.
Semiramis написа: - жената/мъжът на мечтите ви.
нещо си в голяма грешка. мъжът на мечтите ми да чака на спирка на градския транспорт?!?!? братовчедке, не ставай смешна
just perfect
давам колата на приятеля да закара бабата в болницата, а аз оставам с мъжа на мечтите ми на спирката...Semiramis написа:Буря. Студена мразовите и т.н нощ. Минавате с двуместната си кола покрай автобусна спирка и виждате че чакат автобус:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ни мой плака и други има преди теб и Рема:lol::lol::blum::winkw:doktorka написа:Рем-е!!!Remmivs написа:Ще дам колата на приятелят, за да закара жената до болницата, а аз ще остана на спирката.
не може то така..ти си писал същото !
:rotfl24::rotfl24:
ся как да изляза аз умна ,а!
А!
Сноу, например и капинчо

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Чакай сега, значи аз ако подмина спирката излиза, че не съм умна ли?:blum:frisky lioness написа:Ни мой плака и други има преди теб и Рема:lol::lol::blum::winkw:doktorka написа:Рем-е!!!Remmivs написа:Ще дам колата на приятелят, за да закара жената до болницата, а аз ще остана на спирката.
А!
Сноу, например и капинчо
Да се обадя и аз - за умни - умни сте,esti написа:Чакай сега, значи аз ако подмина спирката излиза, че не съм умна ли?:blum:frisky lioness написа:Ни мой плака и други има преди теб и Рема:lol::lol::blum::winkw:doktorka написа:Рем-е!!!Remmivs написа:Ще дам колата на приятелят, за да закара жената до болницата, а аз ще остана на спирката.
А!
Сноу, например и капинчо
но задачата беше формулирана като морална, а не като логическа.
Да се обадя и аз - за умни - умни сте,
:lol:[/quote]
ми тъй де....
кво да мре бабата ли?
а с приятеля кво да правя?( освен да му помогна в нужда? като му замръзват ушите от студ)
а с мъжа на мечтите...ао ще се отдаваш на него,то си е кат да се изгубиш в снежна буря...накрая все студен приключваш.
е?
ми тъй де....
кво да мре бабата ли?
а с приятеля кво да правя?( освен да му помогна в нужда? като му замръзват ушите от студ)
а с мъжа на мечтите...ао ще се отдаваш на него,то си е кат да се изгубиш в снежна буря...накрая все студен приключваш.
е?
bead_ написа:Semiramis написа: - жената/мъжът на мечтите ви.
нещо си в голяма грешка. мъжът на мечтите ми да чака на спирка на градския транспорт?!?!? братовчедке, не ставай смешна
esti написа:Но никъде не се споменава по чий морал е тази задачка.Mila написа:
но задачата беше формулирана като морална, а не като логическа.:lol:
Резултатите са невалидни според мен.
моля всички познали да се запишат в списъка за нагади от бюджетния излишък
като кажа така май ще отпадне въпроса по чий морал?
Мда, приятелят и мъжът на мечтите ми много се изложиха тука -esti написа:Но никъде не се споменава по чий морал е тази задачка.Mila написа:
....
да седят и да гледат бабата как мре, и да чакат да мина аз, че да разреша случая...Ц, ц, ц - к'ви хора..
Че и да чакат и тях да спасяваш.Mila написа:Мда, приятелят и мъжът на мечтите ми много се изложиха тука -esti написа:Но никъде не се споменава по чий морал е тази задачка.Mila написа:
....
да седят и да гледат бабата как мре, и да чакат да мина аз, че да разреша случая...Ц, ц, ц - к'ви хора..
И то от какво? - от мръзнене по спирките.
Глезотии!:lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
може наблизо да му е паднал портфейла или да е имал там някаква среща...bead_ написа:Semiramis написа: - жената/мъжът на мечтите ви.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:може наблизо да му е паднал портфейла или да е имал там някаква среща...bead_ написа:Semiramis написа: - жената/мъжът на мечтите ви.
не знам как не ви е неудобно
може да е беден
и след месец да се окаже богат наследник. примерно
-
Дядо Капинчо
и аз не знам, но като ми стане ще споделяSemiramis написа:...
може наблизо да му е паднал портфейла или да е имал там някаква среща...
не знам как не ви е неудобно
може да е беден...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- snowprincess
фотоапарат за подводни снимки (къвто ще да е цветен или черно-бял)kapincho написа:
Те ти още една морална дилема:
Папарак в Щатите се къпе в морето с фотоапарата си (да не изпусне нещо). В един момент чува викове за помощ. Обръща се и гледа Буш се дави почти до него. Ако му подаде ръка да го спаси, ще изпусне сензационни снимки. Ако го снима, Буш може да се удави.
И тук е дилемата пред него:
Какъв филм да използва - цветен или черно-бял?

подвеждаща задача щото:snowprincess написа:фотоапарат за подводни снимки (къвто ще да е цветен или черно-бял)kapincho написа:
Папарак в Щатите се къпе в морето с фотоапарата си (да не изпусне нещо). В един момент чува викове за помощ. Обръща се и гледа Буш се дави почти до него. Ако му подаде ръка да го спаси, ще изпусне сензационни снимки. Ако го снима, Буш може да се удави.
Какъв филм да използва - цветен или черно-бял?![]()
1. фотоапаратът е цифров
2. по време на дилемата бодигардът стъпва на главата му и вади Буш
3. всъщност никой не може да се приближи на 1 ръка разстояние до Буш
всъщност развален телефон - не ставало въпрос за Буш, а за Клинтън, и не бил фотограф, ами фоторгафка, и не викал за помощ, а друго ...и.т.н..ELBI написа:подвеждаща задача щото:snowprincess написа:фотоапарат за подводни снимки (къвто ще да е цветен или черно-бял)kapincho написа:
1. фотоапаратът е цифров
ОК. Така нещата придобиват смисълSemiramis написа:всъщност развален телефон - не ставало въпрос за Буш, а за Клинтън, и не бил фотограф, ами фоторгафка, и не викал за помощ, а друго ...и.т.н..ELBI написа:подвеждаща задача щото:snowprincess написа:фотоапарат за подводни снимки (къвто ще да е цветен или черно-бял)kapincho написа:
1. фотоапаратът е цифров
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
-
Дядо Капинчо
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ми не съм...Аз плувам само над водатаkapincho написа:Ми аз пак съм си задръстен, що? Ти пробвала ли си да викаш с шнорхел в устата?frisky lioness написа:Ти нали беше задръстен, бе:lol::lol::lol:kapincho написа:
Ми тя не е могла да вика щото е била захапала шнорхела

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
-
Дядо Капинчо