Шегата настрана, ама тия дни големият ми син не искаше да повярва, че Светла Димитрова (лекоатлетката, която участва в "Сървайвър 2") е жена. Показваха едни кадри от бягането й на световното и детето рече: Глупости, това е много грозен мъж с дълга косаkapincho написа: Казват, че жените с по-големи цици били по плаваеми, щото циците били по леки. Що тогава циците на шампионките по плуване са по плоски от моите?:shy:
Морална загадка :)
- сър Айвънхоу
Право е момчето! Нищо женско не е останало там!4avdar4e написа:Шегата настрана, ама тия дни големият ми син не искаше да повярва, че Светла Димитрова (лекоатлетката, която участва в "Сървайвър 2") е жена. Показваха едни кадри от бягането й на световното и детето рече: Глупости, това е много грозен мъж с дълга косаkapincho написа: Казват, че жените с по-големи цици били по плаваеми, щото циците били по леки. Що тогава циците на шампионките по плуване са по плоски от моите?:shy:
А ако я видиш на живо, няма даможеш да спиш дълго време...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Сигурно тази е онази4avdar4e написа:Шегата настрана, ама тия дни големият ми син не искаше да повярва, че Светла Димитрова (лекоатлетката, която участва в "Сървайвър 2") е жена. Показваха едни кадри от бягането й на световното и детето рече: Глупости, това е много грозен мъж с дълга косаkapincho написа: Казват, че жените с по-големи цици били по плаваеми, щото циците били по леки. Що тогава циците на шампионките по плуване са по плоски от моите?:shy:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз знам само, че глупаците не потъват:(:shy::crying:kapincho написа:
Аз, понеже съм задръстен и един казус малко ме обърква.
Казват, че жените с по-големи цици били по плаваеми, щото циците били по леки. Що тогава циците на шампионките по плуване са по плоски от моите?:shy:
ПП Май не е морално да казвам цици. Може ли ненки? Всъщност защо едни думи са по морални от други като обозначават едно и също нещо?:shy::shy:
Упокоявам се обаче с това, че потъвам кат пирон в кисело мляко
За циците нямам наблюдения

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Re: Морална загадка :)
те разни други грешки... човешко е, ама тази е ФУНДАМЕНТАЛНА:winkw:Semiramis написа:bead_ написа:Semiramis написа: - жената/мъжът на мечтите ви.
нещо си в голяма грешка. мъжът на мечтите ми да чака на спирка на градския транспорт?!?!? братовчедке, не ставай смешнао, да бях само в грешка за това ...
just perfect