Вече нямам колА
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Вече нямам колА

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
Re: Вече нямам колА
Що така, бре?frisky lioness написа::crying::crying::crying:
Какво е станало?
С нещо да помогнем?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
А аз скоро няма да имам работа.frisky lioness написа::crying::crying::crying:
Ти що плачеш?:?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Е, аре, кажи, де, какво стана? Виж всички как ти теглим думите от устата. Като си казАла "А", кажи и "Б" 
П.П. Сори, ти си написала, докато аз пишех. Да направим една бригада, да го понабийм??
П.П. Сори, ти си написала, докато аз пишех. Да направим една бригада, да го понабийм??
Последно промяна от 4avdar4e на 03.10.07, 16:17, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Що пък ти ще останеш без работа??? Казвай, може да помогнем пък на теб!esti написа:А аз скоро няма да имам работа.frisky lioness написа::crying::crying::crying:
П.П. Ох, направо ме хвърлихте в шаш и паника днеска!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Споко, ще ти купи по-хубава!frisky lioness написа:Мъж ми продаде колата, дет уж требеше да е за мен:(maggot написа:Куко станА, бе, моме?
Bella Ciao
Bella Ciao
Споко бе, това си е мой избор, няма нужда от помощ.сър Айвънхоу написа:
Що пък ти ще останеш без работа??? Казвай, може да помогнем пък на теб!
Но мерси все пак.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз съм роб на вещите. Проблемата всъщност е, че ние по-рано този месец купихме "по-хубава" (дрън-дрън) Та се оказахме с едно возило в повече...esti написа:Иска да ти купи по-хубава бе!frisky lioness написа:Мъж ми продаде колата, дет уж требеше да е за мен:(maggot написа:Куко станА, бе, моме?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па как разбра, че старатя е синя:blink: беше:crying:kapincho написа:Е, аз докато го напиша, тя стана ясна твоята. А ни риви сега, ни риви. Той шти купи по-синяkapincho написа:Съчувствам ти.frisky lioness написа::crying::crying::crying:
Да не е Тойота?
Моята я вдигнаха на 6 септември, на рождения ден не жената.

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Безработна ли ще ставаш?esti написа:А аз скоро няма да имам работа.frisky lioness написа::crying::crying::crying:

- сър Айвънхоу
Ако нещо мога да помогна, свиркай!esti написа:Споко бе, това си е мой избор, няма нужда от помощ.
Но мерси все пак.
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
Да.frisky lioness написа:
Безработна ли ще ставаш?
-
Дядо Капинчо
Ти си щастливкаesti написа: Да.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Значи ще си свободна за разходки из странатаesti написа:Да.frisky lioness написа:
Безработна ли ще ставаш?
За жалост вече няма да мога да дойда да те взема:(

Що, без свиркане няма ли да помогнеш?:shocked::blum:сър Айвънхоу написа:Ако нещо мога да помогна, свиркай!esti написа:Споко бе, това си е мой избор, няма нужда от помощ.
Но мерси все пак.
- сър Айвънхоу
Ами, като гледам друго не й остава... Пък и може да заработи нещо, милата!kapincho написа:Не те е срам:mad: Да искаш свирка от нещастната жена:blum:сър Айвънхоу написа:Ако нещо мога да помогна, свиркай!esti написа:Споко бе, това си е мой избор, няма нужда от помощ.
Но мерси все пак.
П.П. Ести, мила нищо лично! Тоя капинчо ме подкокороса!
Bella Ciao
Bella Ciao
Фриски, Фриски, знаеш ти как да се пофалиш - като се оплачешfrisky lioness написа:Проблемата всъщност е, че ние по-рано този месец купихме "по-хубава" (дрън-дрън) Та се оказахме с едно возило в повече...
Ай, честита да ви е и със здраве да си я ... карате (щях да напиша "бутате"
След тооооолкова месеци търсене...
- snowprincess
- snowprincess
"вдигнаха" - откраднаха ли означаваkapincho написа:Съчувствам ти.frisky lioness написа::crying::crying::crying:
Да не е Тойота?
Моята я вдигнаха на 6 септември, на рождения ден не жената.
дано да имате застраховка
нашата първа кола (и друг път съм казвала в клуба) я откраднаха в деня на сватбата ни

- сър Айвънхоу
Нали с нещо требе да се отблагодариш!esti написа:Що, без свиркане няма ли да помогнеш?:shocked::blum:
П.П. Тоя път ти си го изпроси!
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
хубу, че каза, тъкмо и аз щях да те ожалвамesti написа:Споко бе, това си е мой избор, няма нужда от помощ.сър Айвънхоу написа:
Що пък ти ще останеш без работа??? Казвай, може да помогнем пък на теб!
Но мерси все пак.

Ахммда.....след време може би.4avdar4e написа:Ти си щастливкаesti написа: Да.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Аз пък съм с много коли! И все на стойност минимум 300 000 евро!Remmivs написа:пък аз още съм си със старата
макар, че тази година като сметна разходите излиза, че трябва да съм с нова
и въупште не ми се говори за коли
да са ви останали крушки за къси случайно
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да приемем, че е хвалба-мерси!4avdar4e написа:Фриски, Фриски, знаеш ти как да се пофалиш - като се оплачешfrisky lioness написа:Проблемата всъщност е, че ние по-рано този месец купихме "по-хубава" (дрън-дрън) Та се оказахме с едно возило в повече...:rotfl24:
Ай, честита да ви е и със здраве да си я ... карате (щях да напиша "бутате")
След тооооолкова месеци търсене...
Да ви се връща!:-)
То наистина търсенето беше световно..... Да каже човек, че ни е тъпнал тъпана, ама не...стара била колата и трябвало да се сменя и нямала климатик Пфу.... Както и да е. Дано се окаже читава и безаварийна....Мъжо каза, че и тази ще ми дава ("ама друг път") да я карам, щот тя поне била с пълно каско или както там му се казва.....

Ама нямам нищо против - ожалвайте ме, гушка те ме, целувайте ме....snowprincess написа: хубу, че каза, тъкмо и аз щях да те ожалвам
Няма да се сърдя.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Под "нищо лично" имах предвид, че нямам тези мръснишки помисли, дето ти ги "предположи", а аз ти отговорих!kapincho написа: Като казаваш нищо лично, да попитам - защо свирката се смята за по-малко лично от стандартното упражнение. За мен като че ли е обратното:shy:
А инак свирката си е мнооого лично нещо!
Последно промяна от сър Айвънхоу на 03.10.07, 16:33, променено общо 1 път.
Bella Ciao
Bella Ciao
- snowprincess
по стените ли висят във вид на плакатисър Айвънхоу написа:Аз пък съм с много коли! И все на стойност минимум 300 000 евро!Remmivs написа:пък аз още съм си със старата
макар, че тази година като сметна разходите излиза, че трябва да съм с нова
и въупште не ми се говори за коли
да са ви останали крушки за къси случайно

И на мен ми е странно, и мисля като теб, обаче като чета и слушам за младото поколение е точно така.kapincho написа: Като казаваш нищо лично, да попитам - защо свирката се смята за по-малко лично от стандартното упражнение. За мен като че ли е обратното:shy:
Ми, тва е, задръстени сме си ние и толкоз
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Баш си беше много Арна, ама ней се....Стара, но новите по нищо не могат да и се опрат-освен на годиниsnowprincess написа:не плачи, може да ти купи по-хубава, фриски, старата ако е била на път да се разваля или е харчила многоfrisky lioness написа:Мъж ми продаде колата, дет уж требеше да е за мен:(maggot написа:Куко станА, бе, моме?
В интерес на истината на този етап нямаме нужда, а и възможности за две коли:-)

- сър Айвънхоу
Не, бе! Возя се в тях!snowprincess написа:по стените ли висят във вид на плакати![]()
Bella Ciao
Bella Ciao