Снощи...
Снощи...
Като никой път и аз се загледах в някакъв филм и там една мацка на възраст каза:
"Бъдещето е просто повторение на миналия ден."
Вие как го виждате това?:roll:
Re: Снощи...
някои пак ще ходят с гащи в чантата си...esti написа:Като никой път и аз се загледах в някакъв филм и там една мацка на възраст каза:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Значи е била права?:blink:ELBI написа:
някои пак ще ходят с гащи в чантата си...
ПП. Елби, да ти пратя една снимка, че да ме погледнеш и в лицето?:lol:
- сър Айвънхоу
Като ще пращаш, пращай не ред де!esti написа:Значи е била права?:blink:ELBI написа:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ми ще видим дали е била права - ще кажеш до ден, два...година, две..esti написа:Значи е била права?:blink:ELBI написа:
Инак... пращай... всъщност ... снимка на какво? Излиза, че до сега съм те гледал само на други места - инсинуация - псолютно отричам да съм го правил!!!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ето ти:сър Айвънхоу написа:
Като ще пращаш, пращай не ред де!

- сър Айвънхоу
Това от омагьосания ти период ли е?esti написа:Ето ти:
Bella Ciao
Bella Ciao
Миии....май е права.ELBI написа:
Ми ще видим дали е била права - ще кажеш до ден, два...година, две..
Инак... пращай... всъщност ... снимка на какво? Излиза, че до сега съм те гледал само на други места - инсинуация - псолютно отричам да съм го правил!!!
Не бе, не си ме гледал на други места, забравих че просто си загрижен да не настина.
това за жабата не е лишено от доза истинаvyara написа:Е, сега ако я целунете жабата.... ще се превърне в принцеса
Ама трябва мъж да е, аз няма да успея
в кожата на жабата има вещество което е дрога
изсушена кожа от жаба ако се пуши и се отнясящ
и тогава всичко живо е принцеси и принцове
по принцип в приказките има скрит смисъл и мнооо интересни неща ако се позамисли човек:blum:
Там е работата, че сърфирах по каналите и не хванах нищо от филма.caliostro написа:не знам тази която го е казала какво е имала в главата.
но има една тънка нишка идваща от миналото присъстваща в настоящето и насочена в бъдещето
в какъв аспект го е казала ?!
питам защото да знам до къде да вдигна летвичката по въпроса.
Седяха 2 жени и един мъж в някакво заведение.
Едната му беше любовница, а другата съпруга.
Любовниците не знаеха, че съпругата знае за тях.
Говореха нещо за възраст.
След онова за бъдещето, съпругата каза, че разликата във възрастта била само тази, че по-старите просто имали по-малко дни напред.
Само това хванах от филма и продължих да си търся рекламен блок по някой канал.
Е сега го загазих.caliostro написа:това за жабата не е лишено от доза истинаvyara написа:Е, сега ако я целунете жабата.... ще се превърне в принцеса
по принцип в приказките има скрит смисъл и мнооо интересни неща ако се позамисли човек:blum:
Ще ме подгоните да ми сушите кожата...
най-вероятно двете са сестри-близначки, разделени веднага след раждането, а мъжът ще се чифтоса с тъща си, без да знае, че тя всъщност му е брат, сменил пола си преди години, а след това при катастрофа получил амнезияesti написа: Там е работата, че сърфирах по каналите и не хванах нищо от филма.
Седяха 2 жени и един мъж в някакво заведение.
Едната му беше любовница, а другата съпруга.
Любовниците не знаеха, че съпругата знае за тях.lol:
just perfect
- сър Айвънхоу
Яла-ялаааа,... твойта кожааааа!esti написа:Е сега го загазих.
Ще ме подгоните да ми сушите кожата...
Bella Ciao
Bella Ciao
няма разбира сеvyara написа:Хммм, няма случайни неща във Вселената.caliostro написа: по принцип в приказките има скрит смисъл и мнооо интересни неща ако се позамисли човек:blum:
въпросът е само да има информация и да се направи точен анализ
тва е доста скъпо занимание
а прилагането му в отделни сфери е сериозен бизнес
Ами, всичко е имитацияcaliostro написа: няма разбира се
Колко информация трябва... като си помислиш само!
Обречени сме на ограниченост. Нашите вселени почти не се разширяват
ако вкараме нещата във философски смисъл или нещо друго ....vyara написа:Ами, всичко е имитацияcaliostro написа: няма разбира се
Колко информация трябва... като си помислиш само!
Обречени сме на ограниченост. Нашите вселени почти не се разширяват
говориме за реални неща а не за демо версии или ментета
не намирам че сме обречени
просто като цяло сме зле информирани
esti написа:нъц. не може човек за няколко милиона повече в сметката да се излага на опасности. дет се вика ще преживея политическото насилие, отвличанията на чужденци, полицейския произвол, ама не мога да рискувам с горещите колумбийски мъже.bead_ написа:
Егати, ако отидеш в Колумбия ще станеш милионерка!:lol:
just perfect
Виж сега, ако сме достатъчно информирани, няма да имаме нужда от анализи, налиcaliostro написа: просто като цяло сме зле информирани
нищо не идва просто така - хопvyara написа:Виж сега, ако сме достатъчно информирани, няма да имаме нужда от анализи, налиcaliostro написа: просто като цяло сме зле информираниВсичко ще е пред очите ни. Затова тръгнеш ли да правиш анализ за непознатото от няколко прашинки, неминуемо ще проектираш друго, най-малко себе си, ограничения. Затова го казвам. Ако не си гений или нямаш просветление свише, по-добре не си блъскай главата
Много работи идват просто така - хоп.
има си причини за да дойде
Да де, ама идва не когато го анализираш и търсиш.caliostro написа:нищо не идва просто така - хопvyara написа:Виж сега, ако сме достатъчно информирани, няма да имаме нужда от анализи, налиcaliostro написа: просто като цяло сме зле информираниВсичко ще е пред очите ни. Затова тръгнеш ли да правиш анализ за непознатото от няколко прашинки, неминуемо ще проектираш друго, най-малко себе си, ограничения. Затова го казвам. Ако не си гений или нямаш просветление свише, по-добре не си блъскай главата
Много работи идват просто така - хоп.
загрижен съм, разбира се! Не знам как една снимка на лицето или другаде ще засили или намали тази загриженост... Аз си мисля за перото ти, разбира се ...esti написа:Миии....май е права.ELBI написа:
Ми ще видим дали е била права - ще кажеш до ден, два...година, две..
Не бе, не си ме гледал на други места, забравих че просто си загрижен да не настина.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
caliostro написа:няма разбира сеvyara написа:Хммм, няма случайни неща във Вселената.caliostro написа: по принцип в приказките има скрит смисъл и мнооо интересни неща ако се позамисли човек:blum:
знаеш ли, че имаш страшни очи!
като видя ключови думички - анализ, причини и такива се кефя много
ти да не си един частично целунат жабок?caliostro написа:това за жабата не е лишено от доза истинаvyara написа:Е, сега ако я целунете жабата.... ще се превърне в принцеса
esti написа:Като никой път и аз се загледах в някакъв филм и там една мацка на възраст каза:
веднъж ти спре нета, като на мен снощи, и гледай какви загадки изникват. даже и в по-общ план може да се гледа: всичко вече се е случвало някъде на някого... почти
аз съм целунат от съдбата бе пич:lol:ELBI написа:ти да не си един частично целунат жабок?caliostro написа:това за жабата не е лишено от доза истинаvyara написа:Е, сега ако я целунете жабата.... ще се превърне в принцеса
за това и съм скромен в желанията си
начи сме поне 2-ма в областта на 4-ти кмcaliostro написа:аз съм целунат от съдбата бе пич:lol:ELBI написа:ти да не си един частично целунат жабок?caliostro написа:това за жабата не е лишено от доза истинаvyara написа:Е, сега ако я целунете жабата.... ще се превърне в принцеса
за това и съм скромен в желанията си
иначе...ще видим утре дали си скромен и в радостта си и в почерпките...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не бееее. Те СА били дори преди лунатаbead_ написа:frisky lioness написа:Не, За всичко са виновни комуниститеbead_ написа:луната била виновна, казват...caliostro написа:
нищо не идва просто така - хоп
А дОбър дАн
верно?!?! преди тях, викаш, не е имало приливи и отливи? якооооо!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не точно така.esti написа:Като никой път и аз се загледах в някакъв филм и там една мацка на възраст каза:
Повтаря се, но ти не се повтаряш в това същото. Променя се ролята ти. Или пък възприятието ти. И затова то става вече различно.
Panta rhei...
Ъъъ, така, извадено от контекста ми е трудно да тълкувам.esti написа:Като никой път и аз се загледах в някакъв филм и там една мацка на възраст каза:
- Щото може да го е казала на някакви загубеняци, които се надяват на неща грандиозно. В този случай, все едно им казва "Абе смотаняци сте, и няма к'во да се направи".
- Може да го е казала на някакви печени типове, дето всичко им е наред, но изведнъж да изживяли някакъв срив. Тогава е "Абе кофти, но това нищо не значи!".
- Или пък - казала го е на себе си. Все едно "каквото и да става, ние това го знаем", или пък "какво толкова ще стане?!"....
Тълкувания всякакви. В този ред на мисли, нищо казано не означава нищо.
Но теб те е впечатлила точно тази реплика, значи имаш проблем с бъдещето. Споко! Бъдещето е просто повторение на миналия ден.
[
Но теб те е впечатлила точно тази реплика, значи имаш проблем с бъдещето. Споко! Бъдещето е просто повторение на миналия ден.
:winkw:[/quote]
ама то е.
и без размисли.
реално погледнато размислите са туй което става в главата ни.
което в 99,999999% не е обективна ,а е субективна реалност.
иначе си е повторение..и утре и в бъдеще по един и същи начин ще протичат биохимичните процеси в тялото,по един и същи начин ще се свива сърдечния мускул ,по един и същи начин ще се движат ставите като вървим и пр.
по един и същи начин ще се върти зенята и ще изгрява и залязва слънцето..и пр
така че според мен..това е само една успокоителна забележка.
и утре ще изгрее слънце както и вчера...
кво има д аму се мисли?
ама то е.
и без размисли.
реално погледнато размислите са туй което става в главата ни.
което в 99,999999% не е обективна ,а е субективна реалност.
иначе си е повторение..и утре и в бъдеще по един и същи начин ще протичат биохимичните процеси в тялото,по един и същи начин ще се свива сърдечния мускул ,по един и същи начин ще се движат ставите като вървим и пр.
по един и същи начин ще се върти зенята и ще изгрява и залязва слънцето..и пр
така че според мен..това е само една успокоителна забележка.
и утре ще изгрее слънце както и вчера...
кво има д аму се мисли?
Наистина имам проблем с бъдещето.Mila написа:
Но теб те е впечатлила точно тази реплика, значи имаш проблем с бъдещето. Споко! Бъдещето е просто повторение на миналия ден.:winkw:
Тази вечер имах гости, гледахме мачовете и аз като абсолютно сигурна в бъдещето, още след като Литекс вкараха взех, че като една чевръста булка направих една баница, че да хапнат гостите за победата на цска.
А тоз гаден австриец не можа ли кат хората да даде 1-2 минути продължение, а даде цели 6!:mad: