и после калиостро ще ме скастри, че информация се давала ей така... че подбивам цените и ... изобщо ще ме направи на 200 евро от всякъде...4avdar4e написа:Ако слушкаш, Елби може да ти я прошушне на уше, че на мен някак не ми отиваbead_ написа: ееее, благородна завист ме затресе!
То вече досадно ама...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Аз пък повече харесвам ирландското кафе, ама карай! Всеки с вкусовете си!caliostro написа:харесва ми ирландска тъмна бира
от другите бири ми става лошо:blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
тъмното мърфиELBI написа:много видове бира има. От ирландските ме кефят мърфито и стаута (ама не съм сигурен дали е ирландска или си е тъмна английска). Ама ония гадове там много различават тъмната - викат - в оназ кръчма не е хубава, в другата е...caliostro написа:харесва ми ирландска тъмна бираbead_ написа:да, де то и немската бира е на по-тънки, ама пък каква бира.....caliostro написа:
а стига с тоя хляб а:blum:
тук гръцката мастика е с по тънки цени
кво повече от това
от другите бири ми става лошо:blum:
повечето българи се кефят на битера, като поркат на острова.
другото не ме кефи:lol:
само цска
радвам се за левски
вчера са били трудно
С 3-0 ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ
божеееееееее
кой пък го измисли, че било трудно?caliostro написа:...
радвам се за левски
вчера са били трудно
С 3-0 ЧАВДАР ЕТРОПОЛЕ
божеееееееее
баси информацията. Съвсем лесно са си били... Пък и играят с младоците, а не с цял отбор чужденци ...
гледайте довечера да не се издъните с един от най-слабичките отбори, който е на едно от последните места във френското първенство ... не гледайте контролите на Левски... да не говорим, че Чавдар сигурно ще бие Хайдук ... без да играе цели 120 минути
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Важното е да е с един път повече, отколкото те вас!caliostro написа:във врящият котел на армията няма измъкване
не е въпрос дали ще ги опънеме а въпросът е колко пъти
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
хубу де... чакаме 21.45.caliostro написа:във врящият котел на армията няма измъкване
и утре на линия с мастичката...или червеното винце с френско сиренце
почваш с извиненията от днес?caliostro написа:ако ме няма утре значи света се е затрил:lol:ELBI написа:хубу де... чакаме 21.45.caliostro написа:във врящият котел на армията няма измъкване
и утре на линия с мастичката...или червеното винце с френско сиренце