Ммммм, баш като каквото оня ден си купихБоЕВ написа: пп Ако това ще промени нещо, искам да знаеш, че харесвам червени пандели и дантели върху нежни женски местенца.
Графе, внимавай!
пиана от 4 етаж?esti написа:Ако ти е омръзнал живота ела да видиш какво.сър Айвънхоу написа:А какво буташ?esti написа:Аз на левскари не бутамELBI написа:
ести, потърпи до утре - 22.00 часа - и ти ще бутнеш... едно питие при така поставения от теб анонс...
малей, форумчето се разцепи - почервеня и посиня явно.....питиета.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
верно това ви остава, щото от колко години начи нямате победа в редовното време?caliostro написа:искам цска сега да влязат в групите
през 2008 ще са в шл
и следващата година ще вкарат и левски там защото левски сам няма да може да влезе никога повече![]()
и след време искам да играят цска - левски един срещу друг в шл.
да си ги намлатиме там пред целия свят и да се приключи щото ми писна
мечтите са безплатни
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- сър Айвънхоу
Щом така се дразниш, значи са възможни (според моите анализаторски способности) два отговора:esti написа:Ако ти е омръзнал живота ела да видиш какво.
1. Буташ масло. Ама като се замисля не си залюхана, значи не е това.
2. Буташ им аванта (гювеч, кересте и т.н.)... Лелеее, ако е така, веднага ставам левскар!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
кво викаше тренераELBI написа:верно това ви остава, щото от колко години начи нямате победа в редовното време?caliostro написа:искам цска сега да влязат в групите
през 2008 ще са в шл
и следващата година ще вкарат и левски там защото левски сам няма да може да влезе никога повече![]()
мечтите са безплатни
да помечтаем ли беше или нещо такова
мечтите ще ги меткаме в реала докато някои сънуват
Така си беше. Аз му се кефя. Пък и си заслужаваше. Тъпо, че се отпуснаха, но така става с повечето отбори. Все пак в БГ имаше 2 явни победи над чорбетата. Не че и предния шампионат не ги бихме... а май и по-предния? Човек трябва да се напряга кога за последно цска-то има победа...caliostro написа:кво викаше тренераELBI написа:верно това ви остава, щото от колко години начи нямате победа в редовното време?caliostro написа:искам цска сега да влязат в групите
през 2008 ще са в шл
мечтите са безплатни
да помечтаем ли беше или нещо такова![]()
мечтите ще ги меткаме в реала докато някои сънуват
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
Абе мача ЦСКА- Славия само аз ли съм го гледал?caliostro написа:искам цска сега да влязат в групите
през 2008 ще са в шл
После ми се случи да гледам Ман Юнайтед- Рома и вчера Валенсия- Челси. Та значи цсека в шампионската или аре в групите на УЕФА и ще прави интересни мачове. Интересни хора. Вие второто полувреме с нас една топка не хванахте. Локо Пловдив направи по- интересн мач, а сега сънища, разбираш ли.
ЦСКА, Левски.. мочковци
Първо скочете, а после чак викайте
гледах само разширен репортаж и определено нямаше да е нечестно Славия да спечели. В повечето моменти ги надиграхте, не ви дадоха дузпа (чорбето е най-съдийският отбор), а и оня пропуск сам срещу вратаря беше направо невероятен...Green Light написа:Абе мача ЦСКА- Славия само аз ли съм го гледал?...caliostro написа:искам цска сега да влязат в групите
през 2008 ще са в шл
ама нека се радват. И днес да вземат да бият тези френски слабаци. Да не говорим, че на францетата трябва да им се мачка фасона, щото са с вирнати носове и свръх самочувствие. Лионци ми бяха ужасно симпатичен отбор, но сега се дънят яко...
опитвам се да се сетя кои бяха тези славия:blum:
скучно мачле като цяло
на цска не им се играеше
славия се напъваха защото иначе догодина може да ги дават по телевизията отвново срещу цска:lol:
за енглезите
като гледам мач техен и мина на бг мач имам усещането че телевизора ми се е повредил и е на забавен кадър бг мачлето
направи справка левски колко дузпи са му дали и колко на цска
има такава статистика в нета.
хубав ден ,настроение
и ще им скъсаме шортите на тия боклуци френски
скучно мачле като цяло
на цска не им се играеше
славия се напъваха защото иначе догодина може да ги дават по телевизията отвново срещу цска:lol:
за енглезите
като гледам мач техен и мина на бг мач имам усещането че телевизора ми се е повредил и е на забавен кадър бг мачлето
хубав ден ,настроение
и ще им скъсаме шортите на тия боклуци френски
гледах мача славия цскаGreen Light написа:Абе мача ЦСКА- Славия само аз ли съм го гледал?caliostro написа:искам цска сега да влязат в групите
през 2008 ще са в шл
После ми се случи да гледам Ман Юнайтед- Рома и вчера Валенсия- Челси. Та значи цсека в шампионската или аре в групите на УЕФА и ще прави интересни мачове. Интересни хора. Вие второто полувреме с нас една топка не хванахте. Локо Пловдив направи по- интересн мач, а сега сънища, разбираш ли.
ЦСКА, Левски.. мочковци
Първо скочете, а после чак викайте
кога друг път ще гледам славия:rotfl24:
екзотично отборче което става само за тотото:lol:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Мен ни мъ касай многоcaliostro написа:члагата ще отиде и на евровизиятаfrisky lioness написа:И чалгатаcaliostro написа:народа с две думи търси разтуха. остава футбола.
и ще спечели един ден
такива са реалностите:blum:
ама иначе ми се чини като да си прав

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Освен това днес може и да им пуснат на франсетата по повод посещението на Саркози у насbead_ написа:и така от има-няма от петдесетте години на миналия век насам:blum:caliostro написа: на цска не им се играеше...

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
е време е да видиш колекцията от купи на цскаbead_ написа:и така от има-няма от петдесетте години на миналия век насам:blum:caliostro написа: на цска не им се играеше...
днес ще са във вип ложата на стадиона
левски е добър отбор и играе навито но
само срещу цска
и до там
българия трябва да се гордее че има цска
ъхъ:blum:
ще им пуснат една кокошка на стадиончетоfrisky lioness написа:Освен това днес може и да им пуснат на франсетата по повод посещението на Саркози у насbead_ написа:и така от има-няма от петдесетте години на миналия век насам:blum:caliostro написа: на цска не им се играеше...:lol::lol::lol:
толкоз
и ще ги скъсат:lol:
тряжваше днес да не е работен ден а и утре
за да се празнува
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Еееее,caliostro написа:ще им пуснат една кокошка на стадиончетоfrisky lioness написа:Освен това днес може и да им пуснат на франсетата по повод посещението на Саркози у насbead_ написа:и така от има-няма от петдесетте години на миналия век насам:blum:caliostro написа: на цска не им се играеше...:lol::lol::lol:
толкоз
и ще ги скъсат:lol:
тряжваше днес да не е работен ден а и утре
за да се празнува
Аз от футбол не разбирам, но по чисто патриотични подбуди и водена от родителска солидарност (дятето е червено:winkw:) съм за ЦСКА...
Сега ми стана ясно защо шели да пеят 22(или мобе би бяха 11) кокошки съм заклала:lol::lol::lol:

бе коя актьорска дейност се нарича "велизарка"?caliostro написа:...
...:
специално гледах повторението на дузпата срещу Локо София - явно в цска вече не са 100% сигурни във велизарките и тренират по 2 души да падат в наказателното поле, белким съдията (и оня ръб наистина свири) даде дузпичка...
да не говорим, че миналата година на няколко пъти не даваха дузпи на Левски ... какво да се стори, като един добър и коректен отбор играе срещу груби и безсилни такива...
е чети го бижутера
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764111826
чака 2 декември да играе с цска:rotfl24:
с кой друг да играят ми кажи:rotfl24:
то като спрат да ги дават по тв и започват интервюта да дават само
чака 2 декември за да види цска дали са добри
е не:rotfl24:
http://www.focus-sport.net/?do=n1148764111826
чака 2 декември да играе с цска:rotfl24:
с кой друг да играят ми кажи:rotfl24:
то като спрат да ги дават по тв и започват интервюта да дават само
чака 2 декември за да види цска дали са добри
е не:rotfl24:
сега пак съдията им виновен (нищо, че не свири 100% дузпа за френчовете) или глобалното затопляне...suaganyogo написа:да беше мълчалоcaliostro написа:...
не би чудо видяло
бе жалко все пак, че нито един отбор не продължи. А локото са били толкова близо до това... в последната минута изпускат при едно положение...
кофтейшън. Ще загубим много точки за уефа - нищо чудно догодина само 2 отбора да играят..