Абе, случайно да ви липсвам?
Абе, случайно да ви липсвам?
Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас 
Re: Абе, случайно да ви липсвам?
ахамanhela написа:Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас
практично, едно такова....
фитнес? нещо? да пратим стероиди? или мутри?
що ми четеш мислите ти?Semiramis написа:ахамanhela написа:Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас
имаш готино чувство за хумор
практично, едно такова....:lol::lol::lol::lol:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
ELBI написа:що ми четеш мислите ти?Semiramis написа:ахамanhela написа:Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас
преди третото кафе ми е отворено третото око, Елби ...
вечер си го стимулирам по друг начин
и цяла нощ не спира да гледа?Semiramis написа:ELBI написа:що ми четеш мислите ти?Semiramis написа:ахамanhela написа:Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас
преди третото кафе ми е отворено третото око, Елби ...
вечер си го стимулирам по друг начин
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Бе ти кого ще правиш на луд, бе? Как си мислено с нас, мого интересно, като те няма? Сега аз тука физически ли съм или мислено? И като не съм тука, къде съм? Според мен ме няма. Кое е мисленото присъствие в интернет? Обърквация направи, Анхело! Къв човек?!
Мене ако питаш по- хубу бъди тука(как ще да е), а мислено бъди на работа. Виж там дали ще мине номера! Тука - не минА
Мене ако питаш по- хубу бъди тука(как ще да е), а мислено бъди на работа. Виж там дали ще мине номера! Тука - не минА
Съчувствам ти, край моя офис Супер Любо кръжи ли кръжи, но не ще да кацне, от време на време, при благоприятни метрологични условия ловя някакъв вирелес с лаптопа и т'ва е. Добре поне че вкъщи компютрите и нета ги има в изобилие.anhela написа:Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас
Упс, отклоних се от темата - липсваш, разбира се. Малко смях никога не е излишен. Поне за мен.
ма, колко си прав! Обаче требе малко да се докажа на новото място и ще мислим за промяна там!Green Light написа:Бе ти кого ще правиш на луд, бе? Как си мислено с нас, мого интересно, като те няма? Сега аз тука физически ли съм или мислено? И като не съм тука, къде съм? Според мен ме няма. Кое е мисленото присъствие в интернет? Обърквация направи, Анхело! Къв човек?!
честно, не се и замислям,че няма нет!Mila написа:Съчувствам ти, край моя офис Супер Любо кръжи ли кръжи, но не ще да кацне, от време на време, при благоприятни метрологични условия ловя някакъв вирелес с лаптопа и т'ва е. Добре поне че вкъщи компютрите и нета ги има в изобилие.anhela написа:Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас
Упс, отклоних се от темата - липсваш, разбира се. Малко смях никога не е излишен. Поне за мен.
ми някак пак ми се е включила телепатията, сори, ако излезе служебна тайна тука някъдеELBI написа:що ми четеш мислите ти?Semiramis написа:ахамanhela написа:Много ми липсва вашето разведряване, ма на новата работа нямам интернет! Не че няма, ма достъпа е много ограничен! А вечер не мога да се преборя с достъпа физически до компа! Но мислено съм с вас
ми не питай!anhela написа:Абе,нет има,ма на мен не се полага още пълноценен достъп!caliostro написа:да вземем да съберем средстава и да им пуснеме нета на хората
граби,вземай с пълни шепи!
кво ще ги питаш?
кой ви е систъм администратор?
м?
аз веднага разучих кои комп къде и как ми дават достъп.
дори си поисках един за стаята...
е,няма кю ,но се живее;):blum::blum::lol::lol:
Честито!
Да почерпиш за новата работа, като ти дадат пълен достъп с картинки! 
А мен питаш ли ме, като не мога да си повдигна главата напоследък, а нета аз го давам. М?
Има и по-тежко, сестро.
А мен питаш ли ме, като не мога да си повдигна главата напоследък, а нета аз го давам. М?
Има и по-тежко, сестро.
Ами тогава, защо подаваш подвеждаща информация?!:rotfl24:anhela написа:......честно, не се и замислям,че няма нет!
Анхело, ми поне вечер се вясвай ма!
- Глас в пустиня
Никак няма да е лошо товаesti написа:Анхело, ми поне вечер се вясвай ма!