Естииии, мога ли да се оженя за теб???esti написа:една чевръста булка направих една баница, че да хапнат гостите
Снощи...
Re: Снощи...
ДА!4avdar4e написа:Естииии, мога ли да се оженя за теб???esti написа:една чевръста булка направих една баница, че да хапнат гостите
Обаче.....ъъъ....не съм сигурна как ще ми реагира родата, че та взимам с толкова деца.
ПП. Чаве ма, ти видя ли, че твоето мнение се оказа 80000?
Са ше черпиш.
Виж ся, аз тъ вземам само като "чевръста булка, дето прави баници". Децата са си мои и ич не си помисляй за тях.esti написа: ДА!
Обаче.....ъъъ....не съм сигурна как ще ми реагира родата, че та взимам с толкова деца.
Знаех си аз, знаех си-:rotfl24::rotfl24: Аз съм!esti написа: ПП. Чаве ма, ти видя ли, че твоето мнение се оказа 80000?
Са ше черпиш.
Никкъв проблем с черпенето. Къде обаче???
Ох, дали от късния час или от сълзите в очите ми, заради загубата на цска, ама ако знаеш как го прочетох това, че Зв. се "подмотква".....4avdar4e написа:Виж ся, аз тъ вземам само като "чевръста булка, дето прави баници". Децата са си мои и ич не си помисляй за тях.Пък и работа ще ти намеря, бе, булка:blum: Питай Зв. как му съскам като се подмотква. Адски шеф сУм!:rotfl24::rotfl24:
Където има шоколадови торти.4avdar4e написа:Знаех си аз, знаех си-:rotfl24::rotfl24: Аз съм!esti написа: ПП. Чаве ма, ти видя ли, че твоето мнение се оказа 80000?
Са ше черпиш.
Никкъв проблем с черпенето. Къде обаче???
Тцъ, правилно си го прочела, аз съм обърнала буквитеesti написа: Ох, дали от късния час или от сълзите в очите ми, заради загубата на цска, ама ако знаеш как го прочетох това, че Зв. се "подмотква".....
Абе, ти представяш ли си какво е да си нещо като шеф на любимия?? Понякога се плаша от себе си, ама той слуша и не мрънка:shy:
Абе оная засрамена и изчервена муцунка, дето съм я сложила не ти ли подсказва, че не в обръщането на някакви букви е проблема.4avdar4e написа:Тцъ, правилно си го прочела, аз съм обърнала буквитеesti написа: Ох, дали от късния час или от сълзите в очите ми, заради загубата на цска, ама ако знаеш как го прочетох това, че Зв. се "подмотква".....А той се мотка в работата и аз му ходя по главата..
Абе, ти представяш ли си какво е да си нещо като шеф на любимия?? Понякога се плаша от себе си, ама той слуша и не мрънка:shy:
За мръсното ми посъзнание иде реч.
Хм, щом слуша, не мрънка и не стачкува, значи добре му плащаш, че и талончета за стола сигурно му се полагат.
заформя се първата клубна тройка...4avdar4e написа:Естииии, мога ли да се оженя за теб???esti написа:една чевръста булка направих една баница, че да хапнат гостите
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Първата официално обявена ли имаш предвид?:lol:ELBI написа:заформя се първата клубна тройка...4avdar4e написа:Естииии, мога ли да се оженя за теб???esti написа:една чевръста булка направих една баница, че да хапнат гостите
ахам. аз не следя и съм в неведение от сивия сектор...esti написа:Първата официално обявена ли имаш предвид?:lol:ELBI написа:заформя се първата клубна тройка...4avdar4e написа:Естииии, мога ли да се оженя за теб???esti написа:една чевръста булка направих една баница, че да хапнат гостите
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.