аз да повдигна един въпрос
аз да повдигна един въпрос
кво става със стачката?
чета в Бургас 3 училища не стачкували...
хихи
и едното от тях е училището в квартал Победа...
Ести,
туй не беше ли циганската махала?
кво да ви разправям друго!
хихи
Ести,
Re: аз да повдигна един въпрос
Ти ся що ме настъпваш по мазолите, а?doktorka написа:кво става със стачката?
За момента нищо не става.
При нас детската е в стачка, а у-щето не, защото е към Министерство на културата.
Да, тя е.doktorka написа:кво става със стачката?
хихи
Ести,
Но и там вече не само цигани. Омешкаха са малко и с бялата раса.
Иначе за стачката - водят се преговори. Туй е.
- сър Айвънхоу
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Следват македонските, сръбските, гръцките и турските учителисър Айвънхоу написа:Новина от последните минути!
добре де да питам...4avdar4e написа:Следват македонските, сръбските, гръцките и турските учителисър Айвънхоу написа:Новина от последните минути!:rotfl24:
защо в циганската махала ( същите онеси дето са безпросветни уж) не стачкуват?
само питам
кво? страх ги е да не ги подгонят с вили и ножове родителите или кво?
По-вероятно просто не съм към никой синдикат, щото синдикалистите не ходят по такива местаdoktorka написа: добре де да питам...
защо в циганската махала ( същите онеси дето са безпросветни уж) не стачкуват?
само питам
кво? страх ги е да не ги подгонят с вили и ножове родителите или кво?
По-вероятно просто не съм към никой синдикат, щото синдикалистите не ходят по такива места
[/quote]
ааа виж, за туй не се сетих
първо си помислих за бОя...
ама сега има логика
ма много си ума ,ма Чаве!
ааа виж, за туй не се сетих
първо си помислих за бОя...
ама сега има логика
ма много си ума ,ма Чаве!
- сър Айвънхоу
Тя, ако не беше умна, нямаше да вземе Звеневия!doktorka написа:ма много си ума ,ма Чаве!
Bella Ciao
Bella Ciao
Фръц, фръцdoktorka написа: ма много си ума ,ма Чаве!
П.П. Ела да ме видиш, как се боря райт нау като прасе с тиква, за да си напиша СV-то на английски... Мъка, како, мъкаааа
мчи куо бе, на мойто етикетче беше написано с малки буквички леко размазано...сър Айвънхоу написа:Тя, ако не беше умна, нямаше да вземе Звеневия!doktorka написа:ма много си ума ,ма Чаве!
не пие не пуши не ходи по чужди мъже...
- сър Айвънхоу
Ето какво било вредното влияние на подвеждашата информация по етикетите!Звеневия написа: мчи куо бе, на мойто етикетче беше написано с малки буквички леко размазано...
не пие не пуши не ходи по чужди мъже...![]()
![]()
Bella Ciao
Bella Ciao
А,сър Айвънхоу написа:Ето какво било вредното влияние на подвеждашата информация по етикетите!Звеневия написа: мчи куо бе, на мойто етикетче беше написано с малки буквички леко размазано...
не пие не пуши не ходи по чужди мъже...![]()
![]()
До мен имаше един с етикетМноо голема пишка!
Наскоро го срещам -" Как си, кво праиш...?" Такива разни.
А той - "Мани, с тая рекламна стратегия за шести път ще сменям тъщата!!!"
- сър Айвънхоу
Звеневия написа: А,що...
До мен имаше един с етикетМноо голема пишка!
Наскоро го срещам -" Как си, кво праиш...?" Такива разни.
А той - "Мани, с тая рекламна стратегия за шести път ще сменям тъщата!!!"
Bella Ciao
Bella Ciao
- Nejimaki-dori
Второто е в Сарафово, но за третото не знам кое е. Тия в Сарафово ги подпомагат местните бизнесмени, предполагам затова не стачкуват.doktorka написа:кво става със стачката?
хихи
Ести,
новина от нашата класна
ще стачкуват и следващата седмица
въпреки преговорите
непотвърдена, разбира се
очакваме да учим по-следващата

ще стачкуват и следващата седмица
въпреки преговорите
непотвърдена, разбира се
очакваме да учим по-следващата
Значи, днес ми беше пациент един генерал. Верно, от резерва, ама е бил голяма клечка навремето. Бил е командир на едно от черните подделения, после е преподавал оперативна тактика на фазаните в Плевен. Стратегии и тактики е редил заедно с другите болтове навремето, как да опазят Народната ни Република от турчулята, ако не дай си боже ония земат че се разсърдят много зарад възродителният процес у нас. Не знам до колко сте запознати, особено жените, но навремето ние имахме три бойни армии- 120 хиляди души общо. Имахме танкови войски! Авиация не лоша и т.н.
И кво ми казва тоя генерал- разчетите били такива, че за първоначален отпор срещу турците трите ни армии, с цялото си огромно въоръжение не били достатъчни, ами на помощ трябвало да пристигнат и седемнайсет съветски дивизии... И това- при силната ни соц армия. А сега имаме десетина самолета и толкова хеликоптери... Аааа, и четири фрегати...
Та, да дадат на учителите от и без това излишните пари за армията. Щото армия нямаме- само гаргите плашим...
И кво ми казва тоя генерал- разчетите били такива, че за първоначален отпор срещу турците трите ни армии, с цялото си огромно въоръжение не били достатъчни, ами на помощ трябвало да пристигнат и седемнайсет съветски дивизии... И това- при силната ни соц армия. А сега имаме десетина самолета и толкова хеликоптери... Аааа, и четири фрегати...
Та, да дадат на учителите от и без това излишните пари за армията. Щото армия нямаме- само гаргите плашим...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

ема сега сме съюзници с турчулята, колко ли аскер ше трябва да пратят ако ни нападнат русначетата, ммм
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ние с руснаците винаги ще сме съюзници. Ей тва си е мое вътрешно убеждение, не ме нападайте заради него.Кент написа:ема сега сме съюзници с турчулята, колко ли аскер ше трябва да пратят ако ни нападнат русначетата, ммм

аз, ти, ние - сигурноНие с руснаците винаги ще сме съюзници. Ей тва си е мое вътрешно убеждение, не ме нападайте заради него.
ами ако диригентите ни вкарат в беля ммм?
или е време да сменим диригентите
или оркестъра:shy:
п.п. майтапа настарана, винаги ще сме съюзници
поне щото отдавна са ни купили
а са ни дигнали газта с 10 условни еденици, а сме се у@рали
моментално
и за дълго
п.п.1 в края на краищата газта си е тяхна
и лиценза за ак също
и белене ще строят
ми как да сме противници
Последно промяна от Kent на 05.10.07, 22:20, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 20:54, променено общо 1 път.
Майната им на диригентите. Едва ли някой ще им се води по палката в сюблимният момент. А тва за газта е друга тема.Кент написа:аз, ти, ние - сигурноНие с руснаците винаги ще сме съюзници. Ей тва си е мое вътрешно убеждение, не ме нападайте заради него.
ами ако диригентите ни вкарат в беля ммм?
или е време да сменим диригентите
или оркестъра:shy:
п.п. майтапа настарана, винаги ще сме съюзници
поне щото отдавна са ни купили
а са ни дигнали газта с 10 условни еденици, а сме се у@рали
моментално
и за дълго

Абе, френксите курвети са си хубави сега, недей да го отричаш...kapincho написа:Абе, каза фрегати, та са сетих. Тоя Саркози бил дошъл да ни продаде 4 курвета. Бе ние ги изнасяме на едро в Европа, той шъ ни ги продава на дребно. Не ги разбирам тия работи.[unknown] написа: ... Аааа, и четири фрегати...

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:17, променено общо 1 път.
Три часа. Толкова трябвало да изтраем. По непотвърдено инфо от добре информирани източници далечни от правителството[unknown] написа:Значи, днес ми беше пациент един генерал. Верно, от резерва, ама е бил голяма клечка навремето. Бил е командир на едно от черните подделения, после е преподавал оперативна тактика на фазаните в Плевен. Стратегии и тактики е редил заедно с другите болтове навремето, как да опазят Народната ни Република от турчулята, ако не дай си боже ония земат че се разсърдят много зарад възродителният процес у нас. Не знам до колко сте запознати, особено жените, но навремето ние имахме три бойни армии- 120 хиляди души общо. Имахме танкови войски! Авиация не лоша и т.н.
като внесат курвети, дали ще внесат к@рвариkapincho написа:Абе, каза фрегати, та са сетих. Тоя Саркози бил дошъл да ни продаде 4 курвета. Бе ние ги изнасяме на едро в Европа, той шъ ни ги продава на дребно. Не ги разбирам тия работи.[unknown] написа: ... Аааа, и четири фрегати...
демек моряци за тях
щото наште изчезват с геометрични скорости
по по-достойни ширини
аз залагам за два часаТри часа. Толкова трябвало да изтраем. По непотвърдено инфо от добре информирани източници далечни от правителството
към края на т.н. студена война бяхме много атрактивен съюзник
на братята
последния им бастион тук на балаканите тъй да се каже
щяха да изпепелят за нула време фесовете
и после екскурзии на лунен пеизаж
или добив на полезни изкопаеми по открит метод
Ъ-хъ... А аз бях в Любимец. На петнайснина километра от границата... Щях да дам фира.Gaspode написа: Три часа. Толкова трябвало да изтраем.
Еееех, какъв човек е щял да загине... Каква загуба за човечеството само... Добре, че е предотвратена...

Хубу деКент написа:аз залагам за два часаТри часа. Толкова трябвало да изтраем. По непотвърдено инфо от добре информирани източници далечни от правителството
към края на т.н. студена война бяхме много атрактивен съюзник
на братята
последния им бастион тук на балаканите тъй да се каже
щяха да изпепелят за нула време фесовете
и после екскурзии на лунен пеизаж
или добив на полезни изкопаеми по открит метод
Няма да спорим сега за един час я
Обаче си пцулютно прав, че армията, такава, каквато е в момента, ич ни не требе. Че то на един мач се събират повече запалянковци... че и по-добре въоръжени[unknown] написа:Ъ-хъ... А аз бях в Любимец. На петнайснина километра от границата... Щях да дам фира.Gaspode написа: Три часа. Толкова трябвало да изтраем.![]()
![]()
Еееех, какъв човек е щял да загине... Каква загуба за човечеството само... Добре, че е предотвратена...![]()
![]()
![]()
щоХубу де
тука се спори и за по-мънички
неща
Бягаме от темата.Кент написа:щоХубу де
тука се спори и за по-мънички
неща
А тя е, че стачката продължава.
Обаче, да повторя, че май мина незабелязано, впечатлен съм от министъра на образованието и там още квото влиза в кюпа. Моите уважения...
секи има по някакъв смъртоносен спомен от казармата:roll:Щях да дам фира.![]()
![]()
Еееех, какъв човек е щял да загине... Каква загуба за човечеството само... Добре, че е предотвратена...![]()
![]()
![]()
тея дето са ходили, де
ми то манги нямаБягаме от темата.
А тя е, че стачката продължава.
Обаче, да повторя, че май мина незабелязано, впечатлен съм от министъра на образованието и там още квото влиза в кюпа. Моите уважения...
и Балцерович Лешак-Български
също няма
и не сме поляци на сичкото отгоре
и като затегнем коланите пищим като изнасилени
и искаме сичко наведнъж..../тука има много да се пише кво точно искаме....а кво заслужаваме ни може да се пише:twisted:/
и то веднага
смъртоносна комбинация
Копи-пейст от "Капитал":Кент написа: ми то манги няма
В действителност повече средства за образование не означават непременно по-добро качество. Това е заключение на изследването на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР) върху образованието от 2007 г. То показва, че резултатите за качеството на образованието в държавите от ОИСР могат да бъдат подобрени средно с 22% при запазване на същото ниво на финансиране. Публичните разходи за образование като дял от БВП, които България отделя, са напълно съпоставими с тези на държави с аналогични нива на доходите и сходни проблеми в образователните системи. Словакия и Чехия например отделят 4.3% от БВП - колкото и България. Забележителното е, че държави със значително по-добро образование от българското като Германия, Япония и Южна Корея отделят съответно 4.4%, 3.6% и 3.7% от БВП. С други думи, проблемът е не в количеството пари, които се изливат, а в начина, по който те се харчат.
тук си правКопи-пейст от "Капитал":
съвест като няма и желание
и най-важното - рационализъм /ама той зависи от горното/
мангите са тор
дето храни плевелите
мисълта за мангите ми беше по-...дълбока някак си
ама друг път ще се обясня
И аз го гледах.Gaspode написа:Току що гледах "Даниел Вълчев под кръстосан огън" - при Слави и оня другия бръснатия, дето известно време му води шоуто. Впечатлен съм. Честно. Вълчев е пич от сякъде. Не очаквах да го кажа някога за политиквеник, но от него съм впечатлен.
И също съм впечатлена.
И отдавна имах подозрения, че бих могла да го кажа това за него.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:17, променено общо 1 път.
Не е обратима, поне засега.kapincho написа:
Та, какво казах проблемът е вече нерешим. А нерешимите проблеми ги решава само това, което не зависи от нас, хората - времето. Но времето е лекарство, което лекува само в огромни количества. Може би след 50 години учителския стандарт на живот няма да е обществен проблем, но засега химическата реакция на пълан разпад на ценности продължава и не е ясно дали е обратима.
И трите неща, за които пишеш, са общо взето ясни и не трудни за разрешаване - в морален план обаче.
Но в политически е точно обратното.
Съответно финансов. От гледна точка на финансистите, големите финансисти, ония там на високо, масовото добро образование е нелепост.
Пустата образователна система нали толкова време уж я оптимизират - както и всичко в тая държава - и все неоптимизирано си стои. Учителите са излишно много, учениците и те...
Старата мечта за държава без хора, щото много пречат.
Само аз ли съм имала късмет с добри учители на децата си?
Panta rhei...