ппп с умисъл подходих при написването на по-по- горното:blum:ppi написа:имам ВНАДПРЕД вид хора, които са с леко закърняло чувство за хумор, винаги са прекалено сериозни и възприемат събитията буквално:-)БоЕВ написа: Това пък какво беше?:shocked:
Що млъкнахте, бе?
Re: Що млъкнахте, бе?
- Глас в пустиня
Верно че моят хумор е малко дървеняшки, ама чак пък да нямам...4avdar4e написа:Е как какво, ми хумор, беееБоЕВ написа: Това пък какво беше?:shocked:Виж как хубаво звучи: нямаш хумор
- Глас в пустиня
Тва е като продължение на твоето Ш-ш-ш-ш-ш-шт.4avdar4e написа:Баш пък аз нямам, ама никаква нужда от приспиване.. Ей ся да се добера до възглавката и глей кво ставаБоЕВ написа: Нани-на, нани-на-а-а-а
Ми, ето, днес аз нямам хуморБоЕВ написа: Тва е като продължение на твоето Ш-ш-ш-ш-ш-шт.
- Глас в пустиня
ppi написа:ппп с умисъл подходих при написването на по-по- горното:blum:ppi написа:имам ВНАДПРЕД вид хора, които са с леко закърняло чувство за хумор, винаги са прекалено сериозни и възприемат събитията буквално:-)БоЕВ написа: Това пък какво беше?:shocked:
Да ти услужа?4avdar4e написа:Ми, ето, днес аз нямам хуморБоЕВ написа: Тва е като продължение на твоето Ш-ш-ш-ш-ш-шт.
Panta rhei...
Най-много една щипка (хумор) ми трябваМнемозина написа: Да ти услужа?
Но нещото, от което наистина имам нужда е.. съъъъъън
- Глас в пустиня
А при такива като мен, направо е премахнат чрез оперативна намеса.4avdar4e написа:Ми, ето, днес аз нямам хуморБоЕВ написа: Тва е като продължение на твоето Ш-ш-ш-ш-ш-шт.
Винаги целя гредата.
Съчувствам ти:-).4avdar4e написа:Най-много една щипка (хумор) ми трябваМнемозина написа: Да ти услужа?
Но нещото, от което наистина имам нужда е.. съъъъъън
Аз се "родих" хлапето като стана на 1,6м.
А треските за кво ги ползваш?БоЕВ написа:А при такива като мен, направо е премахнат чрез оперативна намеса.4avdar4e написа:Ми, ето, днес аз нямам хуморБоЕВ написа: Тва е като продължение на твоето Ш-ш-ш-ш-ш-шт.
Винаги целя гредата.
Не, бе, не е бебчо. Той е мамина сладка душица, като заспи към 19,30 - 20,00 и се буди сутрин към 7ppi написа: Съчувствам ти:-).
Аз се "родих" хлапето като стана на 1,6м.
Ама средното Дзвер (на 6) е тия дни с повръщане и разстройство и ме будеше по сто пъти на нощ с боен вик: Мамоооооо, нааках се/повърнах
[quote="4avdar4e"Не, бе, не е бебчо. Той е мамина сладка душица, като заспи към 19,30 - 20,00 и се буди сутрин към 7 
Ама средното Дзвер (на 6) е тия дни с повръщане и разстройство и ме будеше по сто пъти на нощ с боен вик: Мамоооооо, нааках се/повърнах
Айде, миене, смяна на дрехи, чаршафи.. И така по няколко пъти. Днес вече е добре, слава Богу! И като прибавиш към това цял ден здраво бачкане...
[/quote]
Емоциии...
, но пък отстрани звучи интересно:-)
Емоциии...