Кент написа:.....
като студент седнах да пия бира в "Надежда" навремето
и се събудих утре в Иракли под моста
Баси дългата бира, най-дългото ми "събууждане" беше от морската на бургас до свинеморец
Кент написа:.....
Кент написа:аз пък мога да се загубя и тук и там
често съм се заблейвал в планината
или "преследвам" някаква цел
и по някой време
баси
къде съм
за градове пък да не говорим
ей ся даде такъв коз на Звеневия4avdar4e написа:
Сноу, и аз съм същата, ще съм безвъзратно загубена, ако ме пуснат в някоя гора самичка

А пък аз се сещам за един "уникален" случай съвсем отскоро. Става въпрос за едно момченце от някакво павликенско село, гостува през лятото на дядоси, беше ухапано за четвърти път от змия. Детето си е живо и здраво, но предполагам че, инжекциите, хемодиализа и вливането на банки ще са му доста особен спомен.Кент написа:апропо за протокола
последния описан смъртен случай след змийско ухапване в България беше 38 или 48-ма година, не помная точно
за хемодиализата сигурен ли си?Детето си е живо и здраво, но предполагам че, инжекциите, хемодиализа и вливането на банки ще са му доста особен спомен.
Не! Нямам представа, а и дано не ми се налага да научавам, каква е процедурата при ухапване от змия.Кент написа:
за хемодиализата сигурен ли си?
Пропусна: глада в Сомалия, Войната в Косово, двете войни в Ирак, Иранската ядрена програма и няколко други подобни неща...БоЕВ написа:Айвън е виновен за всичко, единствен той и само той ме нарече садист.
А аз не съм такъв, убивам само в краен случай, когато някой е застрашен или има вероятност някой неволно да пострада, при повечето ни срещи се разминаваме поживо-поздраво.
Е, кой друг да е? Рицарите защитават и утвърждават западната култура, а тя е прякоотговорна за изброените от теб неща => Айвън трябва да поме вината...със или без мезе.сър Айвънхоу написа:Пропусна: глада в Сомалия, Войната в Косово, двете войни в Ирак, Иранската ядрена програма и няколко други подобни неща...БоЕВ написа:Айвън е виновен за всичко, единствен той и само той ме нарече садист.
А аз не съм такъв, убивам само в краен случай, когато някой е застрашен или има вероятност някой неволно да пострада, при повечето ни срещи се разминаваме поживо-поздраво.:rotfl24:
Аз вината ги поемам САМО с мезета!!!БоЕВ написа:Айвън трябва да поме вината...със или без мезе.
един аФтор на НФ разказчета и приказчици, навремето бе изказал теория .... че хлебарките, въшките и дървениците и миризливките са ИЗВЪНЗЕМНИ и ....затова са неприятни, вонящи, гадни....че да се отвращават хронично всички туземци /ЗЕМНИ/ от тях, па да ги оставят да си вършат тяхната си извънзимна работа тук на земятаУф, аз хлебарки ненавиждам.
Фобия имам направо. Предпочитам пепелянка пред тез гадинки противни.
Не съм го гледала. Каква му е фобията?БоЕВ написа:Всеки си има някакви страхове и фобии, но лично аз съм благодарен, че не съм Монк.pocti_bezobidna написа:Уф, аз хлебарки ненавиждам.БоЕВ написа: Едни от най-отвратителните създания на земята(поне според мен)
Фобия имам направо. Предпочитам пепелянка пред тез гадинки противни.
Хе-хе, то да беше само една. Много готино хумористично криминале, сега излиза (или е излязла) и книга. Та, примерно, не се здрависва, защото се страхува от болести, прескача плочките в определен ред, всичко в къщата му трябва да е на точно определено място и т.н., и т.д. Сладък еpocti_bezobidna написа: Не съм го гледала. Каква му е фобията?