............
Re: СмЕх навсЕкъде :))
[На мен ми е самотно-романтичен. Както писа Боев "...ако имаш нужда от компания и защита..." Нещо такова ми звучи, но не е страшно. Абе както пък аз писах говори ми нещо много конкретно, ама ми убягва. Дето се казва, на езика ми е ....[/quote]
на куентин тарантино?
на куентин тарантино?
не се приема:blum::blum::blum:esti написа:Не.ppi написа:затуй ли е оптимистичен:-)esti написа: 4. Това не съм аз.
Само, за да опонирам на Док.
опортюнисткаesti написа:ppi написа:затуй ли е оптимистичен:-)esti написа: 4. Това не съм аз.Само, за да опонирам на Док.
Аз пък си мислех точно обратното - не е нещо оригинално, но поне не е мрачно.vyara написа: Хамчи виж си аватара - баш тъмна Индия.
Оригинален, ама мрачен. Като за вечер бива.
Гледй кво нещо са човешките възприятия начи.
Е не ти ли навява спокойствие някакво?:shy:
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:09, променено общо 1 път.
Не, навява ми безпокойство и притеснения.. сама, посред нощ, в проливен дъжд и то по средата на пътя. Ей така стават белите.esti написа:Аз пък си мислех точно обратното - не е нещо оригинално, но поне не е мрачно.vyara написа: Хамчи виж си аватара - баш тъмна Индия.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:09, променено общо 2 пъти.
[Нещо като "Аз пея под дъжда", но по минорно. Нещо като да си тръгнеш нарочно пеш в дъжда, за да запазиш по-дълго чувството от току-що приключилата среща ....[/quote]
докато не се срещнеш отблизо с някой ТИР...
интимно
докато не се срещнеш отблизо с някой ТИР...
интимно
Хм, има логика.vyara написа: Не, навява ми безпокойство и притеснения.. сама, посред нощ, в проливен дъжд и то по средата на пътя. Ей така стават белите.
Вероятно съм в някакво идиотско настроение и виждам изкривени нещата.
Настроението е виновно, аз съм си наред, така да знаете!
Може пък утре да се стресна от него, кой знае..
Но тази вечер наистина ми действа направо, като валериан.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:10, променено общо 1 път.
Аз бих рекла здрачен.esti написа:Аз пък си мислех точно обратното - не е нещо оригинално, но поне не е мрачно.vyara написа: Хамчи виж си аватара - баш тъмна Индия.
На мен ми харесва, в случай, че те интересува.
Искаш да кажеш, че си влязла в пътя?
Само да не простинеш.
Panta rhei...
Това ми е любимото място.kapincho написа:... без нито един човек освен мен ...
Бъзикам те, бе. Кво му е на аватара, много е оригинален, както казах.esti написа:Хм, има логика.vyara написа: Не, навява ми безпокойство и притеснения.. сама, посред нощ, в проливен дъжд и то по средата на пътя. Ей така стават белите.
Вероятно съм в някакво идиотско настроение и виждам изкривени нещата.
Настроението е виновно, аз съм си наред, така да знаете!
Може пък утре да се стресна от него, кой знае..
Но тази вечер наистина ми действа направо, като валериан.
Егати ква тема стана от моя аватар.Мнемозина написа:
Аз бих рекла здрачен.
На мен ми харесва, в случай, че те интересува.
Искаш да кажеш, че си влязла в пътя?
Само да не простинеш.
Колкото повече го коментираме, толкова повече си давам сметка, че ако чисто хипотетично приемем, че този аватар отразява нещо от душевното ми състояние в момента, значи съм склонна да приема усещането на Боев - за дързост, предизвикателство и мъгла.
Това посреднощ на пътя в дъжда си е наистина дръзко - аз в момента наистина правя неща, които искат голяма дързост.
Тези неща са предизвикатество за мен, но изхода от всичко това ми е в пълна мъгла.
От друга страна, тази картинка не ме напряга, защото това което показва за мен е нещо познато т.е. това сега ми е ежедневието.
Извод: В равновесие съм.
Чисто хипотетично си говорим нали?:lol:
Благодаря за вниманието.
-
Дядо Капинчо
...
С кого?:blum:kapincho написа:Хайде пусни химна, че да си лягаме:winkw:esti написа: Благодаря за вниманието.
-
Дядо Капинчо
...
Айййй, Капинчоооо (почитания, мадамkapincho написа: Ееее, може ли такива въпроси в прав текст пред жената (моята). Тя чете на другия комп под прав ъгъл на 1м от мен. Ще ми дръпне шалтера като нищо и няма да има кой да придава романтичен вид на авантарите ти.
Аз поне имам право, щото мъж ми не чете тука.
Ми кажи и да не чете само, а да вземе и да пропише.kapincho написа:Ееее, може ли такива въпроси в прав текст пред жената (моята). Тя чете на другия комп под прав ъгъл на 1м от мен. Ще ми дръпне шалтера като нищо и няма да има кой да придава романтичен вид на авантарите ти.
Капинчева здрасти!
-
Дядо Капинчо
...
Абе кое му е палавото да питаш някого с кого ще слуша химна?vyara написа:Айййй, Капинчоооо (почитания, мадамkapincho написа: Ееее, може ли такива въпроси в прав текст пред жената (моята). Тя чете на другия комп под прав ъгъл на 1м от мен. Ще ми дръпне шалтера като нищо и няма да има кой да придава романтичен вид на авантарите ти.- смиг на жена ти), ма как може тогаз така да се държиш палаво бе. Срамота бе!
Аз поне имам право, щото мъж ми не чете тука.
Не ви разбирам аз днешните млади....
-
Дядо Капинчо
...
Прописала е.esti написа: Ми кажи и да не чете само, а да вземе и да пропише.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Чакай, ей ся ти пускам една.kapincho написа: Капинчева фигурира тук като Лелече, ама не е много по писането. Виж четенето не го пропуска, така че мили дами, ако имате по така предложения, моля на бележки:crying:
-
Дядо Капинчо
...
Доки, рожбо златна моя ненагледа, нали няма да ме биеш много, че така ти оцапах темата?:shy:[unknown] написа:Прописала е.
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:11, променено общо 1 път.
Ми ти що си искаш пред нея бе?:blum:kapincho написа:Ей младо, та младо. Бе как тъй ще ми пускаш пред жената, бе?esti написа:Чакай, ей ся ти пускам една.kapincho написа: Капинчева фигурира тук като Лелече, ама не е много по писането. Виж четенето не го пропуска, така че мили дами, ако имате по така предложения, моля на бележки:crying:
Ох, добре, че жена ти е дева....
-
Дядо Капинчо
...
Този аватар е от сериите "грусть" по руските сайтове. На мен ми харесва. Даже го предлагах на жена ми навремето...esti написа: Покрай теб и аз аватаризирах.
Колкото до маймунясвянето..., абе изтрещявам понякога, ама ще се кротна и ще си влезна пак в депресивната фаза....то само с манийни маймунджулъци не се издържа дълго...

-
Дядо Капинчо
...
Няма...много... Само по дупето. Следващият път да дойдеш на сбирката и да си носиш белезниците.esti написа:Доки, рожбо златна моя ненагледа, нали няма да ме биеш много, че така ти оцапах темата?:shy:[unknown] написа:Прописала е.
Справка- питай присъствалите.

Ние забравяме, ама Ънноун си записваkapincho написа:Ма как ги помните тия работи? Пишете ли си ги някъде?esti написа:Ох, добре, че жена ти е дева....
Пък и тя Ести нали дева.
-
Дядо Капинчо
Тва е избирателна памет, шъ знайш...kapincho написа:Ма как ги помните тия работи? Пишете ли си ги някъде?esti написа:Ох, добре, че жена ти е дева....

На мен поне тази вечер не ми изглежда грусен този аватар.[unknown] написа:Този аватар е от сериите "грусть" по руските сайтове. На мен ми харесва. Даже го предлагах на жена ми навремето...
Колкото до маймунясвянето..., абе изтрещявам понякога, ама ще се кротна и ще си влезна пак в депресивната фаза....то само с манийни маймунджулъци не се издържа дълго...
А ти, дори не си помисляй за депресивни фази, че ще грабна калашника ей!:mad:
- Глас в пустиня
ОК!:-)doktorka написа:
измисли нещо друго
Не бе, Верче, аз съм младеж и помня.vyara написа: Ние забравяме, ама Ънноун си записва![]()

Коя зодия съм?[unknown] написа:Не бе, Верче, аз съм младеж и помня.vyara написа: Ние забравяме, ама Ънноун си записва![]()
Бързо.
Засичам.