Проблем!
- Глас в пустиня
Проблем!
Абе само при мене ли се получават прекъсвания? Когато реша да пусна мнение, да отида на друга страница или тема и връзката прекъсва. Нещо като в дир-а(кой спомена тая мръсна дума днеска?!). Изписва че сървърът неможе да бъде намерен/претоварен и тн.
Re: Проблем!
Аз. Виноват.БоЕВ написа: Нещо като в дир-а(кой спомена тая мръсна дума днеска?!).
И при мен се получи същото. Чак се очудих...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

И при мен е така.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Баси, яко го е закършил дирника, щом от едното споменаване и прихваща.[unknown] написа:Аз. Виноват.БоЕВ написа: Нещо като в дир-а(кой спомена тая мръсна дума днеска?!).
И при мен се получи същото. Чак се очудих...
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Ясно, причината не е само в моя телевизор.esti написа:И при мен е така.
- Глас в пустиня
Абе вие точилка иматели? Не стана ясно, кой, какво ще ти пуска, ама поне да знаем какво те чака.kapincho написа:Да сте живи. Аз реших, че жената ми е ударила сатъраesti написа:И при мен е така.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Няма проблем!kapincho написа:Шшшшш, тихо, че е от ония дебелите дето ги рисуват по карикатурите.БоЕВ написа:Абе вие точилка иматели? Не стана ясно, кой, какво ще ти пуска, ама поне да знаем какво те чака.kapincho написа:Да сте живи. Аз реших, че жената ми е ударила сатъраesti написа:И при мен е така.
ПП Точилката. Не жената.
Нищо не съм чул - нищо не знам!
- сър Айвънхоу
Споко, бре! Иде по-лошо и спасение няма! При мен е така от доста повече време... И са оплакАх на "шефа" и той рече, че ще види тая работа... и ниц!... пак същотоооо...БоЕВ написа:Абе само при мене ли се получават прекъсвания? Когато реша да пусна мнение, да отида на друга страница или тема и връзката прекъсва. Нещо като в дир-а(кой спомена тая мръсна дума днеска?!). Изписва че сървърът неможе да бъде намерен/претоварен и тн.
П.П. Шефееее (ти си знаеш кой!), не съм само аз вече!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Ти като един Страхил Божикравов си значи...сър Айвънхоу написа: П.П. Шефееее (ти си знаеш кой!), не съм само аз вече!

- сър Айвънхоу
[unknown] написа:Ти като един Страхил Божикравов си значи...сър Айвънхоу написа: П.П. Шефееее (ти си знаеш кой!), не съм само аз вече!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Пу-пу, да спи лошо под камък!сър Айвънхоу написа:
Споко, бре! Иде по-лошо и спасение няма!
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
Имам сведения, че е време да съберем по 10 кинта на ЖЕЛАЕЩ калпак и да си организираме независим ДОМ за нашия форум.БоЕВ написа:Ясно, причината не е само в моя телевизор.esti написа:И при мен е така.
Хостинг, плащане на домен и поддръжката за сега са за сметка на Рем-а, Питкин и Маготича. Те не са виновни, ако има претоварване и т.н.т.п, обаче кат стане бъг - те са хората, които оправят бозата.
Едни 100 гиги диск е около 100 лева, една машинка - 50 (колкото да работи...) Едно реално IP е петарка на месец.
Който има счетоводни напредничави идеи - да организира една набирателна сметка и да "сме си у дома".
ps Само не давайте пари на Калиостро, щоту не е минал тридневния траур...
Последно промяна от Звенения на 07.10.07, 11:49, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
аз също съм на мнение , чие е редно да почнем да си плащаме сичкиИмам сведения, че е време да съберем по 10 кинта на ЖЕЛАЕЩ калпак и да си организираме независим ДОМ за нашия форум
или поне редовните повечето:-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
И аз съм съгласен.Кент написа: аз също съм на мнение , чие е редно да почнем да си плащаме сички
или поне редовните повечето:-)

Тук настана едно здраво мълчание, което може да се изтълкува неправилно.Звеневия написа:
Имам сведения, че е време да съберем по 10 кинта на ЖЕЛАЕЩ калпак и да си организираме независим ДОМ за нашия форум.
Хостинг, плащане на домен и поддръжката за сега са за сметка на Рем-а, Питкин и Маготича. Те не са виновни, ако има претоварване и т.н.т.п, обаче кат стане бъг - те са хората, които оправят бозата.
Едни 100 гиги диск е около 100 лева, една машинка - 50 (колкото да работи...) Едно реално IP е петарка на месец.
Който има счетоводни напредничави идеи - да организира една набирателна сметка и да "сме си у дома".![]()
ps Само не давайте пари на Калиостро, щоту не е минал тридневния траур...
Едва ли някой би се скатал.
Но си мисля, че това може да го организира само някой, който е достатъчно близък до Онези Тримата (
Така че кръгът се стеснява някак си.
Panta rhei...
Не е нужно!Мнемозина написа: да ги следи ползват ли наистина събраните средства или се стесняват.
Миналата година - те ТРИМАТА (не съм сигурен дали на куп са били...(да не се чете калъп!!!)) изтрЪскаха нужните средства, за да можем да имаме едно сносно за хортувня, свалки, спивки и т.н. място...
ФактОт, че досега на никого не са натяквали за този си ЖЕСТ, сам по себе си говори че и занапред няма да забогатеят с наши средства!
IT -тата се подписват върху едни крупни ( в общи линии) платежни месечно, но това не означава, че трябва да ни черпят, пък и да мрънкаме на това отгоре.
Именно де. Точно това казах.Звеневия написа:Не е нужно!Мнемозина написа: да ги следи ползват ли наистина събраните средства или се стесняват.
Миналата година - те ТРИМАТА (не съм сигурен дали на куп са били...(да не се чете калъп!!!)) изтрЪскаха нужните средства, за да можем да имаме едно сносно за хортувня, свалки, спивки и т.н. място...
ФактОт, че досега на никого не са натяквали за този си ЖЕСТ, сам по себе си говори че и занапред няма да забогатеят с наши средства!
IT -тата се подписват върху едни крупни ( в общи линии) платежни месечно, но това не означава, че трябва да ни черпят, пък и да мрънкаме на това отгоре.
Ужас, толкова ли смътно съм взела да пиша?
Panta rhei...
Не, но понеже изпуснА това:Мнемозина написа:Ужас, толкова ли смътно съм взела да пиша?
Пък аз предпочитам аудиторията ни да е по-широка...Мнемозина написа:Така че кръгът се стеснява някак си.
И реших теб да клъвна. Щото само ти си на линия, май...
Кълви, бе- кълви!Звеневия написа: И реших теб да клъвна. Щото само ти си на линия, май...

Уф.Звеневия написа:Не, но понеже изпуснА това:Мнемозина написа:Ужас, толкова ли смътно съм взела да пиша?Пък аз предпочитам аудиторията ни да е по-широка...Мнемозина написа:Така че кръгът се стеснява някак си.
И реших теб да клъвна. Щото само ти си на линия, май...
Имах предвид, че се стеснява кръгът от хора, които могат да посредничат между Тяхната
Още по-конкретно: много малко са хората, които могат да им изкопчат (ако трябва с изтезания) информацията, примерно, че вече е време нещо да се събере. И после - че пак е време. Или изобщо както стане там.
Още по-по-конкретно: Звеневи, освен за тебе, за друг човек май не се сещам. Поне аз де.
Panta rhei...
И това прекрасно гУ разбраф...Мнемозина написа:Уф.
Но... не.
Няма нужда аз да съм квестор.
Просто трябва да се прави (примерно 1 - януари - по дна сурвачна на свека гърбина - бац 10-че и цяла година форумни радости.)
Ън така.Звеневия написа:И това прекрасно гУ разбраф...Мнемозина написа:Уф.
Но... не.
Няма нужда аз да съм квестор.
Просто трябва да се прави (примерно 1 - януари - по дна сурвачна на свека гърбина - бац 10-че и цяла година форумни радости.)
Ей за това ти хортувах.
И остава само "на село за дядо".
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Аз съм ЗА!Звеневия написа:Просто трябва да се прави (примерно 1 - януари - по дна сурвачна на свека гърбина - бац 10-че и цяла година форумни радости.)
Bella Ciao
Bella Ciao
И аз съм ЗА!
Но имам леки притеснения, че вероятно нови хора тук вече трудно ще идват.
В смисъл, че един съвсем нов, случайно попаднал е много вероятно, като види, че трябва да плаща и да си каже "от толкова безплатни форуми, аз баш този ли нацелих". Говоря за новите, защото няма да имат време да ни оценят и убедят, че си заслужава.
Същото важи и за хора, които влизат рядко и набързо.
По този начин има опасност да се превърнем в една малка махаличка, оградена с бодлива тел.
Разбира се, може да се избегне, като плащането се поеме само от най-редовната и пристрастена група.
Или пък да се направи нещо, като гратисен период за новорегнати, за да им се даде възможност да се ориентират, дали това е мястото за тях.
Но и аз съм против само 3-ма да плащат.
В смисъл, че един съвсем нов, случайно попаднал е много вероятно, като види, че трябва да плаща и да си каже "от толкова безплатни форуми, аз баш този ли нацелих". Говоря за новите, защото няма да имат време да ни оценят и убедят, че си заслужава.
По този начин има опасност да се превърнем в една малка махаличка, оградена с бодлива тел.
Разбира се, може да се избегне, като плащането се поеме само от най-редовната и пристрастена група.
Или пък да се направи нещо, като гратисен период за новорегнати, за да им се даде възможност да се ориентират, дали това е мястото за тях.
Не, не мисля, че има такава опасност.esti написа:И аз съм ЗА!
Разбира се, че става въпрос само за силно зависимите от свободата на зочо (ейййййц как го извъртях
Panta rhei...
В такъв случай, ади някой да ни впише в списъка и да я мятаме.Мнемозина написа: Не, не мисля, че има такава опасност.
Разбира се, че става въпрос само за силно зависимите от свободата на зочо (ейййййц как го извъртях).
Няма кво да чакаме благословия от онез тримата - те нямат думата тук.
ЖЕЛАЕЩИ!Мнемозина написа:Разбира се, че става въпрос само за силно зависимите от свободата на зочо (ейййййц как го извъртях).
Нищо ли не съм казАл с тази, точно думичка?
Няма проблем само 3-4 да платят целия масраф.., но е некоректно.
Ако, случайно, великодушно решим да си имаме "собствен" сървър - това ще ни позволи да консумираме форумния си живот на много степени по-цялостно.
ФТП - за споделяне
ФОТО-за засрамване...
разни други ф-та...
Не е задължително да цакаш последното си 10-че, за да пишеш -четеш, Просто е редно този разход да се подели солидарно.
ТУК имат думата.esti написа: - те нямат думата тук.
Само те знаят на кого трябва да се плаща за следващата година... Как се правят настройките... И други...
А огранизацията ще се проточи малко, щото утре, като нахлуят и другите читатели-писатели- ще има още гледни точки.
Ъ-хъ. Да кажем цялата първа страничка по брой мнения на потребителите. Тва са 25 души все маниаци- с по над 1000 мнения. Тва в пари прави...ъъъ, чакай да сметна- 320 евро.esti написа:В такъв случай, ади някой да ни впише в списъка и да я мятаме.Мнемозина написа: Не, не мисля, че има такава опасност.
Разбира се, че става въпрос само за силно зависимите от свободата на зочо (ейййййц как го извъртях).
Няма кво да чакаме благословия от онез тримата - те нямат думата тук.
Щото нали,
24 души Х 5 евро= 120 евро
и един Калиостро като даде 200евро, ей ти ги 320...
Последно промяна от Ън на 07.10.07, 15:57, променено общо 1 път.