Аз помня, че много се хвалеше с жена си и каза, че е дева. Ми ква дуга може да е....kapincho написа:Ма как ги помните тия работи? Пишете ли си ги някъде?esti написа:Ох, добре, че жена ти е дева....
............
Re: СмЕх навсЕкъде :))
Охооо, значи и сутиена с шиповете да си нося.[unknown] написа: Няма...много... Само по дупето. Следващият път да дойдеш на сбирката и да си носиш белезниците.![]()
Справка- питай присъствалите.
Естествено!esti написа:Охооо, значи и сутиена с шиповете да си нося.[unknown] написа: Няма...много... Само по дупето. Следващият път да дойдеш на сбирката и да си носиш белезниците.![]()
Справка- питай присъствалите.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:12, променено общо 1 път.
Кой ще носи записи на сръбска музика?:lol:[unknown] написа:Естествено!esti написа:Охооо, значи и сутиена с шиповете да си нося.[unknown] написа: Няма...много... Само по дупето. Следващият път да дойдеш на сбирката и да си носиш белезниците.![]()
Справка- питай присъствалите.И камшика.
Нека ме боли.
Козирог. Ама не е честно така- аз отговарях и четях по други теми...vyara написа:Коя зодия съм?[unknown] написа:Не бе, Верче, аз съм младеж и помня.vyara написа: Ние забравяме, ама Ънноун си записва![]()
Бързо.
Засичам.
Последно промяна от Ън на 06.10.07, 22:42, променено общо 1 път.

Аз.esti написа:Кой ще носи записи на сръбска музика?:lol:[unknown] написа:Естествено!esti написа:Охооо, значи и сутиена с шиповете да си нося.[unknown] написа: Няма...много... Само по дупето. Следващият път да дойдеш на сбирката и да си носиш белезниците.![]()
Нека ме боли.
Panta rhei...
Браус![unknown] написа: Козирог. Ама не е честно така- аз отговарях и четях по други теми...
Добре, добре, вярвам ти.
Ааааааааа, без сръбска музика. Само рок ще слушаме.esti написа: Кой ще носи записи на сръбска музика?:lol:

-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 18.12.08, 20:55, променено общо 2 пъти.
При мен често се получава да нямам спомен.kapincho написа:Значи да внимавам кви ги плещя. Щото аз си мислех, че е като в кръчмата - "Ти ммммене уважааш ли мъ?" и утре нямаш спомен.esti написа:Аз помня, че много се хвалеше с жена си и каза, че е дева. Ми ква дуга може да е....kapincho написа:Ма как ги помните тия работи? Пишете ли си ги някъде?esti написа:Ох, добре, че жена ти е дева....
Но има и такива които помнят много.
А за девата го запомних, защото и аз съм същото живо....слънце.
Мнемозина написа:Аз.esti написа:Кой ще носи записи на сръбска музика?:lol:[unknown] написа:Естествено!esti написа:Охооо, значи и сутиена с шиповете да си нося.[unknown] написа: Няма...много... Само по дупето. Следващият път да дойдеш на сбирката и да си носиш белезниците.![]()
Нека ме боли.
Над раменете ми е.kapincho написа:
Признай си, че тефтера ти е в другата стая
Последно промяна от Ън на 06.10.07, 22:48, променено общо 1 път.

-
Дядо Капинчо
...
Рибок ли си?kapincho написа: Освен жената, имам и една колежка Дева, с която много се разбираме (служебно).
Явно вие Девите знаете как да се оправяте с Балъците.
-
Дядо Капинчо
...
- сър Айвънхоу
А, не! Никаква сръбска музика! Ще се слуша само Малина, Кати, Кали, Гергана, Амет, Азис и компания...esti написа: Кой ще носи записи на сръбска музика?:lol:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ч'шшш! Альооооо! Ти к'во са прайш на индженерин, бре?! Айде де, чул, че индженерете всичко в справочниците търселе (вкл. и таблицата за умножение), и са бута - имало си справочници! Аре холан![unknown] написа:Тва си е навик от студенството. Тъй де, не може всичко да се помни. То затова си има справочници.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Глас в пустиня
Да пуща ли пилотния сингъл на Амет - гъци-гъци...сър Айвънхоу написа:А, не! Никаква сръбска музика! Ще се слуша само Малина, Кати, Кали, Гергана, Амет, Азис и компания...esti написа: Кой ще носи записи на сръбска музика?:lol:
Верче, ти пак ме изпитваш, тц, тц, тц...vyara написа: Браус!
Последно промяна от Ън на 06.10.07, 22:57, променено общо 1 път.

- сър Айвънхоу
БоЕВ написа:А, това ще е накрая - като един вид десерт!сър Айвънхоу написа:
Да пуща ли пилотния сингъл на Амет - гъци-гъци...
Ще почнем с Малина и Кати! Лелеее, как всичко си казват теа, като им пуснем "Аз съм волна пеперуда"...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 20:13, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
Абе ти нещо май с огъня си играеш?! Видя, че МЪЖжжж го нема известно време и скачаш на Верчето...[unknown] написа:Верче, ти пак ме изпитваш, тц, тц, тц...vyara написа: Браус!Не трябва ли вече да сиимаме доверие...
Bella Ciao
Bella Ciao
Баш на мен го казва, глей го[unknown] написа:Верче, ти пак ме изпитваш, тц, тц, тц...vyara написа: Браус!Не трябва ли вече да сиимаме доверие...
Ма найш ква съм доверчива аз беееее, няма по-доверчива от мен, тъй да знаеш
И виж, повярвах ли ти - повярвах ти. От първия път. Кво искаш.
- Глас в пустиня
Ба, тия мноо дърти ве! Нещо по-свежо дай.сър Айвънхоу написа: Ще почнем с Малина и Кати!
- сър Айвънхоу
Е, че какво може да иска един мъж от една готина жена?vyara написа: Кво искаш.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ми тъй де, да е още по-мъчително - хем не могат да пеят, хем са и дърти брънтии..БоЕВ написа: Ба, тия мноо дърти ве! Нещо по-свежо дай.
Bella Ciao
Bella Ciao
Тук нали е демокрация. Всеки може да си говори с всекиго. Ти кво ревнуваш ся...сър Айвънхоу написа:Абе ти нещо май с огъня си играеш?! Видя, че МЪЖжжж го нема известно време и скачаш на Верчето...[unknown] написа:Верче, ти пак ме изпитваш, тц, тц, тц...vyara написа: Браус!Не трябва ли вече да сиимаме доверие...

- Глас в пустиня
А пък др. Ленин беше казал - проверката, висша форма на доверие. Или нашата най-висша цел е, да започнем производство на средства за производство.kapincho написа:Едно време в кръчмите имало табелки "Доверие - всекиму, вересия - никому"[unknown] написа:Верче, ти пак ме изпитваш, тц, тц, тц...vyara написа: Браус!Не трябва ли вече да сиимаме доверие...
- Глас в пустиня
То като ше е така направо Сашка Васева да заповяда.сър Айвънхоу написа:Ми тъй де, да е още по-мъчително - хем не могат да пеят, хем са и дърти брънтии..БоЕВ написа: Ба, тия мноо дърти ве! Нещо по-свежо дай.
- сър Айвънхоу
Каква демокрация, бре?[unknown] написа:Тук нали е демокрация. Всеки може да си говори с всекиго. Ти кво ревнуваш ся...
Не ревнувам, бре! Предупреждавам, че като си дойде "титуляра", ще патиш!
Bella Ciao
Bella Ciao
А така- важното е да положим основите на взаимното доверие.vyara написа: И виж, повярвах ли ти - повярвах ти.

Нема такова нещо- аз съм узурпатор.сър Айвънхоу написа: Предупреждавам, че като си дойде "титуляра", ще патиш!

- сър Айвънхоу
И до нея ще стигнем бре! Споко! Просто постепенно трябва да се увеличава "натоварването"!БоЕВ написа:То като ше е така направо Сашка Васева да заповяда.сър Айвънхоу написа:Ми тъй де, да е още по-мъчително - хем не могат да пеят, хем са и дърти брънтии..БоЕВ написа: Ба, тия мноо дърти ве! Нещо по-свежо дай.
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
за да не се гътне някой от уплах??сър Айвънхоу написа: И до нея ще стигнем бре! Споко! Просто постепенно трябва да се увеличава "натоварването"!