Бисери
- Green Light
Бисери
Терминатор 2 от известно време ни съобщава какво яде в детската градина. Вижда че се кефиме, детето и гледа да ни достави удоволствие. В петък Бейби сервира току що направения кекс в кухнята и той съобщава:
- В гррадината ядох ррек
- Какво? Ааа. Кекс. Кекс ли сте яли?
- Да. Кекс. Е, като тоя. Само че вкусен!
- В гррадината ядох ррек
- сър Айвънхоу
Re: Бисери
Green Light написа:Терминатор 2 от известно време ни съобщава какво яде в детската градина. Вижда че се кефиме, детето и гледа да ни достави удоволствие. В петък Бейби сервира току що направения кекс в кухнята и той съобщава:
- В гррадината ядох ррек
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
хахахахахах:rotfl24::rotfl24::rotfl24:Green Light написа:Терминатор 2 от известно време ни съобщава какво яде в детската градина. Вижда че се кефиме, детето и гледа да ни достави удоволствие. В петък Бейби сервира току що направения кекс в кухнята и той съобщава:
- В гррадината ядох ррек
-И какво ми е на тона - просто се опитвах да Ви привлека вниманието!сър Айвънхоу написа: Най-невинните и най-готините същества!
...ден 12 от стачката, 6 годишен телЭзрител споделя нещо, което никой не е рачИл да изслуша, след което е получил забележка за интонациите, ...
е то това си е класикаGreen Light написа:Терминатор 2 от известно време ни съобщава какво яде в детската градина. Вижда че се кефиме, детето и гледа да ни достави удоволствие. В петък Бейби сервира току що направения кекс в кухнята и той съобщава:
- В гррадината ядох ррек
нали знаете защо таратора в градината е най-вкусния - защото е прозрачен, а не такъв бял и няма толкова много краставици вътре
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Глас в пустиня
- Вуйчо Вики ще стане космонавтGreen Light написа:Терминатор 2 от известно време ни съобщава какво яде в детската градина. Вижда че се кефиме, детето и гледа да ни достави удоволствие. В петък Бейби сервира току що направения кекс в кухнята и той съобщава:
- В гррадината ядох ррек
- Защо?
- Защото има много косъми ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
-
Дядо Капинчо
Големият спеше на "гъзглавница"..kapincho написа: Щерката не казваше "едно и също", а "две и същи". Дали не е по правилно!
Средният: на въпрос "Как си?" отговаряше "Добре да съм"
"Едно и еднакво" при нас...kapincho написа: Щерката не казваше "едно и също", а "две и същи". Дали не е по правилно!
Трябваше да ги записвам на времето
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И мойто дяте спеше на "гъзглавница" и казваше "мамишки кошъм", а племенника още казва "тато"4avdar4e написа:Големият спеше на "гъзглавница"..kapincho написа: Щерката не казваше "едно и също", а "две и същи". Дали не е по правилно!
Средният: на въпрос "Как си?" отговаряше "Добре да съм"
"Тато дойда", "тато почне детското, да ме извикаш"
А детето на кумата казваше "скукурунки", а познай кво е тва

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не знам защо, но на пуканки ми приличаfrisky lioness написа: А детето на кумата казваше "скукурунки", а познай кво е тва
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ни позна:blum:4avdar4e написа:Не знам защо, но на пуканки ми приличаfrisky lioness написа: А детето на кумата казваше "скукурунки", а познай кво е тва
Скукурунките нинджа

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа: Скукурунките нинджа
Невероятни са
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Седим си с моя племеник, тогава на 2 години и той ми заявява:
- Вуйчо, хрумна ми нещо.
- Какво ти хрумна?
- Хрумна ми нещо в устата...
- Вуйчо, хрумна ми нещо.
- Какво ти хрумна?
- Хрумна ми нещо в устата...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Мда, като го пуснах се сетих, че съм забравила, сори...frisky lioness написа:Превод?!maggot написа:"Пак додис", "похонки", "кацавица" (не, не е краставица)
Мак Доналдс, пантофки и царевица
На първото много му се радвам
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Никога не бих си и помислила:blink::shocked: НАЙ вече пък на първото:shocked:maggot написа:Мда, като го пуснах се сетих, че съм забравила, сори...frisky lioness написа:Превод?!maggot написа:"Пак додис", "похонки", "кацавица" (не, не е краставица)
Мак Доналдс, пантофки и царевица
На първото много му се радвам

Аха4avdar4e написа:Понякога съм се удивлявала, че децата опростяват езика в много вярна посока. Това "наях се" е типичен пример. Чувала съм десетки деца да го казват, явно е по-логичната езикова форма. Имаше и други подобни глаголи, ама ся не моа съ сетяGaspode написа:"Наях се"
и "камъзи" наместо камъни...
И аз, ма после като се замислих - че то си е логично, с тия пързалки там...frisky lioness написа: Никога не бих си и помислила:blink::shocked: НАЙ вече пък на първото:shocked:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Предистория - по въпроса за имената имаме все още търкания с мойте родители. Щото ний и двете дяца ги кръстихме както на нас ни харесва. То имаше (и все още) мрънкане по темата... Пък и тогава имаше доста хора около нас, избрали същото име...
Една вечер приспивам големия... на 5 години тогава... и той нещо ми разправя
"аз като порастна и като се оженя ще имам две деца... едното ще го кръстя Гаспод*, а второто - Александър**"
аз веднага вдявам, че първото ще е на мен, обаче второто що ще е Александър
и питам...
А той вика - " Ми щото баба каза, че всяко второ бебе трябва да е Александър"
:shocked:
После майка ми отричаше, разбира се...
* Да се замени с мойту име
** Тва е името на малкия дзвер
Една вечер приспивам големия... на 5 години тогава... и той нещо ми разправя
"аз като порастна и като се оженя ще имам две деца... едното ще го кръстя Гаспод*, а второто - Александър**"
аз веднага вдявам, че първото ще е на мен, обаче второто що ще е Александър
А той вика - " Ми щото баба каза, че всяко второ бебе трябва да е Александър"
После майка ми отричаше, разбира се...
* Да се замени с мойту име
** Тва е името на малкия дзвер
Днес вечерта
Тате, баба и дядо са си купили русо легло.
Какво легло?
:shocked::blink:
Русо бе, не тъмно като старото...
Какво легло?
Русо бе, не тъмно като старото...
Тези съм ги казвал
Голямата: бем-бем, какаи, кокои
Малката:фок, кибитуа
Големия племенник (като беше малък): Бобито попай (дядо Боби ще ми го поправи, обикновено счупен автомобил), гупето пуца и видгателя мържи
Малкият пък напоследък си вика Точи. Как се казваш? Точи. Кой е това? Точи мама. (Чочи му викат от Чавдар).
Големия племенник (като беше малък): Бобито попай (дядо Боби ще ми го поправи, обикновено счупен автомобил), гупето пуца и видгателя мържи
Малкият пък напоследък си вика Точи. Как се казваш? Точи. Кой е това? Точи мама. (Чочи му викат от Чавдар).
- Глас в пустиня
От всичкото това разбрах само, че двигателят ръмжи (освен ако не е "мързи").Remmivs написа:Тези съм ги казвал
Panta rhei...
Green Light написа:Терминатор 2 от известно време ни съобщава какво яде в детската градина. Вижда че се кефиме, детето и гледа да ни достави удоволствие. В петък Бейби сервира току що направения кекс в кухнята и той съобщава:
- В гррадината ядох ррек
А моят, това лято попита единият си дядо, като умре може ли да му кара колата:shy:
страхотна тема! пишете, пишете, че ми се четат такива смехории
just perfect