При нужда счупи стъклото с чук!
- Gorgona_Meduza
При нужда счупи стъклото с чук!
Това го пише на почти всеки прозорец в градския транспорт! А някой да е виждал чуковете? Аз от години не съм. Навремето имаше окачени едни невдъхващи доверие пластмасови джиджавки, после и те изчезнаха:blink:Вие чук носите ли си? Аз не! А и май не познавам никой, и хвала тебе Господи, който да си носи! Чудя се дали шофьора не крие един под седалката:twisted: Та, сутринта от скука се зачудих, ако изпадна в нужда насред градския транспорт какво ще чиня, като си ходя така без чук, сърп и всички останали инструменти? Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:

Re: При нужда счупи стъклото с чук!
Хич биля.Gorgona_Meduza написа:Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
Направо се чудя на някои теми даже.
Вий сте лесни.Gorgona_Meduza написа:Това го пише на почти всеки прозорец в градския транспорт! А някой да е виждал чуковете? Аз от години не съм. Навремето имаше окачени едни невдъхващи доверие пластмасови джиджавки, после и те изчезнаха:blink:Вие чук носите ли си? Аз не! А и май не познавам никой, и хвала тебе Господи, който да си носи! Чудя се дали шофьора не крие един под седалката:twisted: Та, сутринта от скука се зачудих, ако изпадна в нужда насред градския транспорт какво ще чиня, като си ходя така без чук, сърп и всички останали инструменти? Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
Не в "оня" смисъл
Въпреки, че.... абе дай дан`почвам...
Та, викам, лесни сте вий - токчето на Убуфката найш ква добра работа върши..
А ако си с маратонки?Gaspode написа: Та, викам, лесни сте вий - токчето на Убуфката найш ква добра работа върши..
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Кат гледам колко дървени глави има в изобилие, не виждам никаква проблема.Gorgona_Meduza написа:Това го пише на почти всеки прозорец в градския транспорт! А някой да е виждал чуковете? Аз от години не съм. Навремето имаше окачени едни невдъхващи доверие пластмасови джиджавки, после и те изчезнаха:blink:Вие чук носите ли си? Аз не! А и май не познавам никой, и хвала тебе Господи, който да си носи! Чудя се дали шофьора не крие един под седалката:twisted: Та, сутринта от скука се зачудих, ако изпадна в нужда насред градския транспорт какво ще чиня, като си ходя така без чук, сърп и всички останали инструменти? Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
Аз бих млатила с ГСМ-то (дано не ми се налага")

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
убедил съм се че тук трябва да сме оборудвани все едно че ще прекосяваме сахара и северния полюс
в горния списък съм пропуснал доста неща
има и 2 пожарогасителя яки
:blum:
сега си мечтая за един як пикап
и живот и здраве ще си спестя
някой кинт и ще си взема едно такова
в горния списък съм пропуснал доста неща
има и 2 пожарогасителя яки
сега си мечтая за един як пикап
и живот и здраве ще си спестя
Последно промяна от Quid на 08.10.07, 15:31, променено общо 1 път.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти па кво съ сбаждаш:blum: Да не би да пътуваш с рейси4avdar4e написа:А ако си с маратонки?Gaspode написа: Та, викам, лесни сте вий - токчето на Убуфката найш ква добра работа върши..

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Не!frisky lioness написа: Ти па кво съ сбаждаш:blum: Да не би да пътуваш с рейси:winkw:
П.П. Не че не съм пътувала бая годинки от "Младост 3", до центъра
Що бе, нека пита, нека знаеfrisky lioness написа:Ти па кво съ сбаждаш:blum: Да не би да пътуваш с рейси4avdar4e написа:А ако си с маратонки?Gaspode написа: Та, викам, лесни сте вий - токчето на Убуфката найш ква добра работа върши..:winkw:
Тогава с маратонките. Обаче без да ги сваляш. А ако е с токчето - сваляш убуфката и млатиш
vyara написа:Хич биля.Gorgona_Meduza написа:Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
Направо се чудя на някои теми даже.
аз па друго се чудя
то може ли тема, по която да няма сто подготвени
баси!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За сметка на това пък има
грес по аварийните спирачки.
СКГТ взел, СКГТ дал.
Всичко си е точно!

СКГТ взел, СКГТ дал.
Всичко си е точно!
за уроци пари няма да давамfrisky lioness написа:Ей сега кат вдигнат заплатите и ще ти отпаднат харчлъците за уроциcaliostro написа: и живот и здраве ще си спестянякой кинт и ще си взема едно такова
достъчно кинти сега заминават
който иска да учи след 18 да си учи
има и платено
бачка си плаща си и си учи
западния модел ще го моделираме:lol:
- Gorgona_Meduza
4avdar4e написа:А ако си с маратонки?Gaspode написа: Та, викам, лесни сте вий - токчето на Убуфката найш ква добра работа върши..
Ще ползваме нечии глави май.
В интерес на истината и аз го забелязвам и друго забелязвам, че пише, че има климатици, респективно няма прозорци. И лятно време сякаш те е стиснал някой за гърлото. Ама кво от тва.
Добре, че рядко ги ползвам.
Ходя пеша, ся да не си помислите нещо.
Ти в нас съмняваш ли се?Semiramis написа: аз па друго се чудя
то може ли тема, по която да няма сто подготвени
баси!
:lol::lol:
Уроците за кво ги взимахме?
- Глас в пустиня
Няма проблем! Гледам екшъни. Набираш се на тръбата за правостоящи и ба-а-а-а-ам с петите на двата крака, стъклото излита барабар с гумените уплътнения.Gorgona_Meduza написа:Това го пише на почти всеки прозорец в градския транспорт! А някой да е виждал чуковете? Аз от години не съм. Навремето имаше окачени едни невдъхващи доверие пластмасови джиджавки, после и те изчезнаха:blink:Вие чук носите ли си? Аз не! А и май не познавам никой, и хвала тебе Господи, който да си носи! Чудя се дали шофьора не крие един под седалката:twisted: Та, сутринта от скука се зачудих, ако изпадна в нужда насред градския транспорт какво ще чиня, като си ходя така без чук, сърп и всички останали инструменти? Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
пп Може да литне и главата на тоя дето седи до стъклото...
а деБоЕВ написа:Няма проблем! Гледам екшъни. Набираш се на тръбата за правостоящи и ба-а-а-а-ам с петите на двата крака, стъклото излита барабар с гумените уплътнения.Gorgona_Meduza написа:Това го пише на почти всеки прозорец в градския транспорт! А някой да е виждал чуковете? Аз от години не съм. Навремето имаше окачени едни невдъхващи доверие пластмасови джиджавки, после и те изчезнаха:blink:Вие чук носите ли си? Аз не! А и май не познавам никой, и хвала тебе Господи, който да си носи! Чудя се дали шофьора не крие един под седалката:twisted: Та, сутринта от скука се зачудих, ако изпадна в нужда насред градския транспорт какво ще чиня, като си ходя така без чук, сърп и всички останали инструменти? Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
тези тръби и пилони са за стриптиз:lol: в бусовете
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 22:46, променено общо 1 път.
-
Дядо Капинчо
- Глас в пустиня
Кво си приказваш - жив секс си е пътуването с автобус.caliostro написа:а деБоЕВ написа:Няма проблем! Гледам екшъни. Набираш се на тръбата за правостоящи и ба-а-а-а-ам с петите на двата крака, стъклото излита барабар с гумените уплътнения.Gorgona_Meduza написа:Това го пише на почти всеки прозорец в градския транспорт! А някой да е виждал чуковете? Аз от години не съм. Навремето имаше окачени едни невдъхващи доверие пластмасови джиджавки, после и те изчезнаха:blink:Вие чук носите ли си? Аз не! А и май не познавам никой, и хвала тебе Господи, който да си носи! Чудя се дали шофьора не крие един под седалката:twisted: Та, сутринта от скука се зачудих, ако изпадна в нужда насред градския транспорт какво ще чиня, като си ходя така без чук, сърп и всички останали инструменти? Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
тези тръби и пилони са за стриптиз:lol: в бусовете
- snowprincess
голям си образkapincho написа:
Чуковете са ги използвали да направят по една ямка на жлебовете на стъклата в тролеите, та да не могат да се отварят лятото. Понеже миналата година се возих 6 месеца на тролей, бях решил да си взема клещи и да изправям всички жлебове докато се возя (40 мин). Те ще ги зачукват, аз ще ги изправям да видим кой ще надделее. Може да си ме представите - джентлемен с костюм и вратовръзка ходи из тролея и изправя жлебовете на прозорците.Сега вече си пия хапчетата редовно и не ми се носят клещи, пък и пътувам с кола.

Главоболят ме, ама не като ме нападнат скуката и идиотията. Даже бях пуснала няколко такива питания, обаче никой не ми отговори.Gorgona_Meduza написа: Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
Предполагам че е, когато оназ девойка в темата на Рем се върти надясно.
Но не съм правила замервания още.
Кажете бе, откъде античните хора са знаели, че има отделно звезди и отделно планети? Ако са знаели, разбира се, ама звездобройството от кога е? Дотук само разбрах, че някъде до преди Галилей и телескопа са ги деляли на неподвижни звезди (собствено звездите) и блуждаещи звезди (планетите).
Уф. Не е лесен животът.
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
...
- сър Айвънхоу
От преки наблюдения...kapincho написа: А ти откъде знаеш, че античните хора са знаели?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Хм.kapincho написа:А ти откъде знаеш, че античните хора са знаели?Мнемозина написа:Главоболят ме, ама не като ме нападнат скуката и идиотията. Даже бях пуснала няколко такива питания, обаче никой не ми отговори.Gorgona_Meduza написа: Главоболят ли ви такива питания, колчем ви налегне скуката и идиотията:blum:
Предполагам че е, когато оназ девойка в темата на Рем се върти надясно.
Но не съм правила замервания още.
Кажете бе, откъде античните хора са знаели, че има отделно звезди и отделно планети? Ако са знаели, разбира се, ама звездобройството от кога е? Дотук само разбрах, че някъде до преди Галилей и телескопа са ги деляли на неподвижни звезди (собствено звездите) и блуждаещи звезди (планетите).
Уф. Не е лесен животът.
Ще трябва да се търси история на астрологията наистина...
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
...
Да бе, верно!сър Айвънхоу написа:От преки наблюдения...kapincho написа: А ти откъде знаеш, че античните хора са знаели?:rotfl24:
Все забравям откога датирам...
Ами ето, Урания е муза на астрономията и астрологията, значи някакви неща са знаели.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Мемо, извинявайМнемозина написа: Да бе, верно!
Ами ето, Урания е муза на астрономията и астрологията, значи някакви неща са знаели.
П.П. Ама навремето, нали ние с теб подкокоросахме оня пензевенк Парис да крадне оназ кака Елена!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Ч'шшш, альооо, аз съм рицаря все пак!kapincho написа: А ти това откъде го знаеш? Или тя ти го е казала като сте си играели на пясъка?
П.П. Виж ми подписа де...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Да извинявам за какво?сър Айвънхоу написа:Мемо, извинявайМнемозина написа: Да бе, верно!
П.П. Ама навремето, нали ние с теб подкокоросахме оня пензевенк Парис да крадне оназ кака Елена!
Не бяхме ние с теб, ами оная хитруша Афродита. Помня още.
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
Тарикатка се оказа каката!...Мнемозина написа: Не бяхме ние с теб, ами оная хитруша Афродита. Помня още.
Ама пък, ако ти не ми беше показала кой точно е Ахил, че да го пробода в петата... нищо нямаше да излезе от цялата далавера!
П.П. Ей... затова ви обичам всички тук! Разбирате от качествен майтап!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Питай бре, питай! нали го знаеш вица:kapincho написа: И ри-цар да си и само цар да си, истината ми е по мила и затва попитах:blum:
Един спира една мадама и й казва:
- Извинете, може ли да ви попитам нещо?
- Питайте, питайте. То с питане миналата седмица един на моя мъж жена му оправи...
П.П. Ама отсега да ти кажа, че и с питане и без питане не мож ма оправи!
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 13.12.08, 22:47, променено общо 2 пъти.